Her når du dine personlige mål: PS Studio skiller sig ud i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Der er noget varmt og hjemligt ved at træde ind i PS Studios lokaler på Gøteborgvej.

Der er tænkt over detaljerne i indretningen, og man føler ikke, at man træder ind i det klassiske fitnesscenter, hvor lyden af løbebånd og dunkende techno-musik overdøver omgivelserne.

Det er lidt lækkert og sprødt i PS Studio. Det er også hele grundlaget for, at Pernille Skall sidste år kastede sig ud i sit livs største udfordring. Hun ville skabe et fitness- og træningshus der rummede det hele. Personlig træning, coaching, kostvejledning, kropsterapi, yoga og en masse andet.

Her underbyder de ikke i prisen

Endda i en tid hvor de klassiske fitnesscentre underbyder hinanden i priser.

Pernille og Morten Skall gik i den modsatte retning med priser, hvor man er villig til at betale for kvaliteten og den lækkerhed, der ligger i omgivelserne lige fra lokalerne til personalets personlige relation til medlemmerne.

“Jeg har arbejdet i stort set samtlige fitnesscentre i Aalborg, og den største fornøjelse har altid været at følge medlemmernes udvikling. Det at starte et sted og følge dem hele vejen frem til målet. Det har altid motiveret mig at se den udvikling og have en personlig relation til medlemmerne.

Det hører efterhånden til sjældenhederne, at der er bemanding og personlige relationer i fitnesscentre, og der ønskede jeg så at skabe et sted, hvor folk er på fornavn med hinanden, og hvor der opbygges relationer på kryds og tværs,” forklarer Pernille Skall.

MigogAalborg er inviteret på lakridste, som nydes i en slags stue, hvor medlemmerne kan slappe af med hinanden eller sidde og koble lidt af.

Det er ikke så sjældent, at der lige ryger en sms afsted til en af medlemmerne, hvor målet er at skabe motivation og lyst til velvære i kroppen.

“Jeg kan da godt sidde en aften og skrive til tre af vores medlemmer, som måske har travlt på hjemmefronten, at vi savner at se dem heroppe. Jeg gør det ikke, for at de skal få dårlig samvittighed, men jeg tror det virker, at der er nogen, som tænker på dem og deres ønsker. Det er ofte for let bare at blive væk, hvis der er for meget andet, der hober sig op.

Men jeg ønsker virkelig at hjælpe dem mod at få et godt helbred, og et livsmål om, at de skal kunne det samme, når de er 90 år,” siger Pernille Skall og smiler.

Klar til bootcamps i maj

Der er travlt for tiden, for der forberedes til de helt specielle bootcamps, der starter 1. maj. Den kommende bootcamp for kvinder, som man kan booke lige nu, er af otte ugers varighed, og kan helt sikkert være med til at ændre livsstil for mange af dem, der tilmelder sig.

“Vi kan ændre folks mindset. Hvis nogen, spurgte mig om min yndlingsdel på kroppen, så ville jeg sige hjernen. Hjernen, styrer det hele, og det er helt fantastisk, hvordan man kan ændre ved folks vaner og livsstil igennem processer.

Mange kvinder, og for den sags skyld også mænd, mangler selvværd og behandler i det hele taget ikke sig selv særlig pænt. Vi arbejder meget med, at man også ændrer syn på sig selv,” forklarer Pernille Skall.

Hvis man ikke er til Bootcamps eller det populære Hot Yoga som Pernille Skall selv har bygget op (der dyrkes yoga i et lokale med 40 graders varme – og så går man i isvand imellem øvelser), så kan man også træne helt “almindeligt” i PS Studio.

“Vi forsøger virkelig at finde ud af den enkeltes behov. Derfor tilbyder vi også en gratis forventningssamtale, hvor man får en halv time med mig eller en anden medarbejder, hvor vi snakker sammen og hjælper med at finde den løsning, der passer bedst til den enkelte.

