Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hold på hat og briller: Sådan bliver årets nytårsvejr

Af Stine Kjølby Christensen

Det er vist ingen hemmelighed, at december måned har været en grå fornøjelse.

Julen har været snefri på den kedelige måde, og himlen er heller ikke ligefrem et festfyrværkeri at se på her på årets sidste dage … hvilket vel i bund og grund også et meget godt billede af, hvordan 2020 generelt har været – hvis vi lige skal tage den “positive” nytårshat på.

Heldigvis skal der mere til at slå den gode nytårsstemning ud, og hvis der er noget, der ikke lader sig kue af corona-restriktioner, så er det vejret.

Vi har derfor taget et kig på årets nytårsprognose.

Årets sidste dag starter faktisk med solskin kl. 9 – en gave sendt fra himlen! Desværre skal vi ikke længere hen end kl. 10, før vejrudsigten igen er præget af skyer og grader helt ned til 2.

Selvsamme prognose er gennemgående for resten af nytårsdag – helt indtil kl. 22, når graderne nærmer sig frysepunktet.

Til gengæld er vinden mild i år, hvilket giver gode affyringsbetingelser, når rådhusuret nærmer sig midnat. Det er dog en god idé at tage varmt tøj på (og sikkerhedsbriller!), hvis I skal se raketterne udendørs.

Vejrguderne ser dog ud til at have fredet selve midnat – for allerede fra kl. 1 vil der været øget sandsynlighed for lidt nedbør.

Gråt vejr i sigte

Den første dag i 2021 bliver heller ikke noget at skrive hjem om – men nu gør vi det alligevel.

Også her er himlen dækket af skyer og med grader helt ned til frysepunktet. Det samme gør sig gældende i de efterfølgende dage indtil mandag d. 4. januar, hvor vindstyrken stiger til 7 m/s.

Du kan selv følge med i nytårsvejret lige her.