ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hovedsæde i Aalborg: Kæmpe koncern bag store tøjkæder i betalingsstandsning

Af Redaktionen

Modetøjsvirksomheden PWT er så hårdt ramt af Corona-krisen, at koncernen nu er gået i betalingsstandsning eller rekonstruktion, som det også hedder.

Det skriver Finans.

PWT har hovedsæde i Aalborg og står blandt andet bag de kendte tøjkæder Wagner og TøjEksperten. Man har desuden Lindbergh og Junk de Luxe i folden.

Ifølge administrerende direktør Ole Koch Hansen så er PWT nu så presset på likviditeten, at man har indgivet en formel rekonstruktion.

Butikkerne fortsætter dog med at holde åbent, hvis man under en rekonstruktion forsøger at ændre sin organisation og slanke udgifterne, så man kan betale sine regninger.

Har sendt 86% af medarbejderne hjem

Hos PWT lægger man ikke skjul på, at Corona-krisen har kostet alt.

“Det gik rigtig godt sidste år og de første måneder af året.

Men så får vi lukket alle vores butikker ned midt i marts, og selvom hjælpepakkerne kommer på banen, så er det ikke nok, når vi ikke får nogen penge i kassen og har sendt 86 pct. af vores medarbejdere hjem,” siger Ole Koch Hansen til Finans.

PWT har dybe rødder i Aalborg. I 2008 slog virksomhederne Texman, Wagner og Tøjeksperten sig sammen under PWT Group med Polaris Private Equity som hovedaktionær.

Del artikel

Andre læser også