Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hole in one: Topmoderne golfcenter åbner i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

Vinteren føles lang for de fleste, men for golfspillere i Danmark føles den ekstra lang, hvor sæsonen stort set ligger stille fra november til marts.

Når vi endelig kommer til marts bliver golfspillerne som køer, der efter en lang vinter i stalden, endelig skal på græs.

Den ventetid gør brødrene Drejer – Matias, Emil og Nikolaj – nu noget ved.

1. september slår de nemlig dørene op til et topmoderne indendørs golfsimulator-center lige i hjertet af Aalborg.

I Nordkraft åbner Golfsimulator Nordkraft, som kommer til at tilbyde noget helt nyt for både golfentusiaster, og folk der vil have underholdning for alle pengene.

Det førende center på markedet

I de historiske omgivelser i Nordkraft kan man byde indenfor til et helt nyt center med tre virtuelle golfsimulatorer af mærket Trackman, der anses for at være det førende mærke på verdensplan.

På simulatorerne kan man prøve 288 af de bedste golfbaner i verden – uden at bekymre sig om at booke en flybillet.

Golfsimulatorerne bruger avanceret teknologi til at tracke boldens bevægelse og simulere slagets kraft og retning.

Man slår en rigtig golfbold mod en skærm, og sensorteknologi beregner så boldens flyvebane og resultaterne af slaget.

“Hver eneste pukkel, hver eneste lille sø og hver eneste bunker er fuldstændig identisk med den rigtige slags. Derudover skal man også tage højde for elementer som vind og vejr,” forklarer Matias Drejer, der til dagligt også driver Event Aalborg.

Matias sammenligner Golfsimulator Nordkraft med de bedste padel-centre i Danmark, hvor der både er fokus på selve spillet og oplevelsen.

“Vi har alle tre spillet meget golf, og i de seneste år er vi også begyndt at benytte de indendørs tilbud, som findes på markedet.

Men vi synes, Nordjylland mangler den komplette løsning, hvor man både kan benytte den bedste teknologi på markedet og samtidig befinde sig i nogle hyggelige og komfortable rammer, hvor der ikke mangler noget, og hvor man faktisk har lyst til at hygge sig før, under og efter spillet,” siger Matias.

Hole in one: Topmoderne golfcenter åbner i Aalborg

Også for uerfarne golfspillere

Golfsimulator Nordkraft bliver naturligvis et stort trækplaster for golfspillere fra hele Nordjylland, men det er vigtigt for brødrene at understrege, at du ikke behøver at tro, du er den nye Tiger Woods for at prøve kræfter med centeret.

“Mange venner, familier og virksomheder har jo prøvet bowling, padel og pool, og vi ser Golfsimulator Nordkraft som et sjovt og anderledes alternativ til den slags underholdende aktiviteter.

For selvom du kan tage de klassiske 18 huller på alverdens golfbaner hos os, så er simulatorerne i høj grad også til folk, der aldrig har haft en golfkølle i hånden før.

Der er masser af underholdende spil på simulatorerne som eksempelvis Capture The Flag og Bulls Eye,” forklarer Matias.

Udover masser af underholdning på de store skærme, kan man også glæde sig til et lækkert udvalg af både snacks og drikkevarer i centeret.

Golfsimulator Nordkraft bliver et ubemandet center, hvor du blot booker en tid online, trykker en kode på døren – og så er du inde.

Der er åbent fra klokken 06.00 om morgenen og helt frem til 24.00 – ALLE dage.

Fra klokken 06.00 – 14.00 koster en bane 250 kr. i timen, mens du skal af med 300 kr. i timen i perioden 14.00 – 00.00.

Alle spillere er velkomne til at tage egne golfsæt med, men der er også gratis herre- og damesæt + bolde til alle baner.

Du kan finde mere info om Golfsimulator Nordkraft her.

Del artikel

Andre læser også