Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hundesjovt keramikkursus: Lav din bedste ven i ler

Af Nathalia Hentze Nielsen

Har du en firbenet, logrende kammerat, der aldrig forlader din side, og som du synes, fortjener at blive udødeliggjort, så skal du finde din indre keramiker frem.

I bedste Ghost-stil kan du sætte dig ved drejebænken på Strandvejen 17 B og forevige din bedste ven i ler på kurset “Hund i ler.”

Vi kan ikke love, at en flot, sensuel mand gør dig selskab i bedste Patrick Swayze-stil, men et par timer sammen med en masse nuttede hunde, lyder da heller ikke dårligt.

Keramik-kurset udbydes af FOKUS Folkeoplysning og starter torsdag den 27. maj fra kl. 17.00 til 21.00. Herefter er anden og sidste kursusgang torsdag den 3. juni i samme tidsrum.

Man kan heldigvis godt kan lære en gammel hund nye tricks, så du behøver ikke at have erfaring med keramik for at kunne deltage.

Tag vuffen med

Noget af det bedste ved “Hund i ler” er, at du faktisk kan tage Fido med til kurset og (prøve) at få den til at sidde model, mens du former snude, poter og ører i ler.

FOKUS pointerer dog, at hunden skal være rolig og høflig overfor andre hunde for at undgå, at en hyggelig aften går helt i hundene.

Har du ikke en hund, er du selvfølgelig også velkommen til at deltage; du kan jo alternativt lave en lille skulptur af din absolut drømmehund.

Fælles for alle kursister – hundeejer eller ej –  er at I bliver præsenteret for teknikker, der hjælper jer til at forme den bedste udgave af vuffen uanset om udtrykket skal være sjovt, naturtro eller abstrakt.

Bliver du hundesulten i løbet af aftenen, er du velkommen til at tage en madpakke med samt hundekiks, men du kan også suse forbi caféen KaffeFair, der ligger i samme bygning.

Tilmeld dig her. Prisen er 595 kr.