Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Med panorama-udsigt: Hotel Aahøj er klar med Sauna Retreats

Af Emil Kjær Jørgensen

Siden Kamilla Vinter Hoffmann overtog Hotel Aahøj i Sæby 1. januar 2023, har hun ikke set sig tilbage.

Det hyggelige hotel ved Sæby Å har gennemgået en kæmpe forvandling – og Hotel Aahøj tilbyder nu både overnatning i 10 individuelt indrettede værelser, konferencer, møder og helt særlige events.

Men nu kan du også få et lille wellness-boost, når du besøger hotellet med den helt unikke placering.

Med panorama-udsigt: Hotel Aahøj er klar med Sauna Retreats

Byd velkommen til Aahøj Sauna Retreat

Den 1. december udvidede Kamilla faciliteterne på hotellet med et udendørs sauna-område med panorama-udsigt over Sæby Å.

Sauna-området har fået navnet Aahøj Sauna Retreat, og det består bl.a. af en smuk cedertræs-saunatønde, hvor du kan fornemme åens kræfter og ændernes vilde liv på helt tæt hånd. Saunaen kan rumme helt op til otte personer.

Det helt hotte inden for sundhed lige nu er effekten af koldtvandsbade. Det kan du også prøve på egen krop i Aahøj Sauna Retreat.

I disse måneder kan du få det kolde gys ved at hoppe direkte ned i åen, men du kan også benytte en koldtvandsspand, hvor du kan få et skud endorfiner – inden du træder indenfor i varmen igen i saunatønden.

Med panorama-udsigt: Hotel Aahøj er klar med Sauna Retreats

“Det er helt frivilligt om man vil skubbe lidt til sine grænser og prøve vinterbadning i de her helt særlige omgivelser.

Man er også mere end velkommen til at springe over det kolde gys, og så bare nyde et par gode timer i den varme saunatønde til et par gode timer med selvforkælelse og nærvær,” forklarer Kamilla.

Aahøj Sauna Retreat er placeret ugeneret i den naturskønne have, tæt på hotellets gårdhavemiljø.

I forlængelse af Aahøjs prydhave finder du en nyanlagt naturtrappe, som fører dig direkte ned til bredden af Sæby Å, hvor en bade/bådebro er etableret til fri afbenyttelse.

Med panorama-udsigt: Hotel Aahøj er klar med Sauna Retreats

Fuldend oplevelsen med en forfriskning

Foruden den fantastiske udsigt, er det også muligt at fuldende oplevelsen med en skøn forfriskning i den geniale Trust-bar.

Trust-baren har åbent døgnet rundt, og her kan du forsyne dig med husets udvalg af lokale øl, vine, champagne, spiritus samt snacks – hele døgnet rundt.

Du forsyner dig bare ved ærlig selvbetjening, og afregner dit forbrug ved check-ud.

Med panorama-udsigt: Hotel Aahøj er klar med Sauna Retreats

Adgang til Aahøj Sauna Retreat er inkluderet i prisen for alle overnattende gæster. Hotellet sørger for at stille badekåber, slippers og håndklæder til rådighed.

Hotellet har åbent alle dage, hele året rundt.

Ekstraordinært tilbud i februar

Alle gæster som booker et ophold med ankomst i februar måned får en gratis Aahøj-tapas-platte fra Ostefruen for 2 personer med i prisen.

Tapas-platten udleveres pr. værelse på ankomstdagen.

Aahøj-platten indeholder forskellige specialiteter, heraf udvalg af oste og charcuteri samt dertilhørende lækkert tilbehør. Værdi 250 kr.

Husk: alle overnattende gæster har fri adgang til ovenstående Aahøj Sauna Retreat.

Det er simpelt: Du booker blot et ophold på Hotel Aahøjs hjemmeside, på tlf.: 21 75 41 92 eller mail info@aahoj.dk (ikke på Booking .com), således er tapas-platten automatisk inkluderet i dit ophold.

(Tilbuddet gælder ikke for firmaaftaler)

Med panorama-udsigt: Hotel Aahøj er klar med Sauna Retreats

Du finder mere info her.

Del artikel

Andre læser også