Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt unik møbelbutik midt i Aalborg: Hos BoShop kan du selv skræddersy din sofa

Af Freja Dumont

De fleste af os anser vores hjem og personlige stil som værende helt unik.

Sandheden er imidlertid, at størstedelen af alle vi danskere bor mere eller mindre ens.

Netop danske designklassikere og industriens mainstream-strøm forsøger møbelforretningen BoShop at være en modpol og et alternativ til.

”BoShops vigtigste opgave er at inspirere til originalitet og personlighed, så du kan få noget med hjem, du ikke ser i størstedelen af de danske hjem,” siger stifter og indehaver af BoShop Christopher Eis.

Få professionelle øjne på din indretning

Mange af os har igennem efteråret og vinteren brugt ekstra meget tid indenfor hjemmets fire vægge.

Det har måske gjort, at du er blevet en smule træt at se på den gamle grå sofa, som har stået i hjørnet de sidste 20 år? Eller af træbordet som er slidt og mærket med ringe?

Derfor er det muligvis ved at være tid til en gennemgang af indretningen med kærlige – og professionelle øjne.

Helt unik møbelbutik midt i Aalborg: Hos BoShop kan du selv skræddersy din sofa

Hos BoShop kan du få rådgivning af stedets indretningskonsulenter, som gerne kommer på besøg i dit hjem, så de kan hjælpe dig med alt fra indretning af din stue til dit soveværelse eller løsninger for hele din bolig.

Personalet er specialister i at indfange din personlighed og overføre den til hjemmets indretning, og deres opgave er at gøre dit hjem mere unikt og ikke bare komme med en standardløsning.

Samtidig skal det selvfølgelig også være en løsning, som passer til dine og familiens behov.

Unikt sortiment

BoShop har eksisteret i 14 år og har i dag et stort møbelhus i henholdsvis Aarhus og Aalborg.

Lige siden møbelhuset slog dørene op for første gang, har stedet haft kæmpestor succes med at redefinere boligindretningen i de danske hjem.

Løsningerne skal ikke kun matche tidens flygtige trends og tendenser – det skal være valg, som kommer til at glæde i mange år fremover.

Derudover er størstedelen af BoShops sortiment noget, du ikke finder andre steder i Danmark.

”Vi slår meget på unikke møbler. Begynder det, vi har, at komme ind i de større kæder, så er vi meget konsekvente med at pille det ud af vores møbelhuse og online sortiment,” siger Keld Lindstrøm, indretningschef hos BoShop Aarhus.

Helt unik møbelbutik midt i Aalborg: Hos BoShop kan du selv skræddersy din sofa

Skræddersy din egen sofa

Møbelhusene gør en dyd ud af at skille sig ud på møbelmarkedet, og derfor er der også mulighed for at sætte sit personlige præg på blandt andet sin nye sofa, sine spisebordsstole eller spisebord.

Du kan nemlig selv være med til at designe og forme langt de fleste møbler, så de passer til din stil og bolig – hvad end det gælder valg af farve, stofkvaliteter, læderkvaliteter, moduler, træsorter, størrelser mv.

”Vi har et væld af møbler, som du selv kan sætte dit præg på. Vi har især specialiseret os inden for sofaer, hvor du selv kan bestemme alt fra siddehøjde og dybde til hårdhedsgrad og farve mm.,” siger Christopher Eis.

Noget til ethvert behov

Siden 2020 har aalborgenserne kunne købe unikke kvalitetsmøbler i de charmerende lokaler beliggende i hjertet af Aalborg.

”Aalborg er en by i udvikling. Byen har puls, og der sker hele tiden noget.

Miljøet omkring Havnefronten har især været med til at trække os til byen,” fortalte  Christopher Eis til MigogAalborg, da butikken åbnende i byen for et år siden.

Christopher Eis påpeger samtidig det positive i, at butikken i Aalborg har et showroom, som ligger tæt på gågade-miljø og byens liv.

”Udover at bygningen har meget sjæl, så er placeringen virkelig også fed. Vi kan både tilbyde noget til dem, som er på shopping i byen og bare vil have en pude eller vase med hjem.

Samtidig har vi jo også et stort sortiment til dem, der drømmer om en helt ny stue eksempelvis,” siger Christopher Eis.

Helt unik møbelbutik midt i Aalborg: Hos BoShop kan du selv skræddersy din sofa

Mere end et møbelhus

Både BoShop i Aarhus og Aalborg er unikke og lokalforankrede møbelhuse. De har det samme sortiment, men med hver sin iscenesættelse.

I Aalborg giver lokalerne mulighed for, at BoShop kan være et univers med både møbelhuset og et dertilhørende hyggeligt bageri og vinbodega, hvor du kan få lidt lækkert at spise, en god kop kaffe eller et glas vin.

Derudover har BoShop også et samarbejde med det lokale galleri Galleri Wolfsen, som har udstillet kunst på væggene i møbelhuset.

“Hos os er hverken indretningsløsning eller kunder ens, og det afspejler vores møbelhuse også. Et besøg i BoShop skal gerne være en oplevelse, så du forlader butikken fyldt med inspiration og god energi,” siger Christopher Eis.

Han understreger samtidig, at det er en tur til Aarhus værd for at få en helt anden oplevelse end den, du får i Aalborg.

”Her i Aalborg kan en sofa være opsat på én måde, i én størrelse med én farve og i ét udstillingsmiljø, mens den selv samme sofa har et komplet anderledes udtryk i butikken i Aarhus,” siger Christopher Eis.

Helt unik møbelbutik midt i Aalborg: Hos BoShop kan du selv skræddersy din sofa

Møbler du ikke finder i ethvert hjem

Det var Christopher Eis, indehaver af BoShop, der i sin tid fik idéen til at gå i en helt anden retning end mainstream-bolighusene.

Efter mange år som kørende møbelsælger rundt omkring i landet, blev han mere og mere opmærksom på, at mange af stederne til forveksling lignede hinanden – de samme varer i de samme rammer.

Det var en observation, som gav Christopher blod på tanden til at gå i en helt anden retning – og her opstod idéen til BoShop.

“Det var vigtigt for mig, at BoShop blev et møbelhus, der adskiller sig fra de andre på markedet.

Gennem mit tidligere job vidste jeg, at der findes virkelig mange lækre møbeldesigns rundt omkring i verden.

Det er vores mission i BoShop at give kunderne en totaloplevelse med unikke møbler, de ikke ser alle andre steder og en service udover det sædvanlige,” siger Christopher Eis.

BoShops møbler findes desuden i prisklasser, så der er lidt for enhver.

”Vi har både de eksklusive møbler i den dyrere prisende samt møbler i et prisleje, som de fleste kan være med på – så et godt miks”, fortæller Christopher Eis.

Du kan selv opleve det store udvalg i BoShop eller på deres hjemmeside, hvor de i hele marts holder stort udsalg på udvalgte sofaserier, stole, borde og opbevaring.

Del artikel

Andre læser også