Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad er forskellen på almindelig neglelak og gellak?

Af Annoncør

Annoncørbetalt indhold leveret af Nailster

Der skal ikke være nogen tvivl om, at langt de fleste kvinder går op i, at deres negle er pæne. Derfor er der også rigtig mange, der vælger at bruge neglelak til dagligt. Desværre er der mange, der har det problem, at deres neglelak ikke holder i særlig lang tid.

Derfor er der også en del kvinder, der begynder at se sig om efter andre alternativer. I denne forbindelse er der mange, der vælger at få lavet kunstige negle hos en kosmetolog e.l. Faktum er dog, at der også er andre løsninger.

I stedet for at bruge en formue på at få lavet kunstige neglelak, kan du i stedet vælge at tage et kig på gellak, da det kan vise sig at være noget for dig.

Hvad er gellak?

Gellak, der også er kendt under navnet gelpolish, fungerer ved, at en særlig form for gele-neglelak bliver lagt oven på din egen negl. Det er med til at forstærke den og give den en flot finish, hvilket er, hvad langt de fleste kvinder efterspørger

Hertil udmærker det sig også ved at kunne holde i lang tid. Når du bruger en helt almindelige neglelak, er det ikke unormalt, at den begynder at flosse, flække eller endda falde af i flager efter blot et par dage. Det er ikke tilfældet for gellak, der derimod kan holde i op til flere uger.

Samtidig er det også en særlig form for neglelak, der faktisk er med til at give styrke til dine negle. Mange oplever derfor, at det får deres negle til at føles stærkere, og at de ikke flækker i samme grad, som når de bruger almindelig neglelak.

Hvordan bruger man gellak?

Det er faktisk ikke specielt at gøre brug af gellak, men du skal dog være opmærksom på, at det er en kende mere omfattende, end at bruge en almindelig neglelak. Til gengæld kan du også vide dig sikker på, at du får et pænere resultat med en bedre holdbarhed og højere slidstyrke.

En af de ting, der er med til at gøre processen en smule mere omfattende er, at du ikke kan nøjes med at lufttørre det. I stedet skal du gøre brug af en UV- eller LED-lampe. Vil du gerne kunne lave gellak derhjemme, er du derfor nødt til at anskaffe dig en sådan lampe.

Kan alle lave gellak?

Du skal ikke være bekymret for, om du kan finde ud af at lave gellak. Det er nemlig ikke særlig svært, når man først får det lært. Hvis du har planer om at kaste dig ud i det, er der derfor ikke nogen grund til at tøve – du kan f.eks. starte med at købe din gellack hos Nailster.

Når du skal købe ind til at lave gellak, er det en god idé at købe et startsæt, der indeholder alt, hvad du skal bruge. Det sikrer nemlig, at du kommer godt fra start. Hertil er det også en nemmere måde at gøre det på, i stedet for at købe det hele enkeltvis.