Hotel Hvide Hus fylder 50 år: Lancerer jubilæums-portal med vilde tilbud

Skrevet af: Michael Qureshi

Kunne du tænke dig muligheden for at overnatte på et af Aalborgs allerbedste hoteller for 100 kr.?

Eller hvad med muligheden for at vinde Maroon 5-billetter med overnatning og morgenmad på Comwell Hvide Hus?

De kommende måneder bliver der serveret helt vilde tilbud på overnatninger, mad og drinks samt lækre konkurrencer på en ny jubilæums-portal, som Comwell Hvide Hus netop har lanceret i dag.

Det er i anledning af, at det ikoniske hotel fylder 50 år her i 2019, at man vælger at gøre noget ud af det.

Selve “portalen” er lanceret som en Facebook-begivenhed, der løber fra januar til maj.

Klik deltager eller interesseret

Hvis man klikker sig “deltager” eller “Interesseret” vil man løbende blive eksponeret for de her tilbud og konkurrencer, samt skønne historier fra de fem årtier Hvide Hus har eksisteret i Aalborg.

“Det her tiltag er meget målrettet aalborgenserne og nordjyderne.

Vi ønsker ligesom at give lidt igen for al den kærlighed og varme, vi mærker lokalt omkring vores hotel.

Vi kan mærke, at aalborgenserne er stolte af, at vi er i byen, og at vi har været her i nu 50 år.

Så vi ønsker at inddrage alle i Aalborg i fejringen af hotellets jubilæum,” fortæller Mette Bonderup, der er hoteldirektør på Comwell Hvide Hus, til MigogAalborg.

Billige værelser til salg

Blandt andet kan dem som følger Facebook-siden glæde sig til, at der bliver sat værelser til salg for et symbolsk beløb. Og man skal nok være hurtig på aftrækkeren, da de værelser med stor sandsynlighed bliver revet væk.

“Vi tror på, at der er rigtig mange, som har set Comwell Hvide Hus i horisonten eller kørt forbi på Vesterbro, men aldrig har overnattet her eller spist morgenmad.

Så vi vil gerne give de lokale en billig mulighed for at prøve et ophold her på hotellet. Det er i hvert fald en god grund til at følge vores begivenhed på Facebook,” forklarer Mette Bonderup.

Der kommer også til at blive udbudt middage til billige priser på hotellets lækre Restaurant V. Menuerne kommer løbende til at afspejle de forskellige årtier.

“Vi laver temaer på alle årtierne. Så vi laver eksempelvis en menu til 70’erne, hvor drinks i vores cocktailbar også passer til det årti. Vi forsøger at skabe nogle gode oplevelser ud af, at vi runder en vigtig milepæl som 50 år er,” siger Mette Bonderup.

Hvide Hus binder mange i Aalborg sammen

Hun elsker at møde aalborgenserne og høre deres historier om Hvide Hus. Dem håber hun at få mange flere af i jubilæumsåret.

“Det er virkelig sjovt, for jeg tror stort set aldrig, jeg har mødt en fra Aalborg, som ikke kender en eller anden, der har arbejdet her på hotellet.

Det er som om, at Hvide Hus binder mange i Aalborg sammen, og det er vi rigtig stolte over. Hotellet har haft en betydning for mange her i byen, og vi håber, at det fortsætter mange år endnu,” lyder det fra Mette Bonderup.

Det var i 2014, at Mette Bonderup tiltrådte som ny hoteldirektør, og Comwell-kæden overtog det historiske hotel. Meget er sket de seneste fem år.

“Vi var lidt den grimme ælling, der er forvandlet til en smuk svane. Hotellet var slidt og træt, da vi overtog, og det var nogle hårde år med fuld renovering. Men det var som om, at både personale og gæster støttede ekstra meget op om hotellet i de år.

Vi er virkelig stolte af resultatet i dag, og jeg håber, at 50 års jubilæet kan få mange aalborgensere ind og kigge lidt på hotellet. Der er nok ikke mange, der ved, hvilken stor udvikling, Hvide Hus har været igennem, og hvordan der ser ud i dag,” slutter Mette Bonderup.

Få meddelelser når tilbud og konkurrencer kører

Du kan allerede nu følge den her nye jubilæums-portal. Hvis du markerer dig som DELTAGER vil du løbende få notifikationer på din Facebook, der når lægges relevant indhold op. Såsom spændende historier gennem årene, vilde tilbud eller konkurrencer.

Følg den via dette link

Bremser tidsplan: Krise udskyder åbning af Supersygehuset et halvt år

Skrevet af: Michael Qureshi

Supersygehuset i Aalborg er det største enkeltstående byggeprojekt nogensinde i Aalborg Kommunes historie.

