Husk romantikken: Her får du den bedste Valentines-date i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi er vilde med at integrere de amerikanske traditioner her i Danmark.

Det gælder i den grad også romantikkens store dag, når der hvert år den 14. februar fejres Valentines Dag.

Flere steder i Aalborg og nærområdet gør noget ekstraordinært ud af denne specielle aften, hvor man gerne må kigge sin elskede lidt dybere i øjnene og dyrke den romantiske stemning.

Her får du vores bedste bud på en lækker Valentines Date i Aalborg.

Restaurant Fusion – vind en ring

Restaurant Fusion på Havnefronten er i forvejen en af byens lækre restauranter med en formidabel udsigt og lækre rammer.

På Valentines Dag udlover de i samarbejde med guldsmed Henrik Ørsnæs en smuk 14 krt. hvidguldsring med 21 brillanter. Alle gæsterne på restauranten kan deltage i lodtrækningen om den fornemme præmie.

Læs mere her

Mortens Kro –  Valentines Menu og Love Songs

På Mortens Kro er man gode til at gå den ekstra mil for at forkæle gæsterne. Der er i den grad lagt op til en meget romantisk aften, hvis man tager på Mortens Kro onsdag.

Ud over en lækker perfekt sammensat Valentines Menu disker man op med roser, balloner, DJ Carsten Schmidt spiller de største love songs- samt lille overraskelse til at tage med hjem.

Hotel Viking – Valentines Ophold med spa og middag

Hvis man virkelig vil forkæle sin elskede i den kommende uge, så vil det specielle Valentines ophold på Hotel Viking, knap 35 minutters kørsel fra Aalborg, gøre underværker.

Det er med spa, bobler, middag, Fifty Shades Freed i biografen og en nat på hotellet.

Der er flere datoer i spil, så det er ikke nødvendigt, at det absolut skal være på selve Valentines Dag.

Læs mere om det her

Sørensens Café og Restaurant – Valentines Menu og ild i pejsen

Der bliver hyggeligt og intimt på Aalborgs nye spisested nede ved havnen. Sørensens byder eksempelvis på en lækker godt sammensat tre retters menu til kun 299 kr.

Bistro V – lækker Valentines Menu

Der er så hyggeligt på Bistro V med den gode udsigt og de lækre omgivelser. På Bistro V har de også sammensat en lækker tre retters Valentines Menu.

Og så får man endda en smuk rød rose oveni.

Musikkens Spisehus – Valentinsaften ved Fjorden

Det kan gløde op under ethvert par, når man spiser en intim middag nede på Musikkens Spisehus.

De har også fokus på en dejlig Valentines Dinner, og disker op med en lækker menu.

Du kan læse mere om det her

Restaurant Rusk – Kun levende lys i hele restauranten

De går all in på romantikken i den lille hyggelige restaurant i Brandstrupsgade. Og så hedder indehaveren jo meget passende Mikael Valentin. På Facebook skriver de;

100 FUNKLENDE STEARINLYS
Udover en lidt “ekstra” dessert, vil vi på aftenen skabe en ekstra intim og romantisk stemning ved udelukkende at tænde levende lys i restauranten. DÉT ER ROMANTISK.

Booker man inden 13. februar giver de endda en dessert gratis.

SushiMania XO – Valentines Menu

Will you be my Valentines, spørger SushiMania XO på deres Facebook-side. De har sammensat en helt speciel lækker menu til denne særlige aften.

Der er virkelig flot og eksklusivt inde i den forholdsvis nye restaurant, og det kunne være, at det var her, at parforholdet virkelig blev elektrisk.

MEAT – Valentines Menu og Cocktails i byen

Det bliver en aften i kærlighedens tegn på Restaurant MEAT i Vesterå. De har endda sørget for, at aftenen får en perfekt afslutning.

Efter middagen serveres der to gratis cocktails på The Drunken Flamingo.

Læs mere om det her

Helmuth Bar & Kitchen – Den fulde Valentines pakke

Det er gennemtænkt, hvad de leverer på den store Romance Aften på Helmuth på Boulevarden.

De skruer ned for lyset og op for romantikken med de bedste kærlighedshits og en lækker 3-retters menu. Her serveres bl.a. røde bobler, lækre tre retter og en After Dinner cocktail for 399 kr.

Karma Sushi – kærlighed for 2

Der serveres noget af byens bedste sushi på Karma Sushi. De disker selvfølgelig også op med den store kærlighedsmenu på onsdag den 14. februar.

Man kan vælge mellem to forskellige menuer kun til anledningen. Enten Kærlighed for 2 eller Valentinsmenu, som de lover, er den fulde oplevelse.

