ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvilken type ferie bliver din næste?

Af Annoncør

Når man skal på ferie, er der mange ting, der skal overvejes. Man skal finde ud af, hvor man har lyst til at rejse hen, hvilket land eller by man vil besøge og ikke mindst hvilken type ferie man ønsker sig. Storbyferie, daseferie eller safariferie? Nogle gange kan det være svært at finde ud af, hvad man har lyst til. Derfor er her en liste over de forskellige typer ferier, så du kan få inspiration til din næste ferie.

Storbyferien

Storbyferien er en go-to for rigtig mange mennesker. Der er masser at se og opleve i storbyen, og man er tæt på det hele, når det kommer til hoteller, shopping, seværdigheder og restauranter. Og så kan man samtidig købe bypas, når man er på ferie i storbyen, så man ikke behøver at skulle til at købe billetter til alle seværdighederne og sørge for transport til og fra de mange forskellige steder – det hele ligger i et enkelt pas. Få mere information her om både bypas og de mange forskellige seværdigheder og arrangementer, man kan opleve i en storbyferie.

Aktivitetsferien

Aktivitetsferien er en ferie, hvor man aktivt deltager i forskellige aktiviteter. Aktivitetsferien er for alle, og der er ingen krav om, at man skal være superfit for at kunne deltage. Det handler blot om at have det sjovt og lave noget sammen med andre mennesker. Aktivitetsferien behøver ikke være motion: Det kan være, at man er taget et sted hen for at se en vigtig fodboldkamp eller at man er taget af sted for at se en stor forestilling på Broadway. En aktivitetsferie er, kort og godt, kategoriseret ved, at det er centreret om noget bestemt.

Daseferien

Daseferien er en ferie, hvor man ikke har planer om at lave særligt meget. Det er en ferie, hvor man egentlig bare vil slappe af og nyde, at man ikke skal nå noget vigtigt. Daseferien holdes ofte på et ferieresort med masser af forskellige aktiviteter, så man ikke kommer til at kede sig, eller på all-inclusive hoteller, hvor man ikke engang selv skal tænke på at skulle betale for maden.

Safariferien

En anden populær ferietype er safariferien. Dette skyldes, at man får set en helt anden side af dyrene, og man kommer helt tæt på dem på en helt anden måde, end hvis man blot besøgte et dyrepark. Man rejser ofte til eksotiske steder som Sydamerika eller Afrika. Uanset hvor man rejser hen, så er det altid en oplevelse for livet.

Der er så mange ferieformer at vælge imellem, men hvilken type ferie vil din næste være? En afslappende ferie på stranden eller måske et møde med den vilde natur et sted i verden?

Del artikel

Andre læser også