Man har netop med stor succes haft Åbent Hospital, hvor man åbnede portene for nysgerrige aalborgensere og øvrige nordjyder.

Her kunne tusinder af gæster se det imponerende byggeri i fuldt flor og komme helt tæt på projektet.

Men en større krise er nu blusset op, og får store konsekvenser for åbningen af Universitetshospitalet.

Må udskydes et halvt år

Det nye hospital er hårdt ramt af, at totalleverandøren ikke har leveret det fornødne el-projekt. Dermed er der udsigt til at udskyde åbningen i et halvt år.

Det skriver Nordjyske tirsdag.

Målet var, at Supersygehuset skulle stå klar i slutningen af 2020, men nu ser det ud til, at det først bliver i foråret 2021.

“Vores totalrådgiver har ikke leveret et bygbart el-projekt, så entreprenøren kan komme til at trække kabler, og hvad de nu ellers skal.

Det kan få betydning for økonomien, når der skal betales løn til håndværkere, som bare står og venter på at komme i gang,” siger regionsrådsformand Ulla Astman til Nordjyske.

Byggeriet består bl.a. af to sengetårne og når op i ni etagers højde. Hertil kommer en helikopterplatform på taget af det sydlige sengetårn, hvorfra der er direkte elevatoradgang til operations- og behandlerafsnit nedenunder.

 

Stor udvidelse på plads: Sådan bliver det nye Gigantium

Skrevet af: Redaktionen
Illustration: Kjær & Richter
Illustration: Kjær & Richter

Det har længe været en del af planen, og nu er tingene endelig på plads.

Til foråret begynder den planlagte udvidelse af Gigantium i Aalborg, som omfatter en 4.300 kvadratmeter stor tilbygning med hal- og fitnessfaciliteter.

Man får bl.a. et stort træningsområde, som vil være attraktivt for alle dem, der bor i området omkring Gigantium.

Aalborg-entreprenøren TL BYG har sikret sig totalentreprisen på det omfattende projekt på tre etager.

Den ikoniske hal danner rammen om en række af Aalborgs største sportsbegivenheder som hjemmebane for både Aalborg Håndbold og Aalborg Pirates.

Nu skal Gigantium udvides med en stor tilbygning på 4.300 kvadratmeter fordelt på tre etager, så endnu flere aalborgensere kan få glæde af faciliteterne.

Illustration: Kjær & Richter

Aalborg-virksomhed valgt til opgaven

Aalborgvirksomheden TL BYG, der blandt andet står bag opførelsen af Musikkens Hus og renovering af Kunsten Museum of Modern Art, er valgt som totalentreprenør på byggeriet.

“Den stigende interesse for Aalborg Øst skaber en øget efterspørgsel på Gigantiums faciliteter, der i forvejen er underlagt et enormt pres.

Der er behov for mere kapacitet, og vi glæder os til at komme i gang med projektet, som opgavemæssigt passer rigtig godt til vores kernekompetencer,” lyder det fra Jens Nielsen, salgsdirektør i TL BYG, der er valgt som totalentreprenør på det omfattende projekt.

Gigantium får ny hovedindgang

Tilbygningen placerer sig på sydvestsiden ved den eksisterende atletik- og idrætshal og skal blandt andet rumme to sammenhængende sportshaller med tilhørende omklædningsfaciliteter, et stort træningsområde, konference- og mødelokaler samt behandlerrum og toiletfaciliteter.

Udvidelsen omfatter desuden en ny hovedindgang og ankomstområde mod syd.

Illustration: Kjær & Richter

“Det er helt afgørende, at den nye tilbygning udarbejdes med en arkitektonisk samhørighed for at skabe en naturlig synergi med det eksisterende Gigantium.

Materialerne er derfor nøje udvalgt til de indendørs faciliteter og facadebeklædning, så hallen fremstår som en samlet enhed,” siger Jens Nielsen.

 Facaden på de nye halbygninger opdeles i felter med perforende sinusplader og glatte metalplader, der skaber et dynamisk, visuelt udtryk afhængigt af vind og vejr.

Første spadestik til Gigantiums tilbygning bliver taget i foråret 2020, og projektet skal afleveres i efteråret 2021.

Gode tilbud, kage og bobler: Magasin fejrer 1 års fødselsdag med et brag

Skrevet af: Michael Qureshi

På fredag den 20. september er det et år siden, at Magasin vendte retur til Aalborg.

Det berømte stormagasin åbnede igen dørene til deres mondæne shopping-omgivelser i det nye Friis Shoppingcenter, og nu er det tid til at fejre et års fødselsdagen.

Det bliver fejret med et brag af en fødselsdagsfest hele dagen med gode tilbud, bobler, konkurrencer, uddeling af gavekort og meget mere.

Aalborgenserne har taget så godt imod stormagasinet, at det nu skal fejres med manér.

Aktiviteter hele dagen

Allerede fra i dag er festlighederne indledt, hvor der hele ugen vil være masser af gode tilbud i Mad&Vin i Magasin.

På selve fødselsdagsdatoen den 20. september går det for alvor løs med aktiviteter i hele åbningstiden fra kl. 10-19.

På dagen kan du blandt andet starte med fødselsdagskage i Lagkagehuset fra kl. 10-11, og der vil også være mulighed for at deltage i en konkurrence om et gavekort til en personlig shopper, hvor du også får et gavekort på 2.500 kr.

Du kan få lavet huller i ørene hos Pilgrim, og fra kl. 12-17 vil der blive uddelt gavekort på 100 kr. ved indgangen.

Derudover vil der fra kl. 15-18 være et lykkehjul med lækre præmier samt delikate smagsprøver.

Første år er gået over al forventning

Store Manager i Magasin Tina Mikkelsen glæder sig over den forrygende start:

“Det første år er gået over al forventning, og vi er enormt glade for, at aalborgenserne har givet os en så god start.

Udover at borgerne i Aalborg har vist stor opbakning til vores fysiske butik, har det i den grad også gavnet vores onlinesalg i Nordjylland.

Det vil vi selvfølgelig gerne fejre med alle, der har lyst til at kigge forbi på fødselsdagen,” siger hun.

Magasins Store Manager i Aalborg, Tina Mikkelsen

Har fået en personal lingeri-shopper

Magasin i Aalborg har i løbet af det første år haft stort fokus på at gøre dét ekstra og skabe oplevelser for kunderne.

Deres personlige shoppere har blandt andet været meget populære i det nordjyske, og derfor har Magasin også udvidet med en lingeri-shopper.

På selve fødselsdagen lancerer de også deres nye duftkoncept, som giver kunderne mulighed for at få en times konsultation med en uddannet duftekspert, der hjælper dem med at finde deres helt personlige duftgarderobe.

“Vi har fra start slået os fast på at skabe ultimative købsoplevelser, hvor vi skal tilbyde det mere i form af events, talks og anderledes oplevelser.

Senest har vi afholdt et udsolgt beauty-event i samarbejde med Eurowoman, og det er blandt andet den slags oplevelser, vi fortsat gerne vil forkæle vores kunder med i Aalborg,” lyder det fra Tina Mikkelsen.

Den gode start har også gjort, at Magasin i løbet af året har udvidet med flere koncepter, som Lagkagehuset, Coffee Ten og en attraktiv terrasse.

I løbet af denne uge vil Magasin desuden løfte sløret for endnu flere gode tilbud.

Programmet for fødselsdagsfest fredag d. 20. september

Kl. 10-11: Få fødselsdagskage i Lagkagehuset.

Kl. 10-12: I Goodie Appen kan du få en gratis tapas tallerken m. serano hos Coffee Ten.

Kl. 10-19: Deltag i konkurrencen om 2500,- og en Personlig Shopper i Magasin

Kl. 10-19: Via Goodie Card appen kan du få en lille softice hos Is à Bella

Kl. 10-19: Køb en kaffe hos Coffee Ten og få et gratis termokrus fra Bodum.

Kl. 10-19: Du får 4 poser Magasin kaffe til 110,- Spar 130,-.

Kl. 11-18: Få lavet hul i ørerne hos Pilgrim for 50,-

Kl. 12-17: Vi uddeler gavekort á 100,- ved indgangen.

Kl. 13-19: Masser af smagsprøver fra blandt andet Hr. Skov, Nicholas Vahé, Coffee Ten, Magasin kaffe og mange flere.

Kl. 15-18: Med en Goodie App kan du prøve lykkehjulet og vinde masser af lækre præmier.

15-16 – Få fødselsdagsboller i Lagkagehuset.

Kl. 15 – 18: Køb en taske fra DAY et og få brodereret personlige initialer på. Gaver til de første 50 købende kunder.

Kl. 15-18: Der er popcorn til alle børn, og du kan få en Bakito gymnastikpose via din Goodie App.

Kl. 15-18: Besøg H.J. Hansens Gin Bar i herretøjsafdelingen
og meget meget mere…

Magasin har oprettet en Facebook-begivenhed på fødselsdagen, der løbende opdateres frem mod fredag.

Tjek den ud her