Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her skal du bo: Har du set de spritnye 3-værelses lejligheder i starten af Vestbyen?

Af Lejeboligmægleren

Har du undret dig over byggeriet på Svendsgade og Badehusvej i starten af Vestbyen? Så kan du nu få svar på, hvad der gemmer sig bag de rødlige mursten ud mod Svendsgade.

Bag den store, prangende facade – som også senere står klar med lejligheder – gemmer sig nemlig en skjult perle. En perle af tre gårdhuse i forskellige højder med i alt 36 lejligheder.

Gårdhusene i Ejlers Gård er med sin tilbagetrukne beliggenhed i gårdrummet bag Svendsgade omkranset af Vestbyens charmerende ejendomme.

Om lejlighederne i Gårdhusene

Gårdhusene byder på 3-værelses lejligheder fra 58 til 71 kvadratmeter, hvor der virkelig er fokus på materialerne.

De 3-værelses lejligheder oser af kvalitet og materialevalget er som nævnt yderst gennemtænkt.

Alle lejligheder har moderne køkken- og badeværelseselementer fra HTH, ligesom der er installeret alt i hårde hvidevarer. Du kan derfor nemt klare både opvasken og tøjvasken i dit eget hjem. Foruden dette er der en række øvrige fordele – eksempelvis elevator, terrasse eller altan samt gulvvarme i alle rum.

Delevenlige lejligheder med store værelser

Leder du og din veninde efter en ny lejlighed i forbindelse med studiestart? Og ønsker I at bo til leje et sted, hvor I kan ordne alt det praktiske indenfor jeres fire vægge, samtidig med, at I har let til indkøb?

Så skal du tage et kig på lejlighederne i Gårdhusene. Lejlighederne er yderst delevenlige, da værelserne er rummelige og derfor nemme at indrette.

Vestbyen – velkommen hjem!

Vestbyen er kendetegnet ved en hyggelig atmosfære og sjælerige, ældre ejendomme, hvor charmen ofte findes ved fælles gårdmiljøer, fællesvask i kælderen og mange små gader. Denne unikke stemning kommer du stadig til at mærke, når du flytter ind i Gårdhusene i Ejlers Gård – dog slipper du for at vaske tøj i kælderen, da du får både vaskemaskine og tørretumbler i de nye lejligheder.

Selvom byggeriet er nyt og du får alt, man kan forvente i en nyopført lejlighed, så blender den flotte arkitektur direkte ind i de øvrige ejendomme. Der er altså bevaret en respektfuld sammenhæng mellem det nye og det ældre.

Du har det nødvendige i nærområdet

Med placeringen i starten af Vestbyen får du med andre ord en pause fra midtbyens trafikstøj, samtidig med, at du på få minutters gang kan befinde dig midt på Vesterbro eller i Bispensgade, hvis støjen alligevel trækker dig i retning af transport, shopping eller lignende.

Beliggenheden er desuden så god, at du har en stor Netto indenfor 200 meter samt få minutters cykeltur til Vestre Fjordpark, hvor du kan nyde sommeren.

Hvad med det praktiske?

Lejlighederne i Gårdhusene står klar til indflytning d. 1. september 2022 – du kan derfor nå at få styr på boligsituationen lige til studiestart.

Lejlighederne koster fra 6.900 kr. om måneden.

Oplev lejlighederne med egne øjne

Ønsker du at opleve de nye lejligheder med egne øjne? Så kontakt Lejeboligmægleren på tlf. 33 33 03 33 – så finder vi et tidspunkt, der passer dig.

Du kan også smugkigge de ledige lejligheder her.

Udgiver

Lejeboligmægleren er en udlejningsvirksomhed med fokus på både projektbyggerier og genudlejning.

Lejeboligmægleren udlejer boliger i Danmarks 4 største byer – Aalborg, Aarhus, Odense og København.

Find din nye lejebolig her.

Besøg vores Facebook-sider her:

Lejeboligmægleren Aalborg

Lejeboligmægleren Aarhus

Lejeboligmægleren Odense

Lejeboligmægleren København

Mere fra Lejeboligmægleren