ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her ramte de plet: Derfor krydser så mange broen for at spise på Victors

Af Michael Qureshi
Victors Madhus ligger i smukke omgivelser
Victors Madhus ligger i smukke omgivelser

Af Michael Qureshi

Udbuddet af spisesteder i Aalborg er efterhånden enormt, og det fortsætter i en lind strøm med nye spændende restauranter.

Så det kræver noget helt specielt at få aalborgensere til at krydse Limfjorden for at få noget godt at spise.

Men Victors Madhus er også et helt særligt sted. Unikt på sin helt egen måde. Det har siden starten for præcis tre år siden været det spisested i Nørresundby med flest ambitioner i køkkenet.

Restauranten har en af de smukkeste udsigter, man kan finde i Aalborg-området med direkte kig ud på Fjorden.

I morgen mandag fejrer man på Victors Madhus, at restauranten fylder tre år. Det gør man blandt andet med at udbyde 25 procent på alle retter og drikkevarer som en gestus tilbage til de mange, der har bakket op igennem de tre år.

Victors Aalborg
Den smukke udsigt på Victors Madhus i Nørresundby

På Victor’s har de også valgt en helt anden strategi på tjener-delen. Da det hyggelige spisested åbnede, var det Danmarks første spisested, hvor man bestilte maden på en skærm.

Altså ingen tjener til at tage imod bestillinger. Det klarer man selv. Ingen kontanter. Al betaling klares med et Dankort- eller andet kreditkort.

Siden er det faktisk kun McDonalds, der er kommet med på den trend, hvor fastfood-kæden blandt andet har opstillet mange bestillingsskærme inde på Nytorv.



Victor’s var nærmest så at sige forud sin tid med at indføre touch-screens til bestillingerne.

Et klart valg om så at give gæsterne mere for pengene, fordi prisen på retterne så kunne skrues ned på et meget attraktivt leje i forhold til kvaliteten på maden.

”Vi kan tydeligt mærke, at folk kommer her og spiser, fordi man får rigtig god mad for relativt få penge. Vi har fokus på kvalitet i vores retter, men fordi vi sparer på personale-siden med selvbetjening, så kan holde priserne nede,” forklarer Danni Bühlmann.

Det er Danni og Annemette Bühlmann, der bl.a. ejer top gourmet-restauranten Bühlmann samt Hotel Scheelsminde, som står bag Victors.

Stedet er opkaldt efter parrets dreng Victor.

”Jeg vil ikke kalde det for en klassisk restaurant. Det er heller ikke en bistro eller bare rent Take Away. Så vi syntes, at Madhus var den rigtige betegnelse, og så Victor’s efter vores søn,” forklarer Danni.

Bühlmann Aalborg
Bühlmann-parret Anemette og Danni foran Hotel Scheelsminde i Aalborg

Drømmen er på længere sigt at føre Victor’s-konceptet videre.

”Det kunne sagtens tænkes, at man åbner flere restauranter med det her koncept i løbet af de næste fem år. Vi ser et klart potentiale i ideen og konceptet.

Vi kan se, at det virker her i Nørresundby, og det er jo lidt sjovt, at 60 procent af vores gæster er fra Aalborg. Mange bestiller eksempelvis hjemmefra på computeren eller på mobilen og cykler så over til os. Når de kommer, så står maden oftest klar til dem.

Det er en restaurant-oplevelse på en anden måde, men i sidste ende så handler det jo om at lave god mad, som folk kommer igen for,” forklarer Danni Bühlmann.

Victors Madhus
Victors Madhus er også kendte for deres søndagsbrunch

Victors er også ekstremt populære på Facebook, hvor de har passeret 10.000 følgere.

Læs også: Sund Take Away i Aalborg: Her er de steder du skal kende

Det er sjældent for en restaurant af den størrelse og så endda i Nørresundby. Men igen har man også grebet den digitale udvikling an på en ny måde, og involverer gæsterne.

”Vi lægger ugens tavleret op på Facebook, og det er ofte et tilløbsstykke. Folk er gode til kommentere på det. Vi har også nogle gange afstemninger, hvor folk kan stemme på, hvad der skal være ugens ret.

Gæsterne byder også selv ind med, hvad der kunne komme på menuen i en uge, og vi lytter rigtig meget til dem. Vi kan også mærke, at vi har mange stamgæster, og det må jo betyde, at vi gør noget rigtigt,” siger Bühlmann.

Victors Madhus
En af de sunde retter på Victors Madhus

Der er selvfølgelig også udfordringer ved at drive en tjenerløs restaurant.

”Når der virkelig er tryk på, så kan der godt opstå en flaskehals ved bestillings-skærmen. Men vi arbejder på en løsning, og det kunne eksempelvis være, at vi havde nogle Ipads, hvor gæsterne kan bestille derpå,” forklarer chefen for Victors.

Den nye gangbro gør det også nemmere for folk bosiddende på Aalborg-siden at hente mad eller spise på Victor’s Madhus.

”Det bliver nemmere for os at få Vestbyen med. Så tager det kun ti minutter for dem at komme herover. Vi har en god tro på, at vi har fat i noget af det rigtige, og på længere sigt er det ikke utænkeligt, at der er kommer flere af sin slags i Aalborg eller andre byer,” lyder det fra Danni Bühlmann.

Læs også:

Sundt og nemt Take Away: Fitness-eksperter lancerer nyt madkoncept i Aalborg

Her ramte de plet: Derfor krydser så mange broen for at spise på Victors
Fra venstre: Christine Jensen, Linn Abildstrup og Minelle Bachau.

Del artikel