Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Tilbage i Aalborg: Her kommer Coca Colas ikoniske jule-lastbil

Af Stine Kjølby Christensen
Foto: Coca-Cola Company
Foto: Coca-Cola Company

Juletiden nærmer sig med hastige skridt, og det ses overalt i bybilledet.

Sidste år var det første gang i seks år, at den ikoniske Coca-Cola-lastbil indtog Danmark, og mellem d. 30. november-23. december vil man igen kunne opleve den ved 16 af Bilkas supermarkeder rundt omkring i landet.

Her bliver der uddelt gratis Cola’er, og man kan få sig et lidt ekstraordinært julebillede til sin Instagram eller Facebook.

Den legendariske lastbil kommer selvfølgelig også til Aalborg-området.

Mandag den 10. december fra kl. 13-19 holder den uden for Bilka i City Syd, hvor alle er inviterede indenfor i julelastbilens juleunivers, hvor der vil være en helt unik og hyggelig juleoplevelse.

Her vil der i år også være en helt ny mulighed for at købe Coca-Colas jule-merchandise – og (selvfølgelig) nyde en iskold Coca-Cola.

Jul med Coca-Cola

Coca-Cola har siden 1930 stået som et klart symbol for højtiden, og som de fleste nok allerede ved, så kan Coca-Cola også tage æren for den udgave af Julemanden, som vi kender i dag.

I 1931 optrådte Julemanden nemlig for allerførste gang i sine Coca-Cola-røde klæder – i en nu verdenskendt reklame for brandet.

Mange julereklamer er kommet til siden dengang, og i 1995 blev den glimtende lastbilkaravane også introduceret i kampagnen “Christmas Caravans”, som i dag er én af de mest anvendte reklamer for Coca-Cola nogensinde.

Derfor er det også helt naturligt, at mange af os forbinder den nu ikoniske julelastbil som et startskud på den kommende sæson og får det til at krible i maven af spænding og begejstring.

Så husk at kig forbi, nyd den gode stemning og smag på den iskolde juleglæde.

Læs mere om Coca-Colas julerejse her og se hvor du ellers kan opleve lastbilen her.

Del artikel

Andre læser også