ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fordobler størrelsen: Himmerland vil lave Danmarks vildeste spa

Af Stine Kjølby Christensen

HimmerLand Spa, der ellers er kendt for sin afslappende atmosfære og skønne behandlinger, står nu selv over for en makeover af de helt store.

Hele spaområdet skal nemlig udvides til dobbelt størrelse og gennemrenoveres fra top til tå.

”Det bliver fantastisk at få nogle helt nye og opdaterede rammer – den bliver dobbelt så stor, og så udvider vi med alle mulige nye tiltag, som man godt kan glæde sig til at prøve,” siger Spa-leder Tina Busk og fortsætter:

”Vi laver egen spa-indgang, stor afslapningsbalkon på 1. sal, infinity-pool, orangeri og meget mere. Så det er jo bare fantastisk at vores kære ejere er med på at give den gas.”

Mens spa-afdelingen er lukket, arbejdes der på at lave midlertidige spa-faciliteter på terrassen ved svømmehallen, så den værste spasult stadig kan blive stillet under renoveringsperioden.

Derudover vil der blive lavet specielle opholdspakker med fokus på gourmet, golf og resortets mange andre aktiviteter.

Wellness-entusiasten fra Aars

Tina, der har været ansat i HimmerLand siden 1. maj 2021, og som er uddannet kosmetolog og materialist, kan altså nu skrive endnu et punkt på sit C.V.

Hun har nemlig fået til opgave, sammen med et hold af arkitekter og spa-designere, at indrette HimmerLands nye spa-afdeling, som forventes at stå færdig i sommeren 2022.

”Nu glæder jeg mig til at renoveringen går i gang, for vi har arbejdet på projektet i mange måneder efterhånden og brugt lang tid på at finde ud af, hvad vi gerne vil tilbyde i fremtiden.

Fordobler størrelsen: Himmerland vil lave Danmarks vildeste spa

Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at åbne spaen op igen og høre gæsternes reaktioner på det hele,” siger Tina.

Tina har da også svært ved at skjule sin egen begejstring, når hun bliver spurgt ind til arbejdsopgaverne i at renovere så stor en afdeling.

”Det har virkelig været sjovt og spændende indtil videre. Selvfølgelig er det frustrerende, når vi lige troede, at planen var i hus, for så at opdage en endnu bedre løsning.

Men det siger bare noget om, hvor meget vi går op i at lave et unikt resultat,” siger Tina og fortsætter:

”Det er jo ikke hver dag man får lov til at lave Danmarks vildeste spa”.

Det med at bygge noget nyt op fra bunden ligger dog ikke Tina helt så fjernt. Hun har nemlig tidligere været selvstændig med sundhedsklinikken Skøn Krop i Aars inden hun startede som Spa-leder i HimmerLand.

Fordobler størrelsen: Himmerland vil lave Danmarks vildeste spa

Et helhedsindtryk

Hotelchef Jane Andersen er glad for at HimmerLand i fremtiden kan tilbyde endnu flere og bedre wellness-oplevelser.

”Hele tanken med vores renoveringer er at lave en helhedsoplevelse, som hænger sammen på tværs af huset. Med flere hotelværelser samt et øget aktivitetsniveau for hele resortet skal spaen naturligvis også kunne følge med,” siger Jane Andersen og fortsætter:

”Vi har længe ønsket at kunne tilbyde private spa-omklædninger og give vores spa-gæster en mere hyggelig oplevelse, som allerede starter ved omklædningen.

Og så er det jo bare et kæmpe plus, at vi også udvider med flere lounge-pladser, etablering af nye behandlingsrum med behandlingsformer som ikke findes mange steder i DK samt endnu større udendørs spa-faciliteter og meget mere.”

Fordobler størrelsen: Himmerland vil lave Danmarks vildeste spa

Der bliver altså rigeligt med spa-oplevelser for HimmerLands gæster i fremtiden. For eksempel bliver HimmerLand Spa det eneste sted i Danmark, hvor man kan opleve en såkaldt Salve-in-Terra behandling, som er en speciel luksus-lerbehandling for to personer i spaens private afdeling.

Spaen er dog ikke det eneste, der står for skud i HimmerLand, der tidligere på året blandt andet har renoveret receptionen, to af restauranterne, hoteltorvet og HimmerLand Golfshop. Derudover venter en udvidelse af resortet med sportsanlæg, ny hotelfløj og en stor multihal, som forventes at stå færdig i henholdsvis april 2022, september 2022 og 2023.

Få et overblik over de nye faciliteter her:

  • Orangeri, hvor man kan nyde sin frokost
  • Egen spaindgang med lækre omklædnings- og brusefaciliteter
  • Salt lounge, hvor mineralerne bidrager til maksimal afslapning
  • Snowbliss til at give et koldt chok mellem saunaturene
  • Cryomaskine som er god til restituering og til at øge forbrændingen
  • To forskellige saunaer – en panorama-sauna oplagt til gus og en klassisk sauna.
  • Balkon til afslapning med udsigt over HimmerLands 6-hullers par-3-bane Academy Course
  • Infinity pool som går indefra og ud
  • Helt nyt butiksområde til spaen mange produkter
  • Rasul detox-behandling

Del artikel

Andre læser også