ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Hitparade i Gaden: Kom til koncert med Kesi 1. juledag

Af Emil Kjær Jørgensen
Kesi
Kesi

Året nærmer sig sin afslutning, og det betyder også, at streamningtjenester som Spotify laver deres årlige lister med det mest populære musik fra året, der er gået.

De seneste år er der ét navn, som konsekvent har ligget helt i toppen.

Navnet er Kesi, og siden 2014 har den danske rapper toppet hitlisterne med singler som ”Mamacita”, ”Følelsen” og ”Søvnløs”, og over 65 mio. streaminger på Spotify taler sit eget tydelige sprog.

I år har vi blandt andet kunne opleve ham til Grøn, på Skråen og for nylig foran Salling, hvor julelysene skulle tændes.

Men i år har du faktisk endnu en chance for at opleve en af Danmarks hotteste kunstnere lige nu.

Den 25. december, 1. juledag, plejer at være en af de mest populære gå-i-byen dage på året, og den kan du vælge at toppe med en koncert med Kesi.

Det sker på The Gap i Jomfru Ane Gade.

“Sidste gang var fuldstændig sindssygt, det bliver det selvfølgelig også denne her gang.

Dørene åbner kl. 22.00 og vi kan nok godt garantere kø-alarm på en aften som denne. Vi har sørget for ekstra bemanding for at få tingene til at køre så smooth som muligt, men sørg for at have lidt tålmodig, hvis/når der opstår ventetid – vi gør hvad vi kan,” skriver The Gap.

Sådan kommer du med til koncerten

The Gap anbefaler, at man bestiller et bord, hvis man vil være sikker på at komme ind til koncerten, men derudover kan man også vælge at tage chancen og købe billet i døren. Entréen koster 70 kr. fra klokken 22.00 – 00.00, men det inkluderer så også fri bar fra klokken 22.00.23.00.

Fra midnat er prisen 100 kr. for entré. Aldersgrænsen er 18 år, og The Gap minder om, at man skal huske gyldigt ID (Pas, kørekort, sygesikring+studiekort)

Hvad: Kesi
Hvor: The Gap, Jomfru Ane Gade.
Hvornår: 1. juledag (25. december)

Del artikel