Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Holder du også gerne ferie i et dansk sommerhus?

Af Annoncør

Hvis svaret er ja, så er du blandt de tusindvis af andre mennesker, der nyder et ophold i et fredeligt sommerhusområde i skønne Danmark. Det er ikke kun tyske og andre europæiske feriegæster, som vælger et ophold ved den danske kyst for hele familien. Rigtig mange danskere tager i sommerhus for at slappe af. Det behøver heller ikke kun at være i de store ferieperioder, ofte er det blot et hyggeligt weekendophold. Udlejning af sommerhus sker typisk gennem et af de professionelle udlejningsbureauer, som kan tilbyde et stort udvalg af huse på attraktive lokaliteter i hele landet, dog hovedsageligt (og traditionelt) i naturskønne kystområder.

Ikke kun om sommeren

På trods af navnet sommerhus, så er mange af husene velegnede til ophold hele året, hvilket kan ses på sommerhusudlejningen, som sker året rundt. Det er ikke kun varme temperaturer og en skyfri blå himmel, der skaber den perfekte sommerhusatmosfære. Faktisk kan det være særdeles stemningsfuldt at sidde i sofaen og opleve en mørk og stormfuld dag ved vestkysten. Eller gå en tur i de høje klitter i kraftigt blæsevejr, mens bølgerne brager mod kysten. Sådan en frisk gåtur med saltsprøjt i luften giver helt sikkert farve i kinderne. De store sommerhuse bruges ofte til familiesammenkomster, når der skal fejres særlige begivenheder, så som fødselsdage, bryllupper og julefrokoster.

Mere end bare familieferie

De danske sommerhuse er ikke kun populære hos store og små familier. Også singler og par i alle aldre benytter dem. Ikke bare til afslapning samt fred og ro, men også til arbejdsophold.

Skal det vigtige projekt afsluttes eller den sidste hånd lægges på eksamensopgaven, så vælger flere at isolere sig i et dansk sommerhus for bedre at kunne koncentrere sig. Flere virksomheder benytter også et af de store huse som base for f.eks. teambuildingsøvelser og andre firmarelaterede events.

Del artikel

Andre læser også