Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hvad er en VPN og hvilke fordele har det at bruge den?

Af Redaktionen

En VPN er et Virtuel Private Network, og er noget som flere og flere er begyndt at bruge. Der er ingen tvivl om at det har mange fordele, så derfor vil vi i denne artikel komme med nogle af de fordele der kan være ved at bruge en VPN.

Annoncør betalt indhold leveret af Mit Bredbånd

VPN er noget som flere og flere er begyndt at kende til, da det har utroligt mange fordele i nutidens verden. Et virtuelt private netværk er noget som flere bruger til at få adgang til hjemmesider som man normalt ikke ville få adgang til, eller til at få billigere priser på tjenester som har geografiske blokeringer.

Derfor vil vi her vise dig nogle af de enkle ting som du kan få ud af at bruge en VPN.

Brug en VPN til at se billigere streamingtjenester

Der er ingen tvivl om at en af de ting som mange unge er begyndt at gøre i dag er at bruge en VPN til at få billigere streaming tjenester. Der er nemlig mange af de større streamingtjenester der gør brug af det der hedder ’’geografisk pricing’’, hvor man tager forskellige priser i de forskellige lande, afhængig af hvor stærk en købekraft de har i de forskellige lande. Det betyder f.eks. at du kan bruge en VPN, hvor du logger på en server i USA, og så vil du få de amerikanske priser på Netflix som er billigere end de er i Danmark.

Der findes utallige forskellige VPN-tjenester derude, men du kan se en test af de mest populære og bedste VPN-tjenester på mit-bredbaand.dk her hvis du vil have nogle tips til at kigge på de forskellige muligheder.

Bliv anonym på internettet med en VPN

Der er uden tvivl også en anden fordel ved at gøre brug af en VPN og det er at man med en VPN kan blive anonym på internettet. Der er flere og flere problemer med at ens personlige oplysninger bliver tilgængelig for andre på internettet, og hvis man bruger en VPN så slører man sine egne private oplysninger da det ligner at man befinder sig i et andet land eller blot en anden by. Så ens ip-adresse er derved skjult og man kan surfe trygt på internettet uden at føle at andre kan se hvem eller hvor man kommer fra.

Del artikel

Andre læser også