Så nærmer det sig: Her er de bedste bud på julefrokoster i Aalborg

Julefrokosterne nærmer sig med hastige skridt, og der er god grund til at begynde at gøre sig klar til at smovse sig i fiskefileter og flæskesteg.
Allerede om få uger starter vi julefrokosterne, og rigtig mange holder dem i privat regi.
Men hvor i Aalborg får man egentlig de bedste julefrokostmenuer?
Vi har her på redaktionen samlet vores bud på de lækreste julemenuer i Aalborg, så du nemt kan finde din favorit!
OBS! Stederne har betalt for at have bestillings-informationer i artiklen. Stederne står i omvendt alfabetisk rækkefølge.
Aalborg Kongres & Kultur Center
Der er dømt fællessang, et fyldt dansegulv, brølende latter og lækker julemad, når årets julearrangementer i AKKC skal afholdes!
I år afholder AKKC hele to forskellige jule-events: Nemlig Wallmans Christmas Show & “Årets Julefrokost” med en masse spændende kunstnere.
Wallmans Christmas Show:
Wallmans Christmas Show tager udtrykket “at nå ud over scenekanten” til et helt nyt niveau. Showet stopper nemlig ikke ved scenekanten, men indtager hele salen. Du sidder midt i oplevelsen, der bedst kan betegnes som et festfyrværkeri af akrobatiske og musikalske numre.
Showet leveres af et hold dygtige og erfarne artister, der med et helt fantastisk scenenærvær sikrer spænding, overraskelser og sprudlende shownumre gennem hele aftenen.
Efter showet vil DJ’en fyre op under dansegulvet med alt fra nutidige hits til de bedste klassikere. Der er altså lagt op til et brag af en fest – både under showet og til afterparty.
Aftenens menu: Vælg Standard eller vegansk
Standard menu:
Appetizer
Koldrøget laks fra Færøerne – med økologisk rygeostcreme, dild & rugbrød
Forret
Røget torskesalat – med friske krydderurter samt syltede rødbeder & mizuna mix
– Hertil hjemmebagt surdejsbrød lavet på økologisk mel & smør fra Aabybro Mejeri
Hovedret
Dansk gris anrettet – med stegt kål og gulerødder, samt urter & julekrydret flæskesvær
– Hertil anissauce smagt til med langpeber
A part: Vildmose kartofler vendt med persille
Dessert
Mørk chokolade – smagt til med Amaretto, samt chokolade med kirsebær &
sprød mandelcrumble på toppen
Vegansk menu
Appetizer
Marineret agurk – med vegansk urtemayonnaise, sprød jordskokke & karse
Forret
Rørt salat – med ”kylling” og friske krydderurter, syltede svampe samt mizuna mix
– Hertil vores hjemmebagte surdejsbrød lavet på økologisk mel & vegansk smør
Hovedret
Saltbagt selleri – med selleripure, stegt kål og gulerødder vendt med sauce vierge.
A part: Vildmose kartofler vendt med persille
Dessert
Mørk chokolade – smagt til med Amaretto, samt chokolade med kirsebær &
sprød mandelcrumble på toppen. Lavet med vegansk fløde

Læs mere her.
Kontakt: 99355590 eller restaurant@akkc.dk
Årets Julefrokost med Sussi & Leo, Fyr & Flamme, Trio & Lars Hjortshøj
Med plads til hele 1400 feststemte nordjyder er Årets Julefrokost det ideelle samlingssted for alle, der ønsker en festlig aften i julens tegn.
Restaurant AKKC by MEST står for alle de lækre retter på julebordet, som naturligvis indeholder de kendte julefavoritter, og under middagen spreder DJ’en julestemning fra scenen.
Efter den festlige julemiddag går Sussi & Leo Trio på scenen, og hvis der er nogen, der kan få gang i julefesten, er det dem. Det populære par underholder med alle de kendte sange, som publikum elsker at synge med på – lige fra Smoke on the Water til Sikke en fest, og salen kommer med sikkerhed til at koge af syng-med og højt humør.
Aftenens menu:
Marinerede sild & kryddersild – med skalotteløg, kapers samt hjemmelavet æggesalat
Lune pandestegte fiskefileter – med hjemmelavet remoulade & citron
Friskrøget laks fra egen rygeovn – med citronconfit & friske urter
Gammeldags grønlangkål – tilsmagt med fløde & muskatnød
Små brunede kartofler
Stegt grovhakket medisterpølse
Stuvet hvidkål tilsmagt – med muskatnød & kanelsukker
Glaseret landskinke
Lune friskstegte frikadeller
Steg af frilandsgris – med sprød svær & hjemmelavet rødkål
Lun leverpostej – med ristet bacon & surt
Høns i asparges – med sprøde tarteletter
Tre slags oste – med syltede nødder, sorte oliven & hjemmelavet knækbrød
Ris a la mande – med ristede mandler & lun kirsebærsauce
Drikkevarepakker
Showpakken (kl. 18-21)
1 glas velkomstbobler
Husets rød- & hvidvin
Fadøl, sodavand & isvand
Pris pr. person kr. 325,- inkl. gebyr
Pakken skal bestilles til hele selskabet.
Helaftenspakken (kl. 18-02)
1 glas velkomstbobler
Husets rød- & hvidvin
Fadøl, sodavand & isvand
Drinks (serveres fra kl. 21)
Pris pr. person kr. 575,- inkl. gebyr
Pakken skal bestilles til hele selskabet.

Læs mere her.
VM Madhus / Konference
VM Madhus / Konference har i alt 3 lounges, 6 skyboxe og AaB-Pubben, som man kan booke sig ind i. Alle lokalerne har udsigt over banen og når man booker sig ind til en julefrokost har man loungen for sig selv. Her skræddersys arrangementet ud fra gæstens ønsker.
VM Madhus / Konference står for ALT. Heriblandt opdækning, julepynt, julemenu, drikkevarer med mulighed for drinksbar, smilende og erfarent personale, oprydning og rengøring.
Såfremt det ønskes, hjælper de også gerne med booking af DJ, så man kan få en ekstra festlig oplevelse!
Julemenu:
Hvide sild – med hjemmelavet karrysalat, løg, capers & tomat
Halve æg – med håndpillede rejer, mayonnaise & karse
Hønsesalat – med asparges & svampe
Lun leverpostej – med bacon, svampe & timian
Grønlangkål – med brunede kartofler
Sprødristet medister – med sennep & rødbeder
Lun ribbensteg – med hjemmelavet rødkål & brun sauce
Ris a la mande – med kirsebærsauce tilsmagt vanilje
Variation af brød – med smør fra Ryå mejeri
Tilkøbsretter:
Røget andebryst – med tranebær, valnødder & balsamico
Fiskefilet – med remoulade, dild & citron
Udvalg af oste – med druer & kiks
Natmad:
“Stadionplatte” – med klassisk tilbehør
Pølsebord – med italienske & spanske specialiteter
“3-kant-sandwich” – med forskelligt fyld
Wrap – med fyld af kylling & cæsardressing
Julepakker
Pakke 1
Julemenu
Pris pr. person kr. 355,-
Drikkevarer betales efter forbrug
7 timers varighed
Pr. time udover 7 timer
Pris pr. person kr. 395,-
Pakke 2
Julemenu & bar ad libitum (Pilsner & Classic, vand, vin, kaffe)
Pris pr. person kr. 769,-
7 timers varighed
Pr. time udover 7 timer
Pris pr. person kr. 110,-
Pakke 3
Mad & bar ad libitum (Pilsner & Classic, vand, vin, kaffe)
Pris pr. person kr. 879.-
Inkl. drinksbar (4 timers varighed)
7 timers varighed
Pr. time udover 7 timer
Pris pr. person kr. 120,-
Jul i Pubben
Julemenu & bar ad libitum (Pubbens udvalg af øl & specialøl, vand, vin, kaffe)
Pris pr. person kr. 969,-
Mulighed for tilkøb af 4 timers drinksbar
Pris pr. person kr. 110,-
7 timers varighed
Pr. time udover 7 timer
Pris pr. person kr. 175,-
Tilkøb:
Tilkøbsret
Pris pr. person kr. 32,-
Natmad
Pris pr. person kr. 69,-
Snaps
Pris pr. flaske kr. 740,

Læs mere her.
Kontakt: 31603331 eller konference@vmmad.dk
Skagen Fiskerestaurant
Skagen Fiskerestaurant Aalborg tilbyder igen i år en klassisk julemenu perfekt til din julefrokost.
Vinmenu tilbydes, og man er også velkommen til at træde indenfor i vores vin-rum, hvor du kan finde spændende vine og årgange.
Hver fredag og lørdag kan du nyde live musik i restauranten, som skaber de helt rigtige rammer til din julefrokost.
Skagen Fiskenrestaurants julemenu:
Menuen serveres fra d. 10. november
Forret
Ristet jomfruhummer på foie gras creme – med hummerskum & tomat concassé
Hovedret
Pighvar – med rodfrugter i julienne, Sauce Nage & friteret grønkål
eller
Confiteret and – med tranebær, friteret grønkål, Pommes Anna & andesauce
Ost
Lun Mont d’or – med sprød toast
Dessert
Romsyltede kirsebær – med soft ice fra Ryå og kanel tuilles
3 retter uden ost kr. 425,-
4 retter med ost kr. 495,-
På Budolfi Plads stiller vi an med de hyggeligste julehytter hvor vi tilbyder en hyttemenu i 3 serveringer.
I hytterne er plads til 6 personer – der er garanti for julehyggge.
Serveres fra d. 10. november
Forret
Hummerbisque
Hovedret: ’A taste of Christmas’
(serveres som sharing food)
Julelsild på rugbrød
Slider – med pulled duck
Fiskefrikadeller – med løgkompot og tyttebær
Rødspættefilet – med remoulade og citron
Gravad laks – med dildsauce
Dessert
Ris a la mande – med mandelgave til én i selskabet
Kr. 465,-

Læs mere her.
Kontakt: 98903544 eller aalborg@skfisk.dk
Roxana
Hos Roxana bydes der indenfor til en bid af Spanien.
Her handler det om gode råvarer og simplicitet.
De værdsætter ærlig mad der smager godt, en uformel service med søde og glade tjenere, samt et stort fokus på at skabe nogle hyggelige og festlige rammer for besøget.
Her finder man skinker hængende i loftet, sydlige vine, læskende drinks, og et menukort der passer til den lille sult eller den store middag ude.
I år kan tilbydes der forskellige pakker af julemenuer, så du kan finde lige den menu, der passer til dine behov!
Pakke 1:
Velkomstbobler m. mandler og oliven
9 serveringer (serveres over 3 omgange)
3 glas vinmenu – Kaffe/the inkl. Avec (rom, cognac, grapa, bailey) eller en cocktail
Pris pr. person kr. 795,-
Pakke 2:
Velkomstbobler m. mandler og oliven
4 retters menu
4 glas vinmenu
Kaffe/the inkl. Avec (rom, cognac, grapa, bailey) eller en cocktail
Pris pr. person kr. 855,-
Pakke 3:
9 serveringer (serveres over 3 omgange)
Hvidvin, rødvin, øl og sodavand ad libitum under maden
Pris pr. person kr. 695,-
Pakke 4:
3 retters menu
Hvidvin, rødvin, øl og sodavand ad libitum under maden
Pris pr. person kr. 595,-
Tilkøb af fri bar efter maden i 3 timer
”Blød bar”:
Hvidvin, rødvin, øl, sodavand og 2 longdrinks (rom/cola og gin/tonic)
Pris pr. person kr. 195,–
”Hård bar”:
Hvidvin, rødvin, øl, sodavand, 3 longdrinks (rom/cola, gin/tonic og vodka/redbull) og 2 cocktails (fx Pasionista og Dark’n Stormy)
Pris pr. person kr. 295,-
Snaps: Nordkap akvavit 70 cl: 600,- . per flaske.
Linie akvavit 70cl: 650,- per flaske.
Gajol mm. Shots: 500,- per flaske.

Kontakt: 71906684 eller info@roxana.dk
Restaurant Pingvin
Julen er i høj grad lig med traditioner, og igen i år kan vi glæde os til, at populære Restaurant Pingvin byder indenfor til årets julefrokost i hjertet af Aalborg.
Her kan du forkæle dig og dine nærmeste, dine kollegaer eller noget helt tredje med en overdådig julemiddag.
Årets julefrokost hos restaurant Pingvin byder på en blanding mellem de gode traditionelle juleretter, som vi alle kender og elsker, samt nogle af deres egne fortolkninger.
I år kan du og dit selskab vælge mellem to forskellige menuer fra den 16 november:
Selskabsmenu deluxe:
Forret:
Karrysild – med sprødt rugbrød
Gravad laks – med klassisk rævesauce, rugbrødscrumble & dild
Pankopaneret og friteret sej – med hjemmelavet sauce remoulade
Vin: 1 glas, Chardonnay, Hornhead, New World, Frankrig, Languedoc samt en snaps (Rød aalborg)
Hovedret:
Julemedister med sennepsmayo & glaserede perleløg
Confiteret gris med senneps/chili-mayo & syltet agurk hertil flæskesvær
Klassisk frikadelle med lun rødkålssalat
Røget andebryst med tyttebærkompot & kartoffelfrit
Vin: 2 glas Malbec, Alta Vista, Argentina, Mendoza
Dessert:
Klassisk inspireret ”Ris a la mande” – med kirsebærsauce
Kirsebær panna cotta – med marineret kirsebær
Fransk inspireret ”Tarte tatin” butterdej – med kanelkaramelliserede æbler & vaniljecreme
Pris pr person kr. 550,- (spar kr. 242,-)
Min. 14 personer (med forbehold for ændringer i menuen)
Opgrader til ½ flaske hvid & ½ flaske rødvin pris pr. person 625,- (spar kr. 342,-)
Selskabsmenu Exclusive:
Restauranten byder velkommen med et glas cava & lækre snacks
Forret:
Karrysild – med sprødt rugbrød
Gravad laks – med klassisk rævesauce, rugbrødscrumble & dild
Pankopaneret og friteret sej – med hjemmelavet sauce remoulade
Vin: 1 glas pinot grigio, Le ville di, Antane, Italien, Veneto, samt 1 snaps (Rød Aalborg)
Mellemret:
Julemedister – med sennepsmayo & glacerede perleløg
Røget andebryst – med tyttebærkompot & kartoffelfrit
Vin: 1 glas Pinot, Noir, Martinolles, Frankrig, Languedoc
Hovedret:
Confiteret gris – med senneps/chili-mayo & syltet agurk hertil flæskesvær
Klassisk frikadelle med lun rødkålssalat
Vin: 2 glas Zinfandel, Cocoon, USA, Californien
Dessert:
Klassisk inspireret ”Ris a la mande” – med kirsebærsauce
Kirsebær panna cotta – med marineret kirsebær
Fransk inspireret ”Tarte tatin” butterdej – med kanelkaramelliserede æbler & vaniljecreme
Vin: 1 glas LBV Portvin, Fonseca, Portugal
Pris pr. person kr. 768,- (spar kr. 467,-)
Min. 14 personer (med forbehold for ændringer i menuen)
Få særtilbud på både take-away og in-house menu
Derudover kører Pingvin fra den 16-23 december og igen fra den 27-30 december et særtilbud på en menu in-house og en takeaway menu.
Julefrokost Deluxe (in-house):
Karrysild – med sprødt rugbrød
Gravad laks – med klassisk rævesauce, rugbrødscrumble & dild
Julemedister – med sennepsmayo & glacerede perleløg
Confiteret gris – med senneps/chili-mayo & syltet agurk hertil flæskesvær
Klassisk frikadelle – med lun rødkålssalat
Røget andebryst – med tyttebærkompot & kartoffelfrit
Dessert:
Klassisk inspireret ”Ris a la mande” – med hjemmelavet kirsebærsauce
Kirsebær panna cotta – med marineret kirsebær
Fransk inspireret ”Tarte tatin” butterdej, kanel-karamelliserede æbler & vaniljecreme
Inkl. 1 genstand: øl, vand eller et glas månedsvin. Hertil serveres også en snaps (Rød Aalborg)
Samt kaffe/the
Pris pr. person kr. 349,-
Vælger du at tage middagen med hjem, kan du få hele menuen som en dejlig takeaway, uden drikkevarer – pr. person kr. 298,-

Læs mere her.
Kontakt: 98111166 eller anja@pingvintapas.dk
MUMS
MUMS har efterhånden mange år på bagen som etableret specialvarebutik i Aalborg.
Hos MUMS er det deres kærlighed til god mad, god smag, originalitet og gamle traditioner, tilberedt med et morderne twist, der er essensen.
Her er ambitionen at levere en smagsoplevelse udover det sædvanlige, med respekt for gode og lokale råvarer og i år står de klar med en ekstra lækker og virkelig gennemført julemenu.
MUMS Julemenu 2022
Rejer på madpandekage – med urtemayo, revet citronskal & friske urter
Varmrøget laks fra Kildens Rygeri i Nibe på blinis – med crust af Valencia mandler
Filet Royal af tender pork – med svampecreme & syltet løg
Røget skinkeinderlår fra Krastrupsøgaard på Kartoffel Rösti – med trøffelmayo & soltørret tomat
Krastrupsøgaard hjorteinderlår – med cremet peberrod & ribs
Hjemmelavet kyllingesalat serveret i skal – med bacon, asparges & grønt
Slider med flæskesteg – med hjemmelavet rødkål, syltet agurker & flæskesvær fra Krastrupsøgaard
Kalvesylte af Dansk Gastro kalv – med syltede sennepkorn & spaghetti-rødbeder
Osteanretning – med 3 slags ost & hjemmesylt
Risalamