Hotel Hvide Hus fylder 50 år: Lancerer jubilæums-portal med vilde tilbud

Skrevet af: Michael Qureshi

Kunne du tænke dig muligheden for at overnatte på et af Aalborgs allerbedste hoteller for 100 kr.?

Eller hvad med muligheden for at vinde Maroon 5-billetter med overnatning og morgenmad på Comwell Hvide Hus?

De kommende måneder bliver der serveret helt vilde tilbud på overnatninger, mad og drinks samt lækre konkurrencer på en ny jubilæums-portal, som Comwell Hvide Hus netop har lanceret i dag.

Det er i anledning af, at det ikoniske hotel fylder 50 år her i 2019, at man vælger at gøre noget ud af det.

Selve “portalen” er lanceret som en Facebook-begivenhed, der løber fra januar til maj.

Klik deltager eller interesseret

Hvis man klikker sig “deltager” eller “Interesseret” vil man løbende blive eksponeret for de her tilbud og konkurrencer, samt skønne historier fra de fem årtier Hvide Hus har eksisteret i Aalborg.

“Det her tiltag er meget målrettet aalborgenserne og nordjyderne.

Vi ønsker ligesom at give lidt igen for al den kærlighed og varme, vi mærker lokalt omkring vores hotel.

Vi kan mærke, at aalborgenserne er stolte af, at vi er i byen, og at vi har været her i nu 50 år.

Så vi ønsker at inddrage alle i Aalborg i fejringen af hotellets jubilæum,” fortæller Mette Bonderup, der er hoteldirektør på Comwell Hvide Hus, til MigogAalborg.

Billige værelser til salg

Blandt andet kan dem som følger Facebook-siden glæde sig til, at der bliver sat værelser til salg for et symbolsk beløb. Og man skal nok være hurtig på aftrækkeren, da de værelser med stor sandsynlighed bliver revet væk.

“Vi tror på, at der er rigtig mange, som har set Comwell Hvide Hus i horisonten eller kørt forbi på Vesterbro, men aldrig har overnattet her eller spist morgenmad.

Så vi vil gerne give de lokale en billig mulighed for at prøve et ophold her på hotellet. Det er i hvert fald en god grund til at følge vores begivenhed på Facebook,” forklarer Mette Bonderup.

Der kommer også til at blive udbudt middage til billige priser på hotellets lækre Restaurant V. Menuerne kommer løbende til at afspejle de forskellige årtier.

“Vi laver temaer på alle årtierne. Så vi laver eksempelvis en menu til 70’erne, hvor drinks i vores cocktailbar også passer til det årti. Vi forsøger at skabe nogle gode oplevelser ud af, at vi runder en vigtig milepæl som 50 år er,” siger Mette Bonderup.

Hvide Hus binder mange i Aalborg sammen

Hun elsker at møde aalborgenserne og høre deres historier om Hvide Hus. Dem håber hun at få mange flere af i jubilæumsåret.

“Det er virkelig sjovt, for jeg tror stort set aldrig, jeg har mødt en fra Aalborg, som ikke kender en eller anden, der har arbejdet her på hotellet.

Det er som om, at Hvide Hus binder mange i Aalborg sammen, og det er vi rigtig stolte over. Hotellet har haft en betydning for mange her i byen, og vi håber, at det fortsætter mange år endnu,” lyder det fra Mette Bonderup.

Det var i 2014, at Mette Bonderup tiltrådte som ny hoteldirektør, og Comwell-kæden overtog det historiske hotel. Meget er sket de seneste fem år.

“Vi var lidt den grimme ælling, der er forvandlet til en smuk svane. Hotellet var slidt og træt, da vi overtog, og det var nogle hårde år med fuld renovering. Men det var som om, at både personale og gæster støttede ekstra meget op om hotellet i de år.

Vi er virkelig stolte af resultatet i dag, og jeg håber, at 50 års jubilæet kan få mange aalborgensere ind og kigge lidt på hotellet. Der er nok ikke mange, der ved, hvilken stor udvikling, Hvide Hus har været igennem, og hvordan der ser ud i dag,” slutter Mette Bonderup.

Få meddelelser når tilbud og konkurrencer kører

Du kan allerede nu følge den her nye jubilæums-portal. Hvis du markerer dig som DELTAGER vil du løbende få notifikationer på din Facebook, der når lægges relevant indhold op. Såsom spændende historier gennem årene, vilde tilbud eller konkurrencer.

Følg den via dette link

Fire dage med fuld smæk på: I morgen starter de store Drive-in events i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Så er det fra i morgen, at de store Drive-in events løber af stablen.

Det hele starter med Anders Matthesen show klokken 17.00 i morgen torsdag, og derfra kommer der fuld smæk på parkeringsområdet i Aalborg Lufthavn helt frem til søndag.

Det kommer til at vrimle med store navne, når Mads Langer, Anden, L.O.C., Phlake, Lars Lilholt, Ude af Kontrol og mange flere indtager Aalborg.

Der er stadig ledige billetter til alle shows, hvor der er plads til 600 biler. Men det begynder at tynde ud med pladser på de fleste events.

De fleste billetter koster omkring de 675 kr. per bil, som så giver 135 kr. per mand, hvis man fylder bilen op. Der er så nogle events der er billigere endnu, og andre som er lidt dyrere.

L.O.C imponerer stort

I København fik de store Drive-In events arrangeret af Københavns Lufthavn, Live Culture, Kulturaktører i Aalborg, MCH Herning og Live Nation Danmark debut i hovedstaden i sidste uge.

Siden har man så været i Aarhus og i Herning.

Her blev de helt særlige events taget godt imod. Blandt andet L.O.C leverede nogle helt vilde live-shows, hvor han var rigtig meget nede blandt publikum i bilerne.

Mads Langer på fredag bliver en skøn oplevelse, og her ventes der udsolgt lige om lidt. Det går så til gengæld helt amok, når Ude af Kontrol-drengene indtager scenen lørdag aften.

Det hele kører fra d. 4. juni og frem til d. 7. juni, som byder på arrangementer fra din egen bil.

Hør bl.a. Mads Langer, Anders Matthesen, L.O.C., Mads & Monopolet, Malk de Koijn, Annika Aakjær, Lars Lilholt, Onkel Reje, Claus Hempler og Teitur og mange flere.

Arrangementerne er designet til at overholde alle officielle anbefalinger, så publikum roligt kan nyde de mange koncerter, comedyshows og familieoplevelser.

Scenen bygget ekstra høj, så udsynet bliver bedst muligt for alle, ligesom 3 storskærme vil gøre oplevelsen ekstra god.

Det bliver en kæmpe fest og jo flere I er i bilen – jo billigere bliver det. Man køber nemlig billet til bilen.

Hvad: Drive-in koncerter med Live Nation

Hvor: Aalborg Lufthavn Parkering P3

Hvornår: Fra d. 4. juni og helt frem til d. 7. juni 2020

Hvor meget: Fra 395 kr. pr. bil med op til 5 personer

Hvordan: Køb din bils billet lige her 

Nuværende arrangementsoversigt til Drive In – Live i Aalborg

Torsdag

4/6 Anden

4/6 Malk De Koijn

Fredag

5/6 Phlake

5/6 Annika Aakjær

5/6 Mads Langer (få billetter)

Lørdag

6/6 Onkel Reje

6/6 Claus Hempler/ Teitur

6/6 Ude af kontrol

6/6 L.O.C

Søndag

7/6 Lars Lilholt

7/6 Drive-In med Mads & Monopolet

 

Jeg vil meget mere sydpå: Vinbar i midtbyen frister igen med Sangria Buffet

Skrevet af: Michael Qureshi

De færreste danskere kommer på sommerferie sydpå i år og kan nyde lange aftener med iskold sangria.

Men hvis vi ikke kan komme til det sydlige Europa, så må det jo komme til os i stedet.

Douro Wine Bar i Danmarksgade er som de fleste andre spisesteder og barer genåbnet, og nu introducerer de igen deres vildt populære koncept med Sangria Buffet for 290 kr.

Det betyder, at du kan drikke alt den Sangria du vil i tre timer for prisen.

Kører alle torsdage

Sangria-festen starter fra i morgen torsdag d. 4. juni og fortsætter alle torsdage i løbet af sommeren. Det skriver Douro Wine Bar på Facebook.

Har du været på ferie i Spanien eller nabolandene, kender du nok alt for godt den kølende og beroligende effekt, som et iskoldt glas Sangria kan have på både krop og sind.

De sidste par dage har solen da også skinnet ufortrødent over byen, så i morgen er en oplagt mulighed for at nyde godt af sommerens bedste kombinationer – og måske drømme sig væk til de spanske himmelstrøg.

Douro Wine Bar råder over en lækker udeservering ud til Frederikstorv, hvor den flydende buffet også vil stå til rådighed hele aftenen.

Man kan også få tapas og andre let anretninger på Douro Winebar.

Læs mere her.

Tæt på Aalborg: Her får du en villa med egen gildesal og fitnessrum

Skrevet af: Michael Qureshi
Foto: Home
Foto: Home

Glasloft, gildesale og gyldne guitarer er bare noget af det, der adskiller nogle af de mere særprægede boliger fra alle murermestervillaerne og parcelhusene på boligmarkedet.

Det er i hvert fald ikke alle danske hjem, der kan prale af en kælder med hvælvede lofter, en indendørs pool eller en kæmpe glaspyramide midt i stuen.

Det skriver boligsitet Boliga.dk, der har fundet nogle af de mest specielle hjem – fra Nordjylland, til Fyn og Lolland og helt til hovedstadsområdet – som lige nu er til salg for både helt store millionbeløb til de mere moderate.

25 minutters kørsel fra Aalborg har en helt særlig villa fået opmærksomhed på det danske boligmarked.

En kæmpe kælder med hvælvinger indrettet som gildesal med bar, dart og bordtennis er noget af det, der adskiller denne villa i Hjallerup nord for Aalborg fra mængden.

Den 271 kvadratmeter store bolig har også en dobbelt garage med et fitnessrum og hele otte værelser. Og så kan man endda få den for under 5 mio. kr.

Foto: Home
Foto: Boliga/Home

Underjordisk tunnel fra gildesalen

Ejendomsmægleren Home skriver videre om den noget vilde villa;

“Her får du en fantastisk gildesal, som er indrettet med hvælvinger, bar og gulvvarme. Der er lavet en underjordisk tunnel, som går tørskoet fra gildesalen og op i husets baggang!

Husets have er heller ikke en man ser hver dag. Du får her både skov, et muret orangeri, en stor grillhytte og masser af solkroge.”

Du kan se mere af boligen lige her

Boliga har desuden sat andre særprægede huse på deres liste, som du kan se i sin fulde længde her.

Amerikansk træhus i Virum

Woodstock” i Virum nord for København ligner ikke umiddelbart et gennemsnitligt dansk hus. Det er nemlig et 267 kvadratmeter stort amerikansk træhus med seks værelser og en have med en “svømmesø” i natursten og et vandfald.

Huset koster 13,9 millioner kroner – og for det beløb får du udover en helt masse træ også en forgyldt guitar på gavlen med i handlen.

Se bolig her

Tidligere præstegård på Fyn med grotter og vandfald

“Rosenholm på Fyn var engang præstegården i Ronæs, men i dag er det en opulent bolig på intet mindre en 785 kvadratmeter.

Der er både blevet plads til et indendørs poolområde med en grotte, vandfald og spa oveni i et kæmpe master bedroom med marmorkamin og et aktivitetsrum med billard og bordtennis.

Du kan købe det for ti millioner kroner.

Se bolig her

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her