Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

45 minutter fra Aalborg: Nu kan du købe historisk nordjysk herregårdshotel

Af Michael Qureshi

28 værelser, en restaurant, et wellness-center og 67 hektar jord.

Det er blot noget af det, der følger med det gamle herregårdshotel Bramslevgaard, der netop er kommet til salg for en svimlende millionpris, der solidt placerer den i toppen af Jyllands dyreste ejendomme til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Hvis det er dig, der skal overtage nøglerne til den historiske landejendom, skal du nemlig være god for 35 millioner kroner, som er den pris, ejendommen er kommet på markedet for hos ejendomsmæglerfirmaet Evald Borup.

Ny bygning er kommet til

Bramslevgaard ligger i Bramslev Bakker med udsigt til Mariager Fjord og har rødder, der går mange hundrede år tilbage, men den eksklusive ejendom har siden slutningen af 50erne fungeret som beværtning med overnatning til gæster.

Siden da er hotellet blev løbende renoveret og en ny bygning med blandt andet konferencelokaler, en a la carte restaurant og wellness-faciliteter er kommet til. 

Udbudsprisen på 35 millioner kroner giver Bramslevgaard et forspring på to millioner kroner foran andre ejendomme, der lige nu ligger i toppen af det jyske boligmarked.

Næstdyreste er i Hirtshals

Den næstdyreste er ifølge Boliga.dk en anden landejendom, som ligger udenfor Hirtshals i Nordjylland. Her kan du købe Kjærsgaard Hovedgård fra 1877 – inklusiv 613 kvadratmeter bolig og 17 hektar skov – for 33 millioner kroner.

Men der er også almindelige villaer til salg for beløb, der bevæger sig op i samme skyhøje prisniveau:

På en delt tredjeplads over Jyllands dyreste ejendommen ligger en 446 kvadratmeter stor liebhavervilla ved fjorden udenfor Kolding og en 517 kvadratmeter store vandkantsvilla i Vejle, som begge er til salg for 30 millioner kroner.

Se Jyllands dyreste ejendom Bramslevgaard her