ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Populære Wok-produkter : To nordjyske virksomheder indgår stort samarbejde

Af Michael Qureshi

Aalborg-firmaet HOT WOK har fået en ny medspiller med på banen – nemlig Backyard Living A/S i Brønderslev, som er ny skandinavisk distributør for HOT WOK.

Backyard Living, der i dag er dansk distributør af Napoleon grill og dansk/svensk distributør af Traeger træpillegrill, har taget HOT WOK med ind i “familien” som 3. brand i porteføljen.

Der har været enorm travlhed på lageret hos Aalborg-virksomheden HOT WOK de seneste 18 måneder.

HOT WOK producerer kraftige gasblus og wok-udstyr til “udekøkkenet”.

Produkterne har vundet større og større indpas i hele Europa, hvor HOT WOK førhen har været mest synlig i Norden. Netop i Norden har Brønderslev-virksomheden Backyard Living haft stor vækst, men vil gerne endnu mere.

Har oplevet overvældende interesse

Derfor gav det god mening, da begge virksomheder begyndte at snakke salg og distribution for de skandinaviske lande. HOT WOK kan efter forhandlinger henover efteråret nu trygt overlade tøjlerne til Backyard Living, som fra januar 2022 har overtaget distributionen til alle nuværende og kommende forhandlere af HOT WOK-konceptet i Norden.

“Vi har oplevet en fuldstændig overvældende efterspørgsel det seneste halvandet år, hvor rigtig mange danske og udenlandske kunder har opgraderet udekøkkenet med vores produkter.

Det momentum vil vi gerne holde fast i.

Vi har efterhånden fået skabt et solidt forhandlernetværk i Norden, og med det nye samarbejde med Backyard Living kan vi nu trygt overlade salget af HOT WOKs produkter til Backyard Living og deres netværk.

Det giver os tid og muligheder for at skrue ekstra op for blusset i Europa og indtage nye markeder,” udtaler Henrik Graahede fra HOT WOK i en pressemeddelelse.

HOT WOK har oplevet en stor omsætningsvækst i 2020, og den store efterspørgsel fortsatte ind i 2021, hvor virksomheden samtidig arbejder på at introducere flere nye produkter.

Vil give Hot Wok et boost

Backyard Living har også oplevet en enorm vækst og er nu klar til et koncept som HOT WOK, for at kunne tilbyde et endnu større sortiment i grillverdenen.

“Vi kommer til at give HOT WOK et boost i Skandinavien med vores voksende organisation. Vi fandt HOT WOK interessant i vores virksomhed, da det er et gennemført koncept, der passer rigtig godt ind i vores nuværende portefølje af Napoleon- og Traeger grill.

Vi kommer til at fokusere på det danske og svenske marked først og derefter resten af Skandinavien. Allerede nu er der mange der efterspørger produkterne,” udtaler Søren Larsen fra Backyard Living.

De to nordjyske virksomheder har siden sidste år vendt situationen og er her til januar blevet enige om, hvordan forholdene skulle være.

Det gør, at aftalen allerede i skrivende stund er trådt i kraft samt forhandlere og distributionen nu er overdraget til Backyard Living.

Del artikel

Andre læser også