Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Husk skibriller på skituren

Af Annoncør

Skibriller er ikke en ting der bør glemmes når der pakkes udstyr til skituren. Det varme tøj og de uldne sokker er naturligvis allermest vigtigt, men uden skibriller går det ikke. Uanset hvilken form for vintersport du er til, er det en rigtig god ide at huske skibrillerne.

Skibriller når du står på ski

Når du står på ski er skibriller helt uundværlige. Hvis du kører i solskin er det næsten umuligt at skelne sporet foran dig, hvis du ikke har de rigtige briller på. Ud over at de virker som afskærmning for solen og de farlige stråler, så sidder de fast på hovedet og ryger ikke af i svinget.

Skibriller når du kører på slæde

Hue, handsker og et stort varmt tæppe, så er du næsten klar. Kører du slæde om dagen er briller næsten uundværlige. De hjælper dig med at blive på vejen, så du ikke kommer ud over siden og styrter langt ned. At køre slæde er absolut lige så farligt som at køre på ski. Dit udsyn og sigtbarheden er meget vigtig.

Skibriller når du leger i sne

Nu er der jo ikke så meget sne her i landet, men når der er, kan skibriller også være en god ide selv om det bare handler om leg.

Lige som almindelige solbriller, beskytter brillerne dine øjne mod solen og de farlige stråler. Solbriller kan være smarte og se godt ud og du vælger måske mere efter udsende end det de egentligt er beregnet til. Ikke desto mindre er solbriller en meget god ide i alle de timer der er sol, uanset om det er vinter eller sommer. Skibriller er en rigtig god ide når der er sne. Dels skærmer de mod solen, men de skærmer også for det genskin som sneen giver.

Skibriller når du færdes i sneen

Om du vælger skibriller eller almindelige solbriller betyder ikke så meget. Skibriller sidder fast på dit hoved, det er i store træk, den eneste forskel. Skal du bare gå tur i sneen er solbriller lige så gode som skibriller. Skal du lege i sneen, løbe på ski eller på en tur med slæde kan du godt bruge solbriller, men skibriller er at foretrække, fordi de som nævnt ikke ryger af i svinget.

Når du alligevel investerer penge i det rette udstyr, i forhold til at holde varmen, er et par gode skibriller faktisk ikke den store udskrivning. Det er helt sikkert et køb du ikke fortryder.