Denne artikel er ikke sponsoreret af nogle stederne – skulle du mene, at du har en helt særlig Valentines begivenhed på onsdag den 14. februar, så send en mail til michael@migogaalborg.dk

Aalborg-advokater får pris: Haugaard|Braad kåres som Succesvirksomhed 2020

Skrevet af: Michael Qureshi

Den eftertragtede erhvervspris ”Succesvirksomhed 2020” vækker store smil hos det Aalborgensiske advokatpartnerselskab, Haugaard|Braad.

Stoltheden over at blive kåret som en af de virksomheder i Danmark, der kontinuerligt bidrager til vækst og velstand i lokalområderne, men også til dansk økonomi som helhed, er ikke til at tage fejl af.

Det skriver Haugaard|Braad i en pressemeddelelse.

Erhvervsprisen ”Succesvirksomhed” tildeles af BDO og Spar Nord, som med prisen anerkender de mindre og mellemstore virksomheder i dansk erhvervsliv, der gang på gang leverer resultater, som bidrager positivt til den danske økonomi.

Det er en stor ære at modtage prisen, hvilket advokat og partner, Rasmus Haugaard, ikke lægger skjul på:

At blive valgt af Spar Nord Bank og BDO som Årets Succesvirksomhed opfatter jeg som den bedste cadeau, vi kan opnå.

Hårdt arbejde, vedholdenhed og fokus – fra begyndelsen for 15 år siden til nu – er årsagen, og jeg er glad og stolt over anerkendelsen,” forklarer Rasmus Haugaard.

Skal opfylde en lang kriterier

For at blive kåret som Succesvirksomhed skal man opfylde en række kriterier, som blandt andet indebærer en positiv udvikling i resultat før skat, egenkapital og soliditet.

Kriterierne skal være opfyldt gennem en årrække og er derfor ikke en pris, som virksomheder kommer sovende til. Haugaard tilføjer:

Da vi startede virksomheden tilbage i 2009, var vi kun to. Nu er vi 30, og det er af og til ikke til at forstå. Men med sådan en pris bliver vi mindet om, hvor langt vi er kommet, og hvor meget vi har nået gennem årene.

Men æren tilfalder alle medarbejdere. Det kræver nemlig et uovertruffent bagland af medarbejdere og kollegaer, som er vanvittigt dygtige til det, de laver – og det har vi.”

Prisen har fået en særlig plads i receptionen ved indgangen til Haugaard|Braad Advokatpartnerselskab, som en påmindelse om det solide arbejde, der ligger til grund for den eftertragtede anerkendelse fra BDO og Spar Nord.

En Succesvirksomhed skal som minimum kunne præsentere

  • Vækst i virksomhedens resultat før skal de seneste fem år
  • Soliditetsgrad over 15% i det seneste regnskabsår
  • Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
  • Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Melder nyt ud: Mette Frederiksen indkalder til pressemøde i dag

Skrevet af: Michael Qureshi
Arkivfoto Statsministeriet
Arkivfoto Statsministeriet

Statsminister Mette Frederiksen holder pressemøde om coronasituationen i Danmark i dag klokken 14.00.

Det oplyser Statsministeriet på Twitter.

Det er foreløbig ikke oplyst, hvad mødet kommer til at handle om, ud over at det er om ‘covid-19 i Danmark’.

Fra onsdag til torsdag blev der konstateret 453 nye corona-smittede hvilket var ny smitterekord i Danmark, viser tal fra seruminstitut.

Den hidtidige smitterekord blev sat 8. april, hvor der blev konstateret 408 nye smittetilfælde.

Med til den nye smitterekord hører, at der i dag bliver testet langt flere for coronavirus, end der gjorde i foråret. Derfor er der givetvis også konstateret flere nye smittede.

Men der er ingen tvivl om, at der er bekymring hos myndighederne over stigende smittetal, og i København har man allerede set nye tiltag indført.

I går var første gang, at gæster og personale skulle bære mundbind på restauranter, caféer, barer og øvrige serveringssteder.

Opdateres

Helt særligt: Jagerfly laver flyshow over Aalborg to gange i dag

Skrevet af: Michael Qureshi

Fredag bliver der chance for at opleve noget helt særligt, hvis man er vild med jagerfly.

To gange i dag skal et jagerfly nemlig træne helt specielle øvelser ud fra Flyvestation Aalborg. Det skriver TV2 Nord.

Normalt træner jagerpiloter særlige manøvrer ved de forskellige Air Shows, men grundet Covid-19 har stort set alle været aflyst.

For to uger siden fløj to jagerfly over Nørresundby og Aalborg i forbindelse med flagdag
Foto: Flyvevåbnet

Bedste steder at se det

Derfor træner man det i stedet klokken 12.15 og 13.45 ifølge TV2 Nord.

Morten Valentin Jensen fra Flyvestation Aalborg fortæller til tv-stationen, at hvis man få det bedste syn af flyets “show”, så bør man placere sig ved Lindholm Høje, parkeringspladsen ved Aalborg Lufthavn eller ved Vestre Fjordpark.