ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

HusCompagniets udstillingsby er populær: Få nybygger-drømmen opfyldt

Af Christine Luca Hornemann
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen, MigogAalborg
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen, MigogAalborg

Som nybygger kan det være svært at indrette et helt nyt hjem, når man pludselig står med et tomt lærred.

Det vil Danmarks foretrukne parcelhus byggefirma HusCompagniet gøre noget ved.

De vil hjælpe nybyggerne med forestillingsevnen til at skabe følelsen og billedet af et nyt hjem.

Huse med hjemlige oplevelser

Ét vigtigt element i HusCompagniets kunderejse er de 11 udstillingsbyer, som firmaet har bygget i hele landet med færdigindrettede boliger i forskellige arkitekturer, størrelser og materialevalg.

Det gælder også den på Griegsvej i postnummer 9200 Aalborg.

Boligerne er ikke blot indrettet med et køkken og bad.

De er indrettet med ét formål, at skabe den følelse og stemning, som skal få kunderne til at nemmere at forestille sig, hvordan deres kommende hjem kan komme fra drøm til realitet.

“Vi har gennem mange års erfaring skabt et fundament, hvor vi hjælper kundernes forestillingsevne på vej til at se, hvordan de selv kan komme til at bo.

Det er for at give dem den største inspiration og professionelle input fra starten i byggerejsen.

Vi ønsker at gøre det så levende og synligt som muligt,” fortæller Peter Jakobsen, der er afdelingsdirektør i HusCompagniet i Aalborg og Randers.

De byggelystne nordjyder har derfor mulighed for at se, føle og mærke de nybyggede huse i virkeligheden i udstillingsbyerne.

HusCompagniets udstillingsby er populær: Få nybygger-drømmen opfyldt
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen, MigogAalborg
HusCompagniets udstillingsby er populær: Få nybygger-drømmen opfyldt
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen, MigogAalborg

Alle huse er fuldt møbleret

Alle husene er fuldt møbleret, og vil fra første skridt over dørtrinet skabe inspiration og en god stemning via indretningen.

“Det er vigtigt, at husene indeholder noget for enhver smag. For mange nybyggere kan det være svært, at få skabt en personlig indretning i sit nybyggeri.

Derfor prøver vi at tænke alle målgrupper ind. Lige fra dem der ønsker helt klassiske løsninger, til de kunder, som interesserer sig for de nyeste smart-home teknologier og moderne arkitekturer,” forklarer Peter Jakobsen.

Det er ikke kun indvendigt, at HusCompagniet indretter boligerne i deres udstillingsbyer. De indretter hele byggegrunden – derfor også udearealerne; alt fra haveanlæg, terrasser, flagstang, trampoliner, gyngestativ og terrassevarmere.

Skal give en hjemlig oplevelse

HusCompagniet giver alle muligheder for at skabe forestillingerne til dagligdagen; at kunne smide sine ben op i sofaen og læse en god bog, eller stå ude på terrassen mens man laver mad ved grillen – samtidig med, at børnene leger i haven.

På den måde skal udstillingsbyerne give de interesserede husbyggere en så hjemlig oplevelse som muligt.

Se alle udstillingshusene tæt på Aalborg og åbningstiderne her.

Start hjemmefra sofaen

HusCompagniet kom sidste år på markedet med et katalog, der ikke før er set i byggebranchen. Samtidig lancerede de en app, der er helt banebrydende spiller sammen med kataloget.

Her kan man scanne selve plantegningen af det hus, man drømmer om, og derefter “gå rundt” i huset via sin smartphone.

Også husene i appen er fuldt møbleret, så du hjemmefra kan opleve din drømmebolig i 360 graders grafiske visualiseringer.

I appen er det muligt, at ændre materialevalg i form af mursten og tag på boligen. På den måde kan du visuelt skabe drømmeboligen med det udseende du ønsker hjemme fra sofaen.

Ingen penge op af lommen før nøglerne overdrages

Er drømmen at flytte ind i et nybyggeri, så kan økonomien ofte være første hindring. Men HusCompagniet gør det nemt – de tilbyder en gratis grundfinansiering

Med en gratis grundkøbskredit kan finansiering foretages omkostningsfrit i hele byggeperioden.

Med andre ord skal grund- og huskøberne først have penge op af lommen den dag, de overtager nøglerne til det indflytningsklare hus.

HusCompagniets udstillingsby er populær: Få nybygger-drømmen opfyldt
Foto: Christine Luca Hornemann Nielsen, MigogAalborg

Selv efter kunderne har overtaget boligen, sikrer HusCompagniet, at kunderne er tilfredse.

“Vi holder kunderne i hånden, og sørger for alt. Helt fra underskrift til de flytter ind i boligen. Efterfølgende holder vi et et års eftersyn på boligen for at tilsikre, at alt er som det skal være,” slutter Peter Jakobsen af med.

I øjeblikket kører HusCompagniet en kampagne resten af året, hvor der er masser af penge at spare hvis du overvejer at bygge nyt.

Læs og se mere om det her.

Prøv Aalborgs nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

HusCompagniets udstillingsby er populær: Få nybygger-drømmen opfyldt

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Del artikel