Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe succes med Hook & Cook: Besøg Vildmarks-Jon og hans team i Blokhus

Af Stine Kjølby Christensen

Hook & Cook er i fuld gang ved en række kystbyer langs Nordvestkysten, og fiskerieventet, der strækker sig over hele september måned, er blevet taget godt imod af de besøgende rundt omkring i kystlandet.

Blandt andet i Blokhus, hvor man giver den en ordentlig skalle med aktiviteter i fiskeriets tegn.

Smag på Blokhus

Svinger du forbi Blokhus Strand, vil du uundgåeligt støde på Vildmarkscentrets camp, hvor manden bag, Jon Lindberg – også kendt som Vildmarks-Jon, og hans team har sat alle sejl til for at give de besøgende både sjove og lærerige oplevelser.

Kæmpe succes med Hook & Cook: Besøg Vildmarks-Jon og hans team i Blokhus

Vildmarkscentret er én af de mange aktører, som tager aktiv del i Hook & Cook og sørger for at give store som små én på opleveren i løbet af hele september.

Og det må siges at være vellykket indtil nu, hvor turister, besøgende fra lokalområdet m.fl. flittigt har besøgt campen på stranden.

Her kan du både prøve kræfter med fiskeri i Vesterhavet og tilberedning af dagens fangst over bål eller i rygeovn.

Fanger du ikke noget, er der også råd for det. Der er nemlig disket op med friske råvarer fra havet, som ligger klar til at blive beset, tilberedt og ikke mindst smagt på.

Det fulde program for aktiviteterne i Blokhus finder du her.

Kæmpe succes med Hook & Cook: Besøg Vildmarks-Jon og hans team i Blokhus

Løkken og Hirtshals er også med

Tager du turen lidt længere nordpå til kystbyerne Løkken og Hirtshals, går det heller ikke stille for sig til Hook & Cook.

Her tæller aktiviteterne blandt andet hyggelige aftner med livemusik, fiskekonkurrence med en præmiesum på 20.000 kr., opførsel af isskulptur, dykning i dykkertank, kutterbesøg og deltagelse i udformningen af Danmarks største maritime kridtmaleri.

Der er altså nok at opleve, hvis du er nysgerrig på fiskeriet eller bare gerne vil en tur ud til Vestkysten her i september.

Hook & Cook varer til og med den 30. september, så der er stadig rig mulighed for at nå at deltage i aktiviteterne, som du finder her.

Hook & Cook finder sted i syv kystbyer langs hele Nordvestkysten. Aktiviteterne er skabt i et samarbejde mellem VisitNordvestkysten, lokale turistbureauer og en række erhvervsaktører og lokale ildsjæle.