Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Helt klar til sommeren: Få styr på havemøblerne hos Høgh Møbler

Af Emil Kjær Jørgensen

Solbadning, koldskål på terrassen, rosé i glasset, grillhygge med vennerne.

Der findes ikke mange ting, der kan slå den danske sommer.

Skal du nyde sommeren i vores skønne land, er det en god idé at tænke over havemøblerne allerede nu.

Hos Høgh Møbler er de særdeles godt forberedt til den kommende sommersæson, og den fem etager store møbelforretning har igen i år lavet en stor havemøbel-udstilling.

Her finder du blandt andet finder de smukke, high-end havemøbler fra Cane-Line.

Helt klar til sommeren: Få styr på havemøblerne hos Høgh Møbler

Helt klar til sommeren: Få styr på havemøblerne hos Høgh Møbler

Spar penge på et af landets førende havemøbel-mærker

Er du ikke allerede bekendt med Cane-Line, skiller det sig ud ved at være i høj kvalitet, meget komfortabelt, og det bedste af det hele: Møblerne kan stå ude alle årets 365 dage.

Høgh Møbler er for andet år i træk Nordjyllands største flagship forhandler af Cane-Line og med sin placering lige i hjertet af Aalborg, er det nu nemt at opleve møblerne helt tæt på.

“Danskerne vælger i højere grad at holde sommerferie herhjemme, og vi står klar til at hjælpe med at indrette til den mindste detalje,” fortæller Lars Høgh, indehaver af den aalborgensiske familievirksomhed.

Helt klar til sommeren: Få styr på havemøblerne hos Høgh Møbler

Der er al mulig god grund til at lægge vejen forbi Høgh Møbler, før sommeren står for døren.

For det første får du hele – 20 % på hele Cane-Line linjen netop nu.

Derudover er det vigtigt, at du ikke tøver for længe, hvis du vil være sikker på at få dit favorit-havemøbel hjem på terrassen denne sommer.

”Ligesom med mange andre varer på verdensmarkedet, kan der forekomme længere ventetid på visse havemøbler, så det er vigtigt at være ude i god tid,” siger Lars Høgh.

Helt klar til sommeren: Få styr på havemøblerne hos Høgh Møbler Helt klar til sommeren: Få styr på havemøblerne hos Høgh Møbler

250 kvm havemøbeludstilling i femetagers butik

Høgh Møbler har ligget på Vesterbro 67 siden 1977, hvor den blev grundlagt af Elmer Høgh.

I dag er det sønnen Lars Høgh, der driver virksomheden, som specialiserer sig i arkitekttegnede designermøbler. I butikken finder du intet mindre end over 75 designerbrands fra bl.a. Carl Hansen & Søn, Fredericia Furniture, Louis Poulsen, Mogens Hansen og SACKit.

Har du din daglige gang på Vesterbo, har du med garanti bemærket butiksfacaden mange gange, men de færreste ved, hvor stor Høgh Møbler egentligt er.

Når du træder ind i butikken, kan du udforske intet mindre end 1800 kvm i den unikke hvide bygning, hvor et væld af eksklusive inden- og udendørsmøbler er fordelt på fem etager.

Her finder du også havemøbler fra Carl Hansen & Søn, Kircodan, Mater Design, SACKit m.fl., hvis Cane-Line ikke falder i din smag.

Helt klar til sommeren: Få styr på havemøblerne hos Høgh Møbler

De flotteste havemøbler på markedet

I disse dage er der særligt fokus på udstilling af havemøbler på de mange kvm, og man fristes til at spørge: Hvad er det lige Cane-Line kan, der er så specielt?

“Folk vil gerne have lækre loungemøbler, fordi de bruger meget tid derhjemme, og Cane-Line er anerkendt i hele verden for deres design og håndværk.

Faktisk er møblerne så flotte, at når folk ser dem for første gang, tror de, at det er indendørs møbler,” forklarer Lars Høgh med et smil.

Helt klar til sommeren: Få styr på havemøblerne hos Høgh Møbler Helt klar til sommeren: Få styr på havemøblerne hos Høgh Møbler

Over 30 års erfaring

Vil du gerne udforske, hvad Høgh Møblers ellers har at tilbyde af både indendørs møbler, belysning samt havemøbler, kan du besøge butikken på Vesterbro 67 fra mandag til lørdag.

Med over 30 års erfaring inden for designermøbler og boligindretnig, er der dermed masser af ekspertise til at lede dig sikkert i havn.

”Man er altid velkommen til at ringe ind til os på 98128944 og booke et uforpligtende indretningsmøde, men man er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi i butikkens åbningstider,” siger Lars.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Høgh Møbler (@hoghmobler)

Høgh Møbler har kunder i hele landet, og skal du have leveret designmøbler i højeste kvalitet til den anden ende af landet, er det intet problem.

Du får nemlig fri levering og montering af dine møbler, og du behøver ikke bekymre dig om affald bagefter, da chaufføren tager al indpakning med tilbage til butikken.

Så kan du nemt og hurtigt bliver klar til en skøn sommer i Danmark.

Læs mere om Høgh Møbler og se deres åbningstider her.

Følg med på Høgh Møblers Facebook side her.

Du kan følge med på Instagram lige her.