Vi spænder meget bredt i aldersgrupper, og det er vigtigt for os, at der er plads til alle. Det skal være lidt lækkert og eksklusivt, man skal føle sig hjemme, og der skal være plads til alle,” siger Pernille.

Har lavet et high end center i Aalborg

“Vi har lavet et high end center. Der er altid gratis frugt, kaffe og te. Parfume og håndklæder til kvinderne. Vi er stort set bemandet hele tiden i modsætning til mange andre centre rundt omkring i Aalborg. Vi gør virkelig meget ud af serviceniveauet, og det at der er rent og pænt,” fortsætter sundhedscoachen.

Pernille og manden Morten har prøvet lidt af hvert. De har blandt andet også været restauratører i Jomfru Ane Gade i mange år. Men de føler begge, at de har ramt deres helt rigtige “hjemmebane” med PS Studio.

“Jeg får så meget energi af at se andre blive motiveret af at være her. Jeg synes, vi er gode til at bevare medlemmerne, og vi ligger også et godt stykke over målsætningen af antal medlemmer i vores forretningsplan.

Vi kommer ikke til at konkurrere med de andre fitnesscentre, da det ikke er vores mening at skabe et traditionelt fitness center.  Visionen har derimod været at skabe et mindre træningsstudie med tid og plads til at fokusere på mennesker.

Nøgleordene for os er nærvær, høj faglighed og positiv energi i samspil med sikker, funktionel og udfordrende træning både på hold og i personlig træning, men også gennem mentaltræning, kropsterapi og coaching.

Hvis du vil læse mere om de populære Bootcamps for kvinder med start 1. maj, så kan du se mere her

Himlen for G&T elskere: Kom til ginfestival i Salling

Skrevet af: Michael Qureshi

Elsker du gin, så bør du gøre dig selv den tjeneste at tage til ginfestival om tre ugers tid.

Stormagasinet Salling i Aalborg afholder en Ginfestival onsdag den 15. august mellem 13-18.

Her serveres der smagsprøver fra mere end 30 forskellige gin fra nogle af de dygtigste ginleverandører både nationalt og internationalt.

Flere af producenterne er selv tilstede i løbet af dagen, hvor de deler ud af deres viden og giver gode tips. Du kan helt sikkert få opskriften på den perfekte G&T!

“Der er 100 pladser til festivallen. For at få adgang skal du købe et klassisk gin & tonic-glas til 75 kroner. Herefter kan du smage på et bredt udvalg af gin fra både Danmark og udlandet samt høre historien bag hver eneste gin,” fortæller Salling Super.

Foto: Salling Super

Speciel dag med fokus på gin

Der plejer også at være rabat på gin blandt det store udvalg i Salling Super. Salling har gennem det seneste år haft stor succes med at afholde det de selv omtaler som festivaler lige fra chokolade, lakrids, vin, gin, rom og meget andet.

Salling Super har et af de bredeste sortimenter i byen, og har også fremstillet deres egen gin i samarbejde med Njord. Stormagasinet har samtidig et bredt udvalg af rom, whiskey og specialøl.

Du kan læse mere om eventet her

Sommer-koncerter i Fårup Sommerland er et stort hit

Skrevet af: Michael Qureshi

Det er primært forlystelser for barnlige sjæle, at man forbinder Fårup Sommerland med.

Danmarks sjoveste skov har i den grad en stor tiltrækningskraft på børnefamilierne, og er to år i træk kåret til Europas næstbedste forlystelsespark.

Men Fårup Sommerland spænder bredt og har skabt flere tiltag for at trække også teenagere og lidt ældre til forlystelsesparken. Det kan man blandt andet se på de navne, som spiller sommer-koncerter her i juli i Fårup.

Godt match på dobbelt-koncerten

Sidste uge var det Wafande, som med hele cv af hitliste-sange var det store trækplaster.

Fredag aften var det så dobbelt-koncert med hitmageren Bro og den mere sofistikerede Skinz. Faktisk et ret godt match hvor Bro med sine monsterhits “Sydpå” og “Hvor er du Bro” skød festen i gang for de over 5000 gæster.

Derfra overtog Skinz med Live Band og de mere dybe tekster serveret med hans karakteriske stemme. Han er god til at bruge og lege med de forskellige klangfarver i sin vokal.

Koncerten var rykket ud på de forreste parkeringspladser i Fårup Sommerland, og det var gennemtænkt, da man ingen andre steder i Parken kunne kapere den store publikumsinteresse.

Bro gik lige på og hårdt med “Sydpå”, men var også klog nok til at slutte af med samme sang, hvor han for alvor fik alle til at synge med på det store sommerhit, der har været i hot rotation på streamingtjenester og radiokanaler.

Sang med på det store radiohit

Skinz fik for alvor sit gennembrud nationalt med Malibu, og den fik han naturligvis også hele Fårup til at synge med. Men også numre som I Min Zone og Er Derude blev serveret med sjæl og indlevelse godt akkompagneret af et stærkt sammenspillet band.

Det giver løfter om flere gode koncertoplevelser i Fårup Sommerland, som pludselig er blevet en spiller i sommerens musikoplevelser i Nordjylland. Lige fra Fredagsfesterne i Karolinelund i Aalborg til musik på torvet i Blokhus.

På fredag den 27. juli er der endnu et stort navn på plakaten. Her kommer Joey Moe på besøg på Fårup-scenen. Han har de seneste år ædt sig godt ind på navne som Nik & Jay og Burhan G som en af de stærke danske artister.

Der sker rigtig meget i Fårup Sommerland både i resten af juli, august og september. Det kan du læse mere om her

Trænger du til en dukkert: 7 Villaer med egen pool

Skrevet af: Christine Luca Hornemann
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs
edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

I år viser Danmark sig fra sin bedste side med snart 50 sommerdage. Badetøjet har også allerede været fundet frem en del flere gange end sidste år.

Der har ligefrem været en sydlandsk stemning over Nordjylland, og flere af dagene har temperaturen været højere end i nogle af de mest populære ferieområder i Sydeuropa.

I stedet for at bruge pengene på en eksotisk rejse sydpå,  kan man bruge pengene på en udbetaling til en villa med egen pool for at blive nedkølet i det varme danske sommervejr.

Fede boliger med swimmingpools

Er drømmen at have feriefølelsen hver eneste dag, hvor dagene nydes i en pool, liggende i en oppustelig lyserød flamingo, med en orangefarvet iskold Aperol Spritz i hånden, så er det lige her du skal læse med.

MigogAalborg Bolig har fundet syv skønne boliger i Aalborg og omegn med egne swimmingpools.

Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

thorkildkristensen.dk, Oldfuxvej 1, 9000 Aalborg

Denne bolig er 237 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her.

Hammervej 1, 9310 Vodskov

nybolig.dk, Hammervej 1, 9310 Vodskov

Denne bolig er 247 kvadratmeter og koster 3.995.000 kroner. Se den her.

Bavnebakken 85, 9530 Støvring

ambolig.dk, Bavnebakken 85, 9530 Støvring

Denne bolig er 334 kvadratmeter og koster 2.698.000 kroner. Se den her

Sætervej 8, 9520 Skørping

thorkildkristensen.dk, Sætervej 8, 9520 Skørping

Denne bolig er 384 kvadratmeter og koster 5.995.000 kroner. Se den her

Houvej 50, 9370 Hals

home.dk, Houvej 50, 9370 Hals

Denne bolig er 181 kvadratmeter og koster 2.995.000 kroner. Se den her

Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

edc.dk, Jyllandsgade 17, 9520 Skørping

Denne bolig er 243 kvadratmeter og koster 3.495.000 kroner. Se den her

Klarupvej 196, 9830 Tårs

edc.dk, Klarupvej 196, 9830 Tårs

Denne bolig er 206 kvadratmeter og koster 2.650.000 kroner. Se den her

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.