Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hummel er blevet børnefamiliernes favorit

Af Annoncør

Skal det være trendy, smart og funktionelt til børn i dag, så er det svært at komme udenom Hummel som et af de brands, som danske børnefamilier i dag kigger efter, når der skal købes nyt tøj til familiens yngste.

Den relancering, der for alvor tog fart ved Hummels 90-års jubilæum i 2013, betyder, at Hummel i dag er at finde i tøjskabet hos stort set samtlige børn op gennem opvæksten. Men hvad har gjort Hummel så populært hos børnefamilierne?

Stil, pris og kvalitet

Hummel har ramt et noget nær ideelt punkt, hvor kurverne for pris, betalingsvilje, kvalitet og stil mødes. Det betyder, at de danske børnefamilier i dag shopper Hummel som aldrig før, når det gælder børnetøj.

I 2021 satte Hummel rekord med brandets bedste resultat i dets nu 99 år lange historie. Her stod der intet mindre end 115 mio. kr. på bundlinjen.

Især på onlinesalget er nærmest eksploderet – via Hummels egen side, samt partnere som Kids-world og andre forhandlere af Hummel. Her er det blandt andet de populære Hummel vinterjakker til børn, der er et stort hit. Onlinesalget af Hummel-produkterne er blandt andet fordoblet årligt over de seneste tre år.

Et trendsættende sportsbrand

Hummel har via sine aktiviteter igennem det seneste årti fokuseret på at positionere sig som et trendsættende sportsbrand. Det er netop det, der sammen med en god prissætning, der taler til de danske børnefamilier.

Trendy og sporty er nemlig et hit, når der skal findes tøj til børn, som elsker at være aktive. Det giver en utrolig behagelig pasform i tøjet, samtidig med at designet gør, at det kan bruges i mange forskellige situationer. Med andre ord, så er det ideelt til børn, der kan bruge det i både skolen, til fritidsaktiviteter og pænt brug.

Mere over grænsen

Mens der næppe er den store tvivl om, hvorvidt Hummel er et populært brand i Danmark, så arbejdes der stærkt på at komme mere bredt ud. Her står især Tyskland højt på listen over de lande, som Hummel gerne vil opnå samme popularitet i, som de har i Danmark.

Hummel tøj til store og små

Kan man også være sporty og gå i en body? Ja, det kan man faktisk. Designet, som de fleste kender fra sportstøjet og overtøjet fra Hummel, går igen helt ned til de mindste. Du finder derfor selv bodyer til babyer med Hummel-vinklerne og det velkendte Hummel-logo på.

Del artikel

Andre læser også