Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her finder du udklædningen til årets karneval

Af Redaktionen

Det endelige program er frigivet, og billetsalget er i fuld gang. Om under en måned skydes Aalborg Karneval i gang, og vi kan snart ikke vente længere! Temaet for årets karneval d. 25. Maj 2019 er ”De Fire Årstider” og det giver en masse muligheder for at finde den helt perfekte udklædning. Det gælder om at vise sin helt egen kreative fortolkning af temaet, og derfor er det helt rigtig kostume altafgørende. Har du endnu ikke fundet den helt rette udklædning, bør du læse med her, når vi giver dig 4 idéer til, hvordan du gør.

Den nemme

Aalborg Karneval foreslår selv inde på deres hjemmeside, at man besøger Temashop.dk, som er en webshop med et hav af forskellige flotte kostumer. Dette er den hurtige og nemme måde at finde dit kostume på. Du skal blot huske på, at der nok er mange andre, der også har købt deres kostume der, så chancerne for at du tropper op i en udklædning, som andre også har, er meget stor.

Den lokale

Ønsker du at støtte de lokale butikker i Aalborg, skal du på udkig i de forskellige kostumeforretninger i byen. Eksempelvis Karnevalsshoppen i Danmarksgade 16 eller Billig-Billy på Nibevej eller Slotsgade er værd at besøge i jagten på det perfekte kostume.

Den undersøgende

Har du lyst til at spare nogle penge, og er du frisk på at bruge lidt tid på at undersøge markedet, kan du med fordel besøge pricerunner.dk. Pricerunner er en hjemmeside, der samler alle priserne på det samme produkt ét sted. Fordelen ved Pricerunner er, at hjemmesiden sammenligner produktpriser fra fysiske butikker med onlinepriser, og på den måde finder du hurtigt ud af, hvor det bedst kan betale sig at købe udklædningen i år.

Den kreative

Vores sidste tip kræver, at du er lidt kreativ og kan finde ud af at bruge en symaskine – eller at du kender én, der kan. For du kan naturligvis også lave din udklædning selv. På den måde er du sikker på, at der ikke kommer nogen i det samme som dig.

Del artikel

Andre læser også