Her når du dine personlige mål: PS Studio skiller sig ud i Aalborg

Skrevet af: Michael Qureshi

Der er noget varmt og hjemligt ved at træde ind i PS Studios lokaler på Gøteborgvej.

Der er tænkt over detaljerne i indretningen, og man føler ikke, at man træder ind i det klassiske fitnesscenter, hvor lyden af løbebånd og dunkende techno-musik overdøver omgivelserne.

Det er lidt lækkert og sprødt i PS Studio. Det er også hele grundlaget for, at Pernille Skall sidste år kastede sig ud i sit livs største udfordring. Hun ville skabe et fitness- og træningshus der rummede det hele. Personlig træning, coaching, kostvejledning, kropsterapi, yoga og en masse andet.

Her underbyder de ikke i prisen

Endda i en tid hvor de klassiske fitnesscentre underbyder hinanden i priser.

Pernille og Morten Skall gik i den modsatte retning med priser, hvor man er villig til at betale for kvaliteten og den lækkerhed, der ligger i omgivelserne lige fra lokalerne til personalets personlige relation til medlemmerne.

“Jeg har arbejdet i stort set samtlige fitnesscentre i Aalborg, og den største fornøjelse har altid været at følge medlemmernes udvikling. Det at starte et sted og følge dem hele vejen frem til målet. Det har altid motiveret mig at se den udvikling og have en personlig relation til medlemmerne.

Det hører efterhånden til sjældenhederne, at der er bemanding og personlige relationer i fitnesscentre, og der ønskede jeg så at skabe et sted, hvor folk er på fornavn med hinanden, og hvor der opbygges relationer på kryds og tværs,” forklarer Pernille Skall.

MigogAalborg er inviteret på lakridste, som nydes i en slags stue, hvor medlemmerne kan slappe af med hinanden eller sidde og koble lidt af.

Det er ikke så sjældent, at der lige ryger en sms afsted til en af medlemmerne, hvor målet er at skabe motivation og lyst til velvære i kroppen.

“Jeg kan da godt sidde en aften og skrive til tre af vores medlemmer, som måske har travlt på hjemmefronten, at vi savner at se dem heroppe. Jeg gør det ikke, for at de skal få dårlig samvittighed, men jeg tror det virker, at der er nogen, som tænker på dem og deres ønsker. Det er ofte for let bare at blive væk, hvis der er for meget andet, der hober sig op.

Men jeg ønsker virkelig at hjælpe dem mod at få et godt helbred, og et livsmål om, at de skal kunne det samme, når de er 90 år,” siger Pernille Skall og smiler.

Klar til bootcamps i maj

Der er travlt for tiden, for der forberedes til de helt specielle bootcamps, der starter 1. maj. Den kommende bootcamp for kvinder, som man kan booke lige nu, er af otte ugers varighed, og kan helt sikkert være med til at ændre livsstil for mange af dem, der tilmelder sig.

“Vi kan ændre folks mindset. Hvis nogen, spurgte mig om min yndlingsdel på kroppen, så ville jeg sige hjernen. Hjernen, styrer det hele, og det er helt fantastisk, hvordan man kan ændre ved folks vaner og livsstil igennem processer.

Mange kvinder, og for den sags skyld også mænd, mangler selvværd og behandler i det hele taget ikke sig selv særlig pænt. Vi arbejder meget med, at man også ændrer syn på sig selv,” forklarer Pernille Skall.

Hvis man ikke er til Bootcamps eller det populære Hot Yoga som Pernille Skall selv har bygget op (der dyrkes yoga i et lokale med 40 graders varme – og så går man i isvand imellem øvelser), så kan man også træne helt “almindeligt” i PS Studio.

“Vi forsøger virkelig at finde ud af den enkeltes behov. Derfor tilbyder vi også en gratis forventningssamtale, hvor man får en halv time med mig eller en anden medarbejder, hvor vi snakker sammen og hjælper med at finde den løsning, der passer bedst til den enkelte.

Vi spænder meget bredt i aldersgrupper, og det er vigtigt for os, at der er plads til alle. Det skal være lidt lækkert og eksklusivt, man skal føle sig hjemme, og der skal være plads til alle,” siger Pernille.

Har lavet et high end center i Aalborg

“Vi har lavet et high end center. Der er altid gratis frugt, kaffe og te. Parfume og håndklæder til kvinderne. Vi er stort set bemandet hele tiden i modsætning til mange andre centre rundt omkring i Aalborg. Vi gør virkelig meget ud af serviceniveauet, og det at der er rent og pænt,” fortsætter sundhedscoachen.

Pernille og manden Morten har prøvet lidt af hvert. De har blandt andet også været restauratører i Jomfru Ane Gade i mange år. Men de føler begge, at de har ramt deres helt rigtige “hjemmebane” med PS Studio.

“Jeg får så meget energi af at se andre blive motiveret af at være her. Jeg synes, vi er gode til at bevare medlemmerne, og vi ligger også et godt stykke over målsætningen af antal medlemmer i vores forretningsplan.

Vi kommer ikke til at konkurrere med de andre fitnesscentre, da det ikke er vores mening at skabe et traditionelt fitness center.  Visionen har derimod været at skabe et mindre træningsstudie med tid og plads til at fokusere på mennesker.

Nøgleordene for os er nærvær, høj faglighed og positiv energi i samspil med sikker, funktionel og udfordrende træning både på hold og i personlig træning, men også gennem mentaltræning, kropsterapi og coaching.

Hvis du vil læse mere om de populære Bootcamps for kvinder med start 1. maj, så kan du se mere her