Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efterlysning hjalp: Louise er fundet i god behold

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Opdateret 23.29 Politiet afmelder efterlysning, da kvinden lige før midnat søndag har kontaktet sin familie og er i god behold.

I kølvandet på unge Filippas forsvinden på Sjælland, så er en ny sag dukket op søndag aften.

Denne gang med afsæt i Aalborg, hvor familien til Louise Larsen på sociale medier har udsendt en efterlysning.

Opslaget med efterlysningen er på få timer delt knap 30.000 gange på Facebook.

Nordjyllands Politi har også udsendt en officiel efterlysning i en pressemeddelelse.

”Vi er i dialog med familien, og de er naturligvis meget bekymrede,” siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, politikommissær Poul Fastergaard. 

Han oplyser, at politiet på grundlag af anmeldelsen søndag har indledt en nærmere efterforskning af omstændighederne omkring kvindens forsvinden – og de foreløbige efterforskningsskridt i sagen har indtil videre fastlagt, at den 29-årige kvinde forlod restauration, Bytinget, i Løgstør sent fredag, den 14. april, kl. 23:08 via bagudgangen.

Omkring midnatstid samme aften var der en telefonisk kontakt til hende. 

”Men siden da har vi ikke kendskab til, at der har været kontakt til Louise,” lyder det fra Poul Fastergaard, ”og derfor stiger vores bekymring, som tiden går.” 

Han oplyser, at politiets patruljer på gaden i øjeblikket er instrueret i at kigge efter den savnede 29-årige kvinde, ligesom der er igangsat en række andre efterforskningsskridt – bl.a. indhentning af forskellige data m.m. – for at etablere viden om kvindens færden, da hun forlod restaurationen.  

”Vi har endnu ingen sikker viden om, hvor hun skulle være gået hen, efter hun forlod restaurationen. Vi opfordrer alle borgere med information i sagen om straks at ringe til os på telefon 114,” siger Poul Fastergaard. 

Den savnede kvinde hedder Louise Theresa Larsen, og hun beskrives som: Almindelig af bygning, ca. 175 cm høj, krøllet langt lysbrunt hår, på tidspunktet iført ternet skjorte, mørk vinterjakke med pelskrave og sort cap.

Del artikel

Andre læser også