Højsæson for salg af lejligheder: Sæt til salg nu og få en bonus

Skrevet af: Christine Luca Hornemann

Foråret er for alvor over os, og højsæsonen for boligmarkedet er skudt i gang.

Vi ser flere og flere “Til Salg” skilte i vinduerne i Aalborgs gader, og hvis du går og overvejer at sælge din ejerlejlighed, så skal du læse med her.

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen har en helt særlig bonus netop til dig, hvis du vælger at sætte din lejlighed til salg hos dem lige nu. De har i øjeblikket gang i en kampagne for ejerlejligheder, som kører til slutningen af maj måned.

Næste studiestart er i september, og kommende studerende har nu sendt deres studieansøgninger afsted, og krydser fingre for at komme ind på drømmestudiet.

Men det er ikke kun de studerende, som rykker ind mod Aalborg. Mange familier, hvor ungerne er fløjet fra reden, er begyndt at søge tilbage til storbyen. Både for at bo i noget med mindre vedligeholdelse, og for så at være tæt på alting.

”Vi har køberne til rigtig mange lejligheder, så hvis man ønsker at sætte sin lejlighed til salg lige nu, og lejligheden vurderes for under 1.900.000 kr., så giver vi kvit og frit markedsføringspakken. Vores markedsføringspakke indeholder blandt andet annoncering med TK Boost der effektivt målretter annoncering på de sociale medier mod potentielle købere til vores store køberkartotek,” forklarer Mette Wedfald fra ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.

Hvis lejligheden vurderes til under 1.900.000 kr., fjerner Thorkild Kristensen markedsføringssalæret på omkostningslisten på dit salgsbudget, og derved får du en bonus ved salget af din lejlighed.

Alle størrelser er eftertragtet

Uanset om det er en mindre et værelses lejlighed, eller en større lejlighed på tre værelser, så er de attraktive. Alle størrelser er i øjeblikket eftertragtet grundet Aalborgs udvikling og Aalborg Universitet.

Efterspørgslen på ejerlejligheder har været stigende de sidste mange år, og 2018 lader sig heller ikke til at gå stille for sig.

”I forårsmånederne er der en større efterspørgsel på ejerlejligheder. Vores kampagne gælder for ejerlejligheder i hele Aalborg og Nørresundby, så boligerne er tæt på faciliteter nær på universitetet og erhvervsuddannelserne. Det er både 1, 2 og 3 værelses lejligheder, som i øjeblikket er meget eftertragtet,” fortæller Mette Wedfald fra Thorkild Kristensen.

Thorkild Kristensen sætter fokus på lejligheder

Tal fra boligsiden viser i øjeblikket, at Thorkild Kristensen er den ejendomsmægler i postnummer 9000, som sælger flest villaer. Men ejerlejligheder er lige så vigtige for Thorkild Kristensen grundet Aalborgs udvikling.

“Vores erfaring garanterer en god kvalitet i salgsarbejdet. Vi sætter fokus på salget af lejligheder i alle prisklasser og vil her sikre et godt samarbejde med kunderne. Det er også en opgave, som vi kan løfte, og det vil vi gerne gøre potentielle sælgere opmærksomme på,” forklarer Mette Wedfald.

Køberne står i kø

Aalborgs udvikling skyldes, at mange ønsker at komme ind at bo i storbyen. Derfor sidder rigtig mange både unge, kommende studerende samt seniorer og venter på at den rette lejlighed kommer til salg i øjeblikket.

Såfremt at man ønsker at få en gratis salgsvurdering hos Thorkild Kristensen, kan Mette Wedfald kontaktes på 23 41 79 69 eller på e-mail: mew@thorkildkristensen.dk. Kampagnen er kun gældende til og med d. 30 april 2018.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.