Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hitter på Instagram: Populær komiker tager på turne for første gang

Af Emil Kjær Jørgensen

Hvis du har en Instagram-konto, er du højst sandsynligt stødt på Lasse Madsen.

De seneste måneder er den danske komiker gået viralt igen og igen med sine sjove videoer, der får de fleste til at nikke genkendende og grine af hverdagssituationer og stereotyper.

På kort tid har Lasse Madsen fået mere end 140.000 følgere, og nu er han klar til at drage ud i det danske land.

Snart sætter Lasse Madsen gang i sin første turné, og den tager ham forbi i alt 10 byer – heriblandt Aalborg, hvor han optræder på Skråen d. 3 februar 2022.

Mere end virale videoer

Med comedy-turneen vil den populære komiker vise, at han er meget mere end virale videoer på Instagram.

”Lige siden jeg var en lille dreng, har jeg glædet mig enormt meget til at lave mit første one-man show – og nu sker det!

Hvor er det altså bare skønt! Udover det så glæder jeg mig til at vise danskerne, at jeg kan andet end bare at være sjov på Instagram, når jeg står på min egentlige hjemmebane – stand-up scenen! Jeg har gjort mig umage, og jeg glæder mig så meget til at få dig til at grine efter en lang tid med nedlukning og cornakvalme!” siger Lasse Madsen.

Showet tager udgangspunkt i Lasse Madsens parodier og er tænkt som et både inkluderende, folkeligt og kærligt indspark på standup scenen.

Der kan skrives nok så mange fine ord om showet, men hovedsagen, og det du skal vide, er; at det bliver skide sjovt!

Lasse Madsen blev landskendt, efter han i 2017 blev fremhævet som ‘det nye unge håb’ til Zulu Comedy Galla. Siden har han blandt andet deltaget i programmet Klipfiskerne på TV2 og ageret vært på DR Ultra i den store succes Ultra Snydt, som blev nomineret til TV-prisen for det bedste børneprogram i 2019.

Billetterne er til salg nu og kan købes her.