Hjem til Aalborg: 10 grunde til du skal se Lord Siva i Musikkens Hus på lørdag

Skrevet af: Michael Qureshi

Annonce

Lord Siva er ikke en mainstream-musiker, der lirer den ene ørehænger af efter den anden.

Han er en eftertænksom gut, der skaber kunst med musikken. Han er heller ikke typen, der drager på diskoteks-tour i hele landet.

Stederne, han optræder på, er udvalgt efter, hvad der skaber de bedste rammer, for at han kan udfolde sig bedst.

Derfor er det ret fedt, at Lord Siva rammer Musikkens Hus på lørdag den 1. april på en eksklusiv tour, der kun tæller fire spillesteder i landets fire storbyer.

Det nye materiale har været længe ventet og kommer til at markere og afslutte Lord Sivas ep-trilogi, som er en forlængelse af hans velkendte flydende og magiske univers.

Hvis du vil opleve et mere unikt musikalsk moment med en af tidens hotteste danske kunstnere, som eksempelvis P3 er helt vilde med, så er her 10 gode grunde til, at du og vennerne- og veninderne skal booke billetten til næste weekend.

1. Lord Siva er en ægte Aalborg dreng

Lord Siva er født og opvokset i Aalborg. Men han har dog i mange år boet i København. Sidst han spillede i Aalborg, var i 2015, så det er ikke så tit, at man kan opleve ham her på hjemmebanen.

Lord Siva Aalborg
Lord Siva fra Aalborg
Foto: PR
2. Har optrådt med stor succes på Roskilde Festival

Selv om han ikke er et navn, der stjæler de store overskrifter i medierne, så har han har udgivet to EP’er. Han har desuden allerede haft den store ære af at spille på Roskilde Festival. Han har varmet op for Minds Of The 99.

3. 100

Sangen var også titelnummeret på hans første EP og lidt hans gennembrud. Her er en smagsprøve på den alsidighed, han bidrager med til musikscenen i Danmark

4. Han leverer drømmende hip-hop

Lidt i tråd med forrige punkt så gør Lord Siva tingene på sin helt egen måde. Han cruiser musikalsk afsted i et tilbagelænet 90’er R&B-univers med tung bas, og hans vokal svæver let henover med melankolsk rap.

5. Anmelderne er vilde med ham

Lord Siva er måske ikke så meget mainstream i hans musik, men han er en anmelderfavorit. Han bliver gentagende gange rost for hans indgangsvinkel til musikken
og hans fokus på melankolsk rap og et R&B univers.

6. De perfekte rammer i Musikkens Hus

I Musikkens Hus får Lord Siva alle muligheder for at udfolde sig. Det er her, at musikken virkelig kommer til sin ret, og det kan godt gå hen og blive en ret intens oplevelse. Det er ikke hver dag, at man har chancen for den her slags koncerter i Aalborg.

7. Mange fans lytter med 

På Spotify har Lord Siva over 93.000 månedlige lyttere, hvor man kan lytte til hans nye album ”3” og blandt andet singlen ’’Blind’’ som er blevet afspillet mere end 900.000 tusinde gange.


8. En del af det cool slæng

Udover at have fart på karrieren har han også indgået et samarbejde med Kidd tilbage i december 2016. Her gik de sammen om at lave en utraditionel julesang som du kan høre lige her.

9. Snart hitliste-aktuel igen

Til foråret udkommer tredje og sidste del af en EP-triologi, der allerede har kastet ”100” fra 2014 og ”180” fra 2015 af sig og det må du ikke gå glip af! Det er Hukaos-producer Carl Barsk, der også samarbejder med Karl William, der står bag Lord Sivas musikunivers.

10. Prisen er god

Man får i den grad noget for pengene. 150 kr. er en supergod pris for en så unik musikalsk oplevelse med en af de kunstnere i Danmark, der forsøger at gøre en forskel på musikfronten.

Bestil dine billetter lige her

Læs også vores interview med Lord Siva

Det begyndte i Aalborg: Nu er Lord Siva et af de hotte navne