Her ramte de plet: Derfor krydser så mange broen for at spise på Victors

Skrevet af: Michael Qureshi
Victors Madhus ligger i smukke omgivelser
Victors Madhus ligger i smukke omgivelser

Af Michael Qureshi

Udbuddet af spisesteder i Aalborg er efterhånden enormt, og det fortsætter i en lind strøm med nye spændende restauranter.

Så det kræver noget helt specielt at få aalborgensere til at krydse Limfjorden for at få noget godt at spise.

Men Victors Madhus er også et helt særligt sted. Unikt på sin helt egen måde. Det har siden starten for præcis tre år siden været det spisested i Nørresundby med flest ambitioner i køkkenet.

Restauranten har en af de smukkeste udsigter, man kan finde i Aalborg-området med direkte kig ud på Fjorden.

I morgen mandag fejrer man på Victors Madhus, at restauranten fylder tre år. Det gør man blandt andet med at udbyde 25 procent på alle retter og drikkevarer som en gestus tilbage til de mange, der har bakket op igennem de tre år.

Victors Aalborg
Den smukke udsigt på Victors Madhus i Nørresundby

På Victor’s har de også valgt en helt anden strategi på tjener-delen. Da det hyggelige spisested åbnede, var det Danmarks første spisested, hvor man bestilte maden på en skærm.

Altså ingen tjener til at tage imod bestillinger. Det klarer man selv. Ingen kontanter. Al betaling klares med et Dankort- eller andet kreditkort.

Siden er det faktisk kun McDonalds, der er kommet med på den trend, hvor fastfood-kæden blandt andet har opstillet mange bestillingsskærme inde på Nytorv.



Victor’s var nærmest så at sige forud sin tid med at indføre touch-screens til bestillingerne.

Et klart valg om så at give gæsterne mere for pengene, fordi prisen på retterne så kunne skrues ned på et meget attraktivt leje i forhold til kvaliteten på maden.

”Vi kan tydeligt mærke, at folk kommer her og spiser, fordi man får rigtig god mad for relativt få penge. Vi har fokus på kvalitet i vores retter, men fordi vi sparer på personale-siden med selvbetjening, så kan holde priserne nede,” forklarer Danni Bühlmann.

Det er Danni og Annemette Bühlmann, der bl.a. ejer top gourmet-restauranten Bühlmann samt Hotel Scheelsminde, som står bag Victors.

Stedet er opkaldt efter parrets dreng Victor.

”Jeg vil ikke kalde det for en klassisk restaurant. Det er heller ikke en bistro eller bare rent Take Away. Så vi syntes, at Madhus var den rigtige betegnelse, og så Victor’s efter vores søn,” forklarer Danni.

Bühlmann Aalborg
Bühlmann-parret Anemette og Danni foran Hotel Scheelsminde i Aalborg

Drømmen er på længere sigt at føre Victor’s-konceptet videre.

”Det kunne sagtens tænkes, at man åbner flere restauranter med det her koncept i løbet af de næste fem år. Vi ser et klart potentiale i ideen og konceptet.

Vi kan se, at det virker her i Nørresundby, og det er jo lidt sjovt, at 60 procent af vores gæster er fra Aalborg. Mange bestiller eksempelvis hjemmefra på computeren eller på mobilen og cykler så over til os. Når de kommer, så står maden oftest klar til dem.

Det er en restaurant-oplevelse på en anden måde, men i sidste ende så handler det jo om at lave god mad, som folk kommer igen for,” forklarer Danni Bühlmann.

Victors Madhus
Victors Madhus er også kendte for deres søndagsbrunch

Victors er også ekstremt populære på Facebook, hvor de har passeret 10.000 følgere.

Læs også: Sund Take Away i Aalborg: Her er de steder du skal kende

Det er sjældent for en restaurant af den størrelse og så endda i Nørresundby. Men igen har man også grebet den digitale udvikling an på en ny måde, og involverer gæsterne.

”Vi lægger ugens tavleret op på Facebook, og det er ofte et tilløbsstykke. Folk er gode til kommentere på det. Vi har også nogle gange afstemninger, hvor folk kan stemme på, hvad der skal være ugens ret.

Gæsterne byder også selv ind med, hvad der kunne komme på menuen i en uge, og vi lytter rigtig meget til dem. Vi kan også mærke, at vi har mange stamgæster, og det må jo betyde, at vi gør noget rigtigt,” siger Bühlmann.

Victors Madhus
En af de sunde retter på Victors Madhus

Der er selvfølgelig også udfordringer ved at drive en tjenerløs restaurant.

”Når der virkelig er tryk på, så kan der godt opstå en flaskehals ved bestillings-skærmen. Men vi arbejder på en løsning, og det kunne eksempelvis være, at vi havde nogle Ipads, hvor gæsterne kan bestille derpå,” forklarer chefen for Victors.

Den nye gangbro gør det også nemmere for folk bosiddende på Aalborg-siden at hente mad eller spise på Victor’s Madhus.

”Det bliver nemmere for os at få Vestbyen med. Så tager det kun ti minutter for dem at komme herover. Vi har en god tro på, at vi har fat i noget af det rigtige, og på længere sigt er det ikke utænkeligt, at der er kommer flere af sin slags i Aalborg eller andre byer,” lyder det fra Danni Bühlmann.

Læs også:

Sundt og nemt Take Away: Fitness-eksperter lancerer nyt madkoncept i Aalborg

Fra venstre: Christine Jensen, Linn Abildstrup og Minelle Bachau.

30 år i byen fejres: Azzurra genåbner med nyt menukort og nyrenoverede lokaler

Skrevet af: Frederikke Hougaard Hansen
Maurizio Quattromani
Maurizio Quattromani

Langt om længe er det igen muligt at forkæle sig selv med en tur på restaurant, og én af de restauranter, der i den grad har været savnet, er Azzurra.

Maurizio Quattromani var en af de første i Aalborg til at åbne en restaurant med et rustikt italiensk landkøkken, da han i 1990 for første gang slog dørene op til Restaurant Azzurra i Jens Bangs Gade.

Dét skal selvfølgelig fejres!

I hele juni måned bliver det 30-års jubilæum fejret med en masse godt til ganen, når restaurantdelen Pizza e Vino af Azzurra slår dørene op til en restaurant med både nyt udseende og nyt menukort.

Faktisk har restauranten også fået det lokale navn “Pizza e Vino” ligesom selskabslokalet “L’antipasto” samt en ny og mere iøjnefaldende indgang på hjørnet.

Tanken er, at stedet også skal kunne benyttes som vinbar, hvor man smage forskellige vine, som man efterfølgende kan købe med hjem.

Byder velkommen med Aperol Spritz

Maurizio vil gerne markere de 30 år i Jens Bangs gade, og det gør han ved at tilbyde velkomstdrinks til alle spisende gæster i restauranten hele juni måned.

”Vi tilbyder Aperol Spritz til alle vores aftengæster i restauranten hele juni måned. En italiensk klassiker, der er et hit i sommermånederne,” fortæller Maurizio.

Derudover vil der også gratis to-go-kaffe til de 300 første gæster hele juni måned.

Nye italienske specialiteter på menukortet

Azzurra fejrer ikke kun jubilæum, men også post-corona-genåbning med et helt nyt menukort i restauranten Pizza e Vino i Jens Bangs Gade.

Maurizo Quattromani åbnede Azzurra med en vision om at servere rustikke, italienske retter inspireret af de lokale landkøkkener i det sydlige Italien.

Den vision har han nu udlevet i 30 år, og han har gennem årene også udviklet Azzurra til et decideret madværksted, der kan levere alt fra dine-in, take away og catering.

Mest af alt er de dog nok kendt for deres autentiske pizzaer, der både gør det godt i restauranten såvel som på spisebordet derhjemme.

”Vores nye menukort byder på endnu flere autentiske retter fra min hjemby, Napoli. Blandt andet kan vi tilbyde pizza fritta, som er en italiensk specialitet.

Faktisk er det, som navnet antyder, stegt pizza – det skal helt sikkert prøves!” fortæller Maurizio og tilføjer:

”Derudover har vi også optimeret vores kaffeudstyr i Azzurra, Jens Bangs Gade. Vi serverer friskbryggede italienskristede bønner – virkelig kvalitetskaffe.”

Den friskbryggede kaffe, der sender italienske noter hele vejen hen langs Reberbansgade kan nydes både i restauranten og to-go.

Det nye menukort er gældende i restauranten Pizza e Vino i Azzurra, Jens Bangs Gade, mens jubilæumstilbuddene gælder i Restaurant Azzurra i Jens Bangs Gade og Azzurra Nordkraft.

På grund af de afstandspåbuddene, har Azzurra Nordkraft valgt kun at åbne for restaurantbesøg i Kedelhallen og på den udendørs Terrasse, således take away-kunder stadig kan betjenes.

Perfekt til sommervarmen: Café Peace er klar med drinks to-go

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Solen har skinnet ufortrødent fra en skyfri himmel de sidste mange dage, og det ser ikke ud til, at resten af pinsevejret skuffer.

Det har fået mange til at krybe ud af corona-hulerne og nyde byen under åben himmel – naturligvis med behørig afstand, som skrevet står.

Af samme årsag kunne det næsten heller ikke være mere belejligt, at Café Peace på Boulevarden nu er klar med lanceringen af deres nye sommerkoncept: Drinks to-go.

Café Peace er i forvejen kendt og elsket for deres drinksmenu, men nu kan du altså også tage dem med på farten.

For vores kære læseres skyld, testede vi naturligvis konceptet i dag, pinsesøndag, hvor vejret var fuldstændig perfekt til en drink (eller to, eller tre) ved havnen.

Drinksene bliver leveret i to-go krus, men der er ikke sparet på hverken pynt, finesse, friske råvarer … og heller ikke alkoholen; alle drinks er med 4 cl alkohol.

Vi bestilte klassikeren Strawberry Daiquiri med Absolut vodka, frosne jordbær, limesirup, rørsukker og friske jordbær, en Gin Hass med Beefeater London dry gin, mango sirup, Lemon sodavand, frisk lime, en Københavner Stang med Absolut vodka, friskpresset appelsinjuice, vanilje, ananassirup og flødeskum og en Mojito med Havana club 3 års, mynte, frisk lime, rørsukker, danskvand.

To for éns pris torsdag – lørdag

Fire drinks var nok til, at mindst én af os blev godt bedugget, og alle drinksene var perfekt afstemt – hverken for søde eller for stærke i smagen. Københavnerstangen var især helt genial, og smagte FARLIGT godt.

Derudover kan du vælge mellem alt fra Dark ‘N Stormy, White Russian, Espresso Martini, Pina Colada, Tom Collins og bloggerdrinken over dem alle: Aperol Spritz.

Prisen for drinksene starter på 85 kr.

Drinksene kan bestilles to-go hele dagen, og kigger du forbi efter kl. 21 (torsdag-lørdag), så får du endda 2 for éns pris.

Nyt menukort betyder også nye cocktails på vores drinkskort🥂✨ Bl.a har vi fået Lillet – den tidsløse aperitif, som er…

Slået op af Cafe PeaceOnsdag den 4. marts 2020

 

Hvad: Drinks to-go
Hvor: Café Peace, Boulevarden
Hvornår: Hele sommeren

Du kan selv dykke ned i drinkskortet her.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her

Masser af lækkerier: Fem ting du skal smage på Aalborg Streetfood

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

18. maj genåbnede Aalborg Streetfood med masser af nyheder – både i form af nye madboder, men også nye tiltag med fokus på oplevelser som eksempelvis en arkadehal, brætspilslounge og meget mere.

På madfronten kan vi nu nyde gensynet med flere af de populære “gamle” street food-boder. Eksempelvis Desserten og Duck It …men der er også plads til flere nyheder.

Der er blandt andet kommet en bod med srilankansk street food med navnet The Dosa Spot, en ny pasta-bod, jamaikansk street food i boden On Fyah og så ikke mindst Stegt Flæsk-boden.

Pinsevejret har været fuldstændig forrygende i Nordjylland, og det kunne også ses hos Aalborg Streetfood, da vi besluttede at lægge vejen forbi i dag, søndag eftermiddag.

Der var masser af mennesker, masser af højt humør, og selvfølgelig masser af håndsprit.

Det her SKAL du smage

Der er hele 16 boder at vælge imellem, og det geniale ved streetfood-konceptet er jo netop, at man kan vælge lige den ret, man ønsker og dele den med familie og venner – både inde og ude i det gode vejr.

De mange valgmuligheder gør det naturligvis også meget (MEGET!) svært at udpege yndlingsretter.

Vi valgte helt simpelt at gå et par omgange blandt boderne, og udvalgte de fem retter, som vi blev mest fristet af i dag.

Vi startede naturligvis med en omgang fisk (vi er vel tæt på vandet) i to varianter. Første ret var en klassisk omgang Fish & Chips fra The Fish Project til 95 kr.

Noget andet, som vi elsker ved streetfood-køkkenerne er, at man kan observere de dygtige kokke lave maden. Her var det for eksempel betryggende at se, at fisken var helt frisk og blev paneret og friteret til bestilling.

Det kunne bestemt også smages, og den obligatoriske tartarsauce løftede den op til én af vores absolutte favoritter i dag.

Og apropos fisk …

Sushi er jo altid et sikkert hit, og det kan du også stadig få på Streetfood i boden Street Sushi – Sushi & Wagyu burger.

Til 125 kr. fik vi 8 stk. Sushi Salmon Teriyaki med Gyoz.

Det tog cirka 10 minutter fra bestiling til de frisklavede stykker stod foran os. Smagen sad lige i øjet, og risene var dejligt luftige og tilpas sur/søde. Gyozen var helt suveræn!

Fra frisk fisk til fed and

Duck it er stadig en af de mest populære boder på Streetfood, og det forstår man godt, når man smager deres Duck And Chips, hvor fritter (friteret i andefedt!) møder det møreste andekød og en lækker sauce.

Prisen er høj (80 kr.), men smagen er stadig fuldstændig forrygende.

Vi elsker gris i det her land, og du kan så sandelig få tilfredsstillet din trang på det nye Streetfood. Vi kunne simpelthen ikke lade være med at bestille en Flæskestegsburger fra boden Flæskesteg til 75 kr.

Du bestiller naturligvis brun sauce til din burger (+ 10 kr.), som du kan hælde ud over din burger ved bordet (husk at optage det til Instagram!).

Kan du ikke få gris nok, kan du lægge vejen forbi den helt nye bod Stegt Flæsk, hvor du kan bestille helt tre slags forskellige slags stegt flæsk (almindelig, BBQ eller chili).

Vi bestilte en omgang BBQ flæsk med rødbeder til 95 kr.  – som naturligvis også bestod af masser af kartofler og tyk persillesovs.

BBQ-smagen kunne godt have været lidt mere powerfuld til vores smag, og persillesovsen var lidt for tyk, men det stegte flæsk var til gengæld stegt til perfektion.

Alt i alt et positivt gensyn med Aalborg Streetfood, hvor der igen er fuld af liv og mad fra alle verdenshjørner.

Følgende madboder står klar på det nye Aalborg Streetfood

Fish & Chips

Pizzeria de Amicis

Stegt flæsk

Spyd & Pita

Burgers & Shakes

Pulled Duck

Flæskesteg

On Fyah – Jamaican Street food

Bangkok Thai Kitchen

Indisk

Street Sushi – Sushi & Wagyu burger

The Dosa Spot

Dim Sum

Confusion Street Food – Sandwich & Wrap

Marrakech Street Food

Desserten

Arkadehal, brætspil og stort lounge-område

Ud over nye madboder i Aalborg Streetfood – Køkkenfabrikken er der også sket en helt masse med de omkringliggende arealer.

Som vi skrev tilbage i marts, har de nye ejere store planer med Street Food-området, hvor fokus er på oplevelsesøkonomi.

Der er blandt andet blevet plads til et loungeområde med fokus på brætspil, hvor man kan mødes med familie og venner .

Derudover er der også det populære Shuffleboard, som allerede er populært i andre storbyer som København og Oslo.

Vi kan også se frem til et stort koncertomåde, to karaoke-rum og en arkade-hal, hvor væggene allerede er blevet udsmykket med diverse spilfigurer som Mario og Sonic.

Burger Week hos Bogø

Sammen med Bogø laver vi her på MigogAalborg Burger Week – den løber fra 1. – 7. juni. Få en valgfri burger fra menukortet, fritter og dip til 50 kr. (plus billetgebyr) – læs mere og bestil her