ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvilken type garageport skal du vælge?

Af Annoncør

Står du og skal vælge en ny garageport til din splinternye garage? Eller har du blot valgt at udskifte din gamle port til en ny? Uanset hvad grunden er til, at du har valgt at skifte din port, er der et par ting, du med fordel kan have med i dine overvejelser. 

At finde en ny garageport kan være lige så nemt, som du gør det for dig selv. Det er kun dine egne krav, der er med til at komplicere processen yderligere. Men for at hjælpe dig lidt på vej kan du altid finde hjælp hos eksempelvis Valport til, hvilke typer du kan vælge imellem. Valport laver garageporte til både industri og private, og de kan altid hjælpe med at finde den rette løsning til dig.

Vælg den rette porttype til dit hus

Inden du træffer et valg om, hvilken type port du gerne vil have i din garage, bør du naturligvis også overveje, hvordan du foretrækker, at den ser ud. Alle Valport porte kan blive fremstillet i flere forskellige materialer. Det vil sige, at der altid kan laves en sammensætning med én af porttyperne, der vil tage sig bedst ud med dit murstenshus eller træhus.

Aluporte er nogle af de mest grundlæggende garageporte at vælge, fordi de er skabt til at holde længst tid. Materialet er ikke altid 100 % aluminium, men belægningen af materialet og måden, porten er isoleret på, betyder, at du sjældent finder en garageport, der holder bedre eller lukker bedre til. 

Vælg ledhejseporten til fordel for din ryg

En ledhejseport bliver mere og mere populær hos danskerne. Tæt fulgt af den traditionelle vippeport er det med stor sandsynlighed den type, som langt de fleste danskere foretrækker. Det giver god mening, eftersom en ledhejseport er både funktionel og pladsbesparende sammenlignet med andre typer. 

Når en ledhejseport åbnes, fremstår den næsten usynlig, når den ligger oppe under loftet. Måden, en ledhejseport gradvist åbner sig for hvert enkelt element, betyder også, at pladsen i garagen kan udnyttes maksimalt. Slutteligt kan en ledhejseport udelukkende åbnes med den tilhørende fjernbetjening, hvilket er en ekstra sikkerhedsforanstaltning.

Hvis du har en større virksomhed med mange forskellige køretøjer, kan du for eksempel have behov for at anskaffe dig en række industriporte. Her er der mere fokus på funktionaliteten end æstetikken – som dog ikke er glemt helt – hovedsageligt fordi en industriport altid skal fungere til punkt og prikke for ikke at komme dig og din virksomhed til hindring.

Vælg en smedejernsport for elegancens skyld

En smedejernsport er det ultimative indgangsparti, der sender signaler om elegance og en majestætisk indgang. Også her kan du vælge mellem flere forskellige former for smedejernsporte. Der er flere design, som du selv kan få indflydelse på. Måden, smedejernsporten bliver monteret på, kan selvfølgelig få indflydelse på det endelige design. I sidste ende vil du dog med garanti få et indgangsparti, der vil imponere enhver gæst.

Med enhver garageport er det naturligvis afgørende, at den bliver vedligeholdt. Portservice er en vigtig komponent i at få installeret en port korrekt i din garage. Hvis du ikke sikrer din port med den rette vedligeholdelse, kan du risikere, at den ruster og i værste tilfælde går helt i stykker. 

Det er for portens bedste og din egen sikkerhed, at en god portservice skal være en fast del af din hverdag og din vedligeholdelse af en hvilken som helst ny garageport.

Del artikel

Andre læser også