ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Husleje for under 5.000 kr: Her er de fedeste studieboliger i byen

Af Christine Luca Hornemann

Flere unge mennesker sidder i øjeblikket med sommerfugle i maven og venter i spænding på at få besked på, om de er kommet ind på deres drømmeuddannelse.

De fleste kan se frem til at få en studieplads, og herefter søger flere unge mennesker – som oftest – efter en ny bopæl i byen. Det kan være en jungle, og flere må gå på kompromis med både størrelse og faciliteter på grund af de høje lejepriser.

Enkelte er så priviligerede, at forældrene vælger at investere i et forældrekøb, hvor andre må finde en lejebolig.

Der er mange muligheder, og som studerende har man mulighed for at bo til leje til en noget lavere husleje end normalt.

Fede studieboliger

Kollegie- og ungdomsboliger er en god mulighed for kommende studerende og kan søges af unge uddannelsessøgende i Aalborg Kommune.

AKU-Aalborg har blandt andet over 7.000 forskellige muligheder for at søge om et nyt hjem i, mens man studerer, og der er både mulighed for at bo i Aalborg Centrum, Nørresundby, Aalborg Syd eller Øst.

Hvis man ønsker at bo i et nybyggeri, er det også en mulighed at bo i en lejlighed for under 5.000 kroner.

Afd. 73 – PLAZA

Husleje for under 5.000 kr: Her er de fedeste studieboliger i byen

Plazas ungdomsboliger er placeret ved siden af Limfjordsbroen, og er beliggende midt i centrum. Lejlighederne er inddelt fra 1. – 6. etage, og nogle af disse har udsigt til fjorden. Man kan leje en ungdomsbolig på 50 kvadratmeter fra 3.669 kroner.

Siloen

Husleje for under 5.000 kr: Her er de fedeste studieboliger i byen
illustration: Dimension Design

Hvis man ønsker at bo i noget spritnyt er Siloen ved Østre Havn indflytningsklar pr. 1 september. Her kan man leje en lejlighed på 50 kvadratmeter fra 4.223 kroner om måneden. Ungdomsboligerne vil være beliggende fra 1. – 4. etage.

Klik her for at se alle ungdomsboliger og kollegielejligheder, som der er mulighed for at søge i Aalborg Kommune.

Boligstøtte

Som studerende er SU’en den indtægt man kan får foruden et eventuelt studiearbejde. Nogle gange kan man som studerende føle, at man ikke har en krone på lommen, og derfor er der mulighed for at søge boligstøtte.

Der kan oftes søges boligstøtte til alle lejligheder, som har eget køkken. Boligstøtten udgør 15% af nettohuslejen, men der er en minimumsgrænse, hvor man skal betale 2017 kroner, som er satsen for 2018. En boligstøtte vil typisk dække forbrugsafgifterne.

Hvis du ønsker at se flere lejeboliger, kan du søge flere her på vores søgeportal BoligSwipe her.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Husleje for under 5.000 kr: Her er de fedeste studieboliger i byen

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel