Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvilke typer fragtlabels skal du vælge? Læs mere her

Af Annoncør

Hvis du har en virksomhed, der sender pakker ud, har du helt sikkert brug for gode fragtlabels. De bruges til at sætte på pakker, så postvæsenet/fragtfirmaet kan vide, hvor de skal sende pakken hen. Der er dog nogle ting, du bør overveje, inden du bestiller eller printer dine labels. Læs mere herunder.

Direkte termo

Man bruger ofte to forskellige typer teknologier til at fremstille labels. Den ene hedder direkte termo (direct thermal på engelsk) og bruger hverken blæk eller farvebånd i processen. Ved denne type metode, vil dine fragtlabels blive sort på de områder, hvor de bliver opvarmet. Denne type label holder dog ikke så godt, hvis det bliver udsat for varme eller sollys. Mange bruger dog denne type, da den er billig og effektiv, og eftersom labelen skal smides ud kort tid efter brug, gør det ikke noget, at den ikke er så holdbar.

Termo transfer

Den anden type hedder termo transfer (thermal transfer på engelsk) og bruger farvebånd i modsætningen til direkte termo, som ikke har farve i sig. Denne type label har en god holdbarhed og kan holde til både sollys, varme og andre miljøfaktorer. Det er en god ide at vælge denne type, hvis dit label skal se godt ud i lang tid, idet det ikke falmer eller bliver grimt, når det udsættes for disse faktorer.

Fragtlabels til forskellige fragtfirmaer

Hvis du har lavet aftaler med fragtfirmaer som f.eks. PostNord, DAO eller GLS kan du købe fragtlabels specifikt lavet til dette firma. Når du vælger et specifikt firma, får du nemlig skræddersyet et label, som er i præcis de mål som det pågældende firma anvender til deres pakker, og dermed er du sikker på, at alt er som det skal være, når du skal til at sende. Du sikrer også at teksten står korrekt, så pakken kan nå frem rettidigt.

Del artikel

Andre læser også