Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvordan holder du bedst styr på virksomhedens økonomi?

Af Annoncør

Økonomi er enormt vigtigt, ikke mindst når du er virksomhedsejer, som måske både har ansatte og investorer med en vis interesse i, at det går virksomheden godt.

Annoncør betalt indhold leveret af Dinero

Regnskabet vil naturligvis se forskelligt ud fra år til år, og du kan ikke altid regne med, at det vil gå lige godt. Hvad du kan gøre, er at holde godt styr på økonomien, så hvordan gør du bedst det?

Det skal du holde styr på

Når vi taler om økonomien, så dækker det egentlig over mange ting. Du skal jo have styr på, hvad der går ind og ud af pengekassen. Det vil sige, at du skal have et budget og et regnskab over alle de små dele af økonomien som blandt andet:

  • Løn til ansatte
  • Forventede og reelle indtægter
  • Diverse små udgifter

Dybest set ved du nok, hvad du skal have styr på. Det er bare vigtigt, at du tager dit af virksomhedens økonomi.

Smarte regnskabsprogrammer kan hjælpe

Det er ikke helt lige meget, hvordan du holder styr på regnskabet. Det skal jo være overskueligt at gøre, og så skal det også være til at finde hoved og hale i bagefter. Derfor kan det måske være en hjælp for dig at bruge et smart regnskabsprogrammer til opgaven.

“Du kan for eksempel bruge programmet Meneto, som i skrivende stund får 2,3 af 5 stjerner på Trustpilot. Et alternativ vil være programmet Dinero, som får hele 4,9 af 5 stjerner, baseret på over 1.900 anmeldelser.”

Få professionel hjælp til det

Der er også den mulighed, at du kan få professionel hjælp til økonomien ved at ansatte en revisor i virksomheden eller at finde hjælp hos et revisionsfirma. Du skal have fat i en revisor til virksomhedens årsregnskab, men de kan også hjælpe med meget andet så som:

  • Regnskab
  • Bogføring
  • Skat

Du skal være opmærksom på, at det ikke er en beskyttet titel, så vælg en godkendt revisor.

Del artikel

Andre læser også