Husk romantikken: Her får du den bedste Valentines-date i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi er vilde med at integrere de amerikanske traditioner her i Danmark.

Det gælder i den grad også romantikkens store dag, når der hvert år den 14. februar fejres Valentines Dag.

Flere steder i Aalborg og nærområdet gør noget ekstraordinært ud af denne specielle aften, hvor man gerne må kigge sin elskede lidt dybere i øjnene og dyrke den romantiske stemning.

Her får du vores bedste bud på en lækker Valentines Date i Aalborg.

Restaurant Fusion – vind en ring

Restaurant Fusion på Havnefronten er i forvejen en af byens lækre restauranter med en formidabel udsigt og lækre rammer.

På Valentines Dag udlover de i samarbejde med guldsmed Henrik Ørsnæs en smuk 14 krt. hvidguldsring med 21 brillanter. Alle gæsterne på restauranten kan deltage i lodtrækningen om den fornemme præmie.

Læs mere her

Mortens Kro –  Valentines Menu og Love Songs

På Mortens Kro er man gode til at gå den ekstra mil for at forkæle gæsterne. Der er i den grad lagt op til en meget romantisk aften, hvis man tager på Mortens Kro onsdag.

Ud over en lækker perfekt sammensat Valentines Menu disker man op med roser, balloner, DJ Carsten Schmidt spiller de største love songs- samt lille overraskelse til at tage med hjem.

Hotel Viking – Valentines Ophold med spa og middag

Hvis man virkelig vil forkæle sin elskede i den kommende uge, så vil det specielle Valentines ophold på Hotel Viking, knap 35 minutters kørsel fra Aalborg, gøre underværker.

Det er med spa, bobler, middag, Fifty Shades Freed i biografen og en nat på hotellet.

Der er flere datoer i spil, så det er ikke nødvendigt, at det absolut skal være på selve Valentines Dag.

Læs mere om det her

Sørensens Café og Restaurant – Valentines Menu og ild i pejsen

Der bliver hyggeligt og intimt på Aalborgs nye spisested nede ved havnen. Sørensens byder eksempelvis på en lækker godt sammensat tre retters menu til kun 299 kr.

Bistro V – lækker Valentines Menu

Der er så hyggeligt på Bistro V med den gode udsigt og de lækre omgivelser. På Bistro V har de også sammensat en lækker tre retters Valentines Menu.

Og så får man endda en smuk rød rose oveni.

Musikkens Spisehus – Valentinsaften ved Fjorden

Det kan gløde op under ethvert par, når man spiser en intim middag nede på Musikkens Spisehus.

De har også fokus på en dejlig Valentines Dinner, og disker op med en lækker menu.

Du kan læse mere om det her

Restaurant Rusk – Kun levende lys i hele restauranten

De går all in på romantikken i den lille hyggelige restaurant i Brandstrupsgade. Og så hedder indehaveren jo meget passende Mikael Valentin. På Facebook skriver de;

100 FUNKLENDE STEARINLYS
Udover en lidt “ekstra” dessert, vil vi på aftenen skabe en ekstra intim og romantisk stemning ved udelukkende at tænde levende lys i restauranten. DÉT ER ROMANTISK.

Booker man inden 13. februar giver de endda en dessert gratis.

SushiMania XO – Valentines Menu

Will you be my Valentines, spørger SushiMania XO på deres Facebook-side. De har sammensat en helt speciel lækker menu til denne særlige aften.

Der er virkelig flot og eksklusivt inde i den forholdsvis nye restaurant, og det kunne være, at det var her, at parforholdet virkelig blev elektrisk.

MEAT – Valentines Menu og Cocktails i byen

Det bliver en aften i kærlighedens tegn på Restaurant MEAT i Vesterå. De har endda sørget for, at aftenen får en perfekt afslutning.

Efter middagen serveres der to gratis cocktails på The Drunken Flamingo.

Læs mere om det her

Helmuth Bar & Kitchen – Den fulde Valentines pakke

Det er gennemtænkt, hvad de leverer på den store Romance Aften på Helmuth på Boulevarden.

De skruer ned for lyset og op for romantikken med de bedste kærlighedshits og en lækker 3-retters menu. Her serveres bl.a. røde bobler, lækre tre retter og en After Dinner cocktail for 399 kr.

Karma Sushi – kærlighed for 2

Der serveres noget af byens bedste sushi på Karma Sushi. De disker selvfølgelig også op med den store kærlighedsmenu på onsdag den 14. februar.

Man kan vælge mellem to forskellige menuer kun til anledningen. Enten Kærlighed for 2 eller Valentinsmenu, som de lover, er den fulde oplevelse.

Denne artikel er ikke sponsoreret af nogle stederne – skulle du mene, at du har en helt særlig Valentines begivenhed på onsdag den 14. februar, så send en mail til michael@migogaalborg.dk

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.