ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvordan er herremoden i dag?

Af Annoncør

Den ‘casual’ stil er alt andet end kedelig til mænd. Her indfinder Polo shirt sig rigtig godt, da trøjen er klædelig til både hverdag og fest. For med en flot jakke kan en Polo shirt også bæres.

Mange muligheder med Polo shirt

Polo shirt hitter i mandemoden. For den kan anvendes allround både til short og busker alt afhængig af din smag og personlige stil. Ligeledes til arbejdsbrug både med korte og lange ærmer. Da den dertil fås i mange forskellige varianter og farver gør den sig unik og uundværlig i ens garderobe Polo shirt.

Polo shirts korte historie

I sportsverden var den kendt som polospillerens trøje dog med længere ærmer og fremstillet i en mere teknisk stofkvalitet kaldet piqué. Den blev dog i 1920’erne omformet af tennislegenden René Lacoste til en kortærmet variant, som også i dag ses anvendt indenfor golfverdenen. Trøjen hittede verden over og blev et symbol på den amerikanske drøm om velstand og et godt liv. En mere uddybet historie kan man finde mere om på nettet, hvis man har særinteresse i sport eller herremodens skiftende trends.

Polo shirt er klædelig til både unge og ældre mænd

Da Polo shirt længe har været trendy i herremoden er den populær blandt både unge og ældre mænd uanset alder. Grunden hertil er nok, at den fås i mange forskellige farver og ligeledes farvemix samt stofkvaliteter. Heraf bliver det let en trøje, som kan falde ind i ens stilart også i den dyrere ende. Da det dertil også er en trøje, som kan anvendes til arbejdsbrug uanset om man er håndværker eller ansat på kontor, er det en trøje som også er anvendelig med firmalogo. Det gør det som firma praktisk, da trøjen også kan bæres af piger og kvinder. Ligeledes også i modebilledet, hvor mange piger og kvinder også har fundet den trendy til både shorts, nederdel og bukser.

Polo shirt er populær til cowboybukser

Cowboybukser er et modefænomen som Polo shirt. De kombinerer hinanden godt og kan gå for at være praktisk tøj samtidig med, at man føler sig velklædt som mand. Og er du som mand ikke til jakkesæt, så kan du sagtens iføre dig en flot Polo shirt til et festlig arrangement til et par velsiddende bukser i cowboy eller andet stof. Her kan du dresse sættet op med herresmykker, en flot cardigan eller anden smart jakke.

Del artikel

Andre læser også