Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Holder kæmpe ophørsudsalg: Kendt børnetøjsbutik lukker i Aalborgs midtby

Af Michael Qureshi

Tidligere fredag kunne vi fortælle, at BoShop udvider til Aalborg og åbner en 1500 kvm. stor butik i Kalejdoskops lokaler. Den historie kan du læse her.

Men desværre må Aalborgs midtby vinke farvel til børnetøjs-butikken Skruuk i Nørregade.

Butikken har allerede igangsat et større ophørsudsalg, hvor man kan som minimum spare 20% på alle varer og helt op til 70% på udvalgte varer.

Åbnede i februar 2017

Det var tilbage i februar 2017, at MigogAalborg kunne fortælle nyheden om, at en ny børnetøjs-butik så dagens lys i Aalborg.

Skruuk fik trods mange udfordringer med nedgravninger og andet vejarbejde i Nørregade godt fat i målgruppen, og fik etableret sig.

Men nu er det altså slut. Det meddeler indehaver Mette Amstrup på Instagram.

“Jeg har efter lang tids overvejelse, valgt at lukke Skruuk ned.

Butikken & webshoppen har igennem 3 år været en stor del af min og min families hverdag & liv – men snart venter nye eventyr og drømme for fremtiden,” skriver hun i et længere opslag.

Hun fortæller, at webshoppen er til salg og håber, at nogen måske vil overtage den fra hende. Derudover opfordrer hun til at man kigger ned og hjælper med at tømme butikken for de mange fine varer på hylderne.

“Jeg håber I har lyst til at hjælpe mig med at tømme butikken & webshoppen! Der er masser af nyheder & smukke efterårsvarer og ALT ER NEDSAT,” skriver hun.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Jeg har efter lang tids overvejelse, valgt at lukke skruuk ned. Butikken & webshoppen har igennem 3 år været en stor del af min og min families hverdag & liv – men snart venter nye eventyr og drømme for fremtiden? —- Jeg håber I har lyst til at hjælpe mig med at tømme butikken & webshoppen!!! Der er masser af nyheder & smukke efterårsvarer og ALT ER NEDSAT!!!?? —— Jeg kender endnu ikke datoen for, hvornår jeg endelig lukker, da webshoppen er til salg og måske I vil møde nye ansigter, der vil drive denne fantastiske shop videre, så tilbuddene gælder så længe lager haves!! —— Jeg vil savne at pakke jeres fine ordre og ikke mindst, alle de hyggelige besøg i butikken. Tusind tak for jeres trofaste støtte, søde kommentarer og altid venlige beskeder??? De kærligere hilsner Mette —— -20% PÅ ALT* Gælder ikke i forvejen nedsatte varer & der er masser af tilbud hvor du sparer op til -70%? RABATKODE “SKRUUK20” —- Husk vi tager forbehold for udsolgte varer under ophør & lidt længere leveringstid. HAPPY SHOPPING & TAK❤️

Et opslag delt af Skruuk.dk (@skruuk.dk) den

Del artikel