Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvem skal fortage din udskiftning af radiator i hjemmet?

Af Martin M. Jørgensen

Der er flere og flere der begynder at udskifte deres radiatorer fordi de ønsker at få nogle nyere, flottere og mere smarte radiatorer. Men hvem skal udskifte din radiator?

Annoncør betalt indhold leveret af Monteringpris.dk

Det kigger vi nærmere på i denne artikel, hvor vi kommer med tips til hvad du kan gøre for at få udskiftet din radiator billigst muligt.

Udskiftning af radiator – Brug en VVS’er

Der er mange derude som gerne vil lege handyman selv og gøre tingene derhjemme fordi det kan være billigere og fordi de mener at det ikke er noget problem at ordne det selv. Men ved udskiftning af en radiator, så bør du være 100% sikker i din sag inden du begynder at udskifte den, så det ikke ender med store vandskader i hjemmet fordi der gik noget galt.

Der er også andre fordele ved at bruge en VVS’er til at fortage en udskiftning af radiatoren, såsom at hvis du eksempelvis også kan købe en radiator igennem ham, så kan du med stor sandsynlighed få en billigere radiator fordi du køber den direkte igennem ham. Det sikre også at du er helt sikker på at den radiator du køber, kan sættes op, så du ikke ender med at have købt en ny radiator som bliver skiftet ud med den gamle, men som så ikke passer ind. Du kan læse omkring udskiftning af radiator på monteringpris.dk her hvis du vil finde et sted som kan give dig et tilbud.

Få en termostat i din nye radiator

Hvis du virkeligt vil sørge for at energioptimere din bolig, så kan det være en stor fordel at du får udskiftet din gamle radiator med en nyere som ofte også er mere energivenlig, og som er bedre til at varme dit hjem op. Men en anden fordel der også er i det, er at du kan få en termostat som kan hjælpe med at sikre at du f.eks. har det koldere om natten hvor du sover og mens du er på arbejde, men den skruer op for varmen når du kommer hjem eller om morgenen. På den måde bruger du mindst mulig varme, som både på den korte og lange bane er en god investering.