ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Omhu og fortrolighed i centrum: Hovmøller & Thorup styrker familie- og arveret

Af Nathalia Hentze Nielsen
Med ansættelsen af Lærke Faarbæk Hjort kan Hovmøller & Thorup nu tilbyde specialiseret juridisk hjælp inden for familie- og arveret.
Med ansættelsen af Lærke Faarbæk Hjort kan Hovmøller & Thorup nu tilbyde specialiseret juridisk hjælp inden for familie- og arveret.

Livet kan byde på mange store forandringer.

Mens ægteskab eller fødslen af et barn, fylder os med glæde, er der modsat andre forandringer, som skilsmisse og dødsfald, der er meget sorgfyldte.

Fælles for alle typer livsændrende omstændigheder er, at man kan have brug for hjælp til at håndtere de juridiske rammer, så man selv og ens pårørende har det bedst mulige fundament til fremtiden.

Advokatfirmaet Hovmøller & Thorup ved, at der er et stort behov for kyndig og professionel rådgivning, når det kommer til følsomme sager, der vedrører privatlivet.

Derfor har de valgt at styrke deres familie- og arveret med en dygtig advokat, der ikke kun er ekspert indenfor privatretten, men som også er god til at tale med mennesker.

Her har Hovmøller & Thorup fundet det perfekte match til deres team med ansættelsen af advokat Lærke Faarbæk Hjort, som står klar til at yde specialiseret rådgivning om alle privatlivets forhold.

Indgående kendskab til familieret

Da vi møder Lærke Faarbæk Hjort på advokatfirmaets smukke kontor ved Limfjorden, mærker vi hurtigt, hvorfor hun er Hovmøller & Thorups førstevalg.

Den 31-årige aalborgensers rolige væsen skaber en behagelig atmosfære, men man er samtidig ikke i tvivl om, at hun er knivskarp inden for området.

“Jeg har arbejdet med familie- og arveret stort set hele mit arbejdsliv, og det er den del af juraen, jeg brænder allermest for,” fortæller hun.

Omhu og fortrolighed i centrum: Hovmøller & Thorup styrker familie- og arveret

At kalde hende for specialist er bestemt ingen overdrivelse, da hun både har siddet med privatret som advokatfuldmægtig samt som sagsbehandler på den anden side af bordet i Familieretshuset.

“Jeg adskiller mig fra andre familieretsadvokater, fordi jeg har erfaring fra Familieretshuset og dermed indgående kendskab til sagsbehandlingen.

Fordi jeg har siddet på den anden side af bordet, ved jeg hvad der lægges vægt på, når beslutninger skal træffes,” uddyber den nyansatte advokat.

Omhu og grundighed i fokus

At Lærke Faarbæk Hjorts erfaring fra Familieretshuset gør hende særligt kvalificeret til at varetage området, er uden tvivl én af hovedgrundene til, at Hovmøller & Thorup har valgt netop hende til at varetage det vigtige juridiske område.

De menneskelige kvaliteter vægtes dog mindst lige så højt, hvis du spørger Tinna Lindberg Sørensen, der er PA og HR-ansvarlig hos Hovmøller & Thorup.

“Lærke har hele pakken.

Hun har erfaringen til at kunne klare opgaverne fra dag ét. Hun passer rigtigt godt ind i vores kultur, og så ved hun, hvordan man taler med mennesker, der befinder sig i en sårbar situation,” forklarer den HR-ansvarlige.

Sager i familie- og arveret kan blive konfliktfyldte, især når det drejer sig om skilsmisse og forældremyndighed, og her betyder Lærke Faarbæk Hjorts evner inden for konfliktmægling meget.

“Det betyder meget, hvordan man går til mennesker i krise, og derfor lægger jeg vægt på at behandle sager med omhu og grundighed,” tilføjer Lærke Faarbæk Hjort, der har flere kurser i netop konfliktmægling.

Brud i familien er dog ikke det eneste, hun har kompetencer inden for.

Hos Lærke Faarbæk Hjort kan man også få skræddersyet et testamente til sin families behov og fremtidssikre sine nærmeste.

Hun klarer også ægtepagter og fremtidsfuldmagter, hvor man kan tage stilling til, hvad der skal ske, hvis man i fremtiden bliver syg eller alvorligt svækket.

Omhu og fortrolighed i centrum: Hovmøller & Thorup styrker familie- og arveret
Foto: Hovmøller & Thorup

Fleksible og familievenlige arbejdsvilkår

Skal Lærke Faarbæk Hjort sætte ord på, hvorfor hun valgte at tage imod stillingen hos Hovmøller & Thorup, fremhæver hun især deres fleksibilitet og den gode arbejdskultur.

“Jeg valgte netop Hovmøller & Thorup, fordi de tilbyder fleksible og familievenlige arbejdsvilkår. Der er stor tillid til den enkelte ansatte og frihed under ansvar,” forklarer hun.

Det reflekteres også i Hovmøller & Thorup stærke værdier, der er en vigtig del af deres vision såvel som mission: Teamspirit, nærvær, kvalitet, ordentlighed og loyalitet.

Konkret betyder det, at medarbejdere, klienter og samarbejdspartnere behandles med respekt, og at alle gør en ære ud af at udføre et godt og solidt stykke arbejde – og det gælder alle juridiske opgaver i erhvervs- og privatretlige forhold.

Befinder du dig i en situation, hvor du har brug for juridisk rådgivning omkring dine familieforhold, kan du kontakte Hovmøller & Thorup her.

Læs mere om familie- og arveret hos Hovmøller & Thorup her.

Del artikel

Andre læser også