Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hos Conmas fås nogle af de mest brugervenlige gaffeltrucks på markedet

Af Jakob

Når man arbejder inden for industri, lager- og logistik eller lignende, er gaffeltrucks en uundværlig del af den daglige arbejdsgang. Faktisk er trucks for mange virksomheder en forudsætning for, at arbejdsopgaverne kan løses, når læs og ladninger når op på flere hundrede kilo – hvis ikke flere tons.

Annoncørbetalt indhold leveret af Conmas.dk

Løftekapaciteten skal stemme overens med opgavernes natur, og det er ikke en ligegyldig detalje, om gaffeltrucken kan klare 1 eller 8 tons. Stabiliteten og sikkerheden skal altid være første prioritet, så der ikke løbes unødige risici for hverken gods eller fører.

Kapacitet og ydeevne er således en afgørende faktor, ligeså vel som gaffeltruckens motor.

Gaffeltrucks på diesel med optimal ydeevne

Diesel trucks fra Conmas har en kraftfuld motor og optimal kapacitet til at udføre selv de tungeste løft. Maskinerne fås med en løftekapacitet fra 1800 kilo og op, og løftehøjderne varierer ligeledes fra model til model.

Når man vælger en diesel gaffeltruck, får man en truck med en særdeles slidstærk motor. Dertil kommer, at maskinen har en egenvægt på adskillige tons, der gør den robust og stabil, således den kan holde til mange år på lageret.

Tilpas din nye diesel truck efter behov

Når du køber en gaffeltruck på diesel fra ny hos Conmas, kan førerhuset tilpasses med ekstraudstyr og lignende, der optimerer arbejdsgangen og de respektive behov. Dette kan være en stor fordel, hvis størstedelen af ens arbejdsdag foregår bag rattet, eller hvis opgavernes natur kræver specifikke forhold for føreren.

For selvom maskinen i sig selv er driftsikker, er der også fysiske forhold at tage højde for i huset. Det skal være så brugervenligt som muligt, så hverdagen effektiviseres, og brugeren ikke udsætter kroppen eller sig selv for unødvendige belastninger.

Attraktive leasingmuligheder på alt materiel

Det er imidlertid ikke kun gaffeltrucks med forskellige motortyper, du finder i Conmas’ showroom og sortiment. De er også leverandør af palleløftere, lifte og andet materiel – blandt andet fra det populære kvalitetsmærke, Mantall. Det betyder, at du let kan udvide virksomhedens maskinpark, og at du kan samle serviceudbud og rådgivning ét sted.

Derudover er det muligt at lease både diesel trucks og det øvrige materiel i sortimentet, så du opnår store besparelser i forhold til at købe maskinerne på almindelig vis. På både diesel trucks, palleløftere m.v. udarbejdes leasingaftalen, så den matcher din virksomheds eksakte behov – og får du brug for at forlænge leasingperioden, er der naturligvis også altid mulighed for det.

Besøg Conmas’ showroom eller se deres udvalg af nye og brugte maskiner til salg og leasing på virksomhedens hjemmeside i dag.

Del artikel

Andre læser også