Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få inspiration til drømmehuset: HusCompagniet holder åbent hus op til nytår

Af Michael Qureshi
PR-foto
PR-foto

Går I med drømme om at bygge selv, så er der mange måder, man kan hente inspiration på.

En af de allerbedste måder er dog at tage ud og se nybyggede huse i virkeligheden. Hvor man nærstudere de små detaljer og lade sig inspirere til sit eget husprojekt.

Det har Danmarks største parcelhusbygger HusCompagniet også erfaret, hvorfor de har stor succes med deres helt egen udstillingsby.

Her ligger flere forskellige modeller af deres nybyggede huse i samme område i kort køreafstand fra Aalborg.

Mellem jul og nytår holder man ekstraordinært Åbent Hus tirsdag d. 28. december, onsdag d. 29. december og torsdag d. 30. december i tidsrummet kl. 13-16 på Carl Nielsens Vej.

Her kan man også høre mere om den eksklusive LUX-pakke, som HusCompagniet lige nu kører en særlig kampagne på.

Få inspiration til drømmehuset: HusCompagniet holder åbent hus op til nytår

Få inspiration til drømmehuset: HusCompagniet holder åbent hus op til nytår

Særpris på LUX-pakke

I LUX-pakken indgår blandt andet filt på indvendige vægge, en opgradering af inventar fra HTH og væghængt toiletter med skjult cisterne, og løsningen er aktuel som et kampagnetilbud til 50.000 kroner til og med d. 31. januar 2022.

Normalprisen er 120.000 kr.

Man kan også snakke med byggerådgivere omkring, hvordan HusCompagniet sikrer, at man forventningsafstemmer lige fra det første møde til man er flyttet ind i huset.

“De vigtigste ambassadører for os er vores kunder.

Det er vigtigt for os, at vi forventningsafstemmer med vores kunder, så de er trygge og ved præcis, hvad en kunderejse med os indebærer,” fortæller Peter Jakobsen, afdelingsdirektør i HusCompagniet i Aalborg.

Udstillingsbyen på Carl Nielsens Vej fik premiere i august 2021, efter HusCompagniet havde haft stor succes med den første på Griegsvej, som også er beliggende i Frejlev.

Se husene her.

Få inspiration til drømmehuset: HusCompagniet holder åbent hus op til nytår
PR-foto

Få inspiration til drømmehuset: HusCompagniet holder åbent hus op til nytår

Mange fine detaljer i udstillingshusene

Husene i den nye udstillingsby spænder bredt med mange fine detaljer både uden for og inde i selve husene, hvilket giver masser af inspiration, hvis man går med byggedrømme.

Der er alt fra et klassisk 1-plan vinkelhus på 155 kvm til 1-plans vinkelhus på 203,5 kvm.

Detaljerne både indvendigt og udenfor på de nye huser rammer rigtig godt i tidens trends. Du kan opleve alt fra wellness afdeling med sansebad, vinrum, biopejs, sansevinduer, rå murstensvægge til udvendig alkove og meget mere.

Flere og flere steder i Nordjylland bygges huse på letskrånende terræn, og i udstillingsbyen kan du finde inspiration til, hvordan man løser det i praksis.

Det giver spændende niveauspring i huset, som også gør de indvendige rumoplevelser endnu mere interessante.

HusCompagniet er Danmarks største parcelhusbygger, og er adskillige år i træk kåret som årets husbygger.

De seneste ti år er der sket enormt meget på byggefronten i Frejlev, og det er blevet et rigtig attraktivt område, som blot ligger ti minutters kørsel fra det centrale Aalborg.

Det er utrolig inspirerende at kunne gå rundt mellem de forskellige huse og se på størrelser på værelser, nye trends, smarte løsninger og meget andet.

“Kunderne synes, det er tidsbesparende og praktisk, at der er så mange forskellige arkitekturer og materialevalg, som kan ses og opleves på samme sted,” fortæller Peter Jakobsen.

Han forklarer supplerende, at alle huse er fuldt møbleret og derfor opleves som et rigtigt hjem, hvilket giver maksimal inspiration og en autentisk oplevelse af, hvordan det er at bo i et helt nybygget hjem.

Du kan læse mere om juleåbent i udstillingsbyen her

Del artikel

Andre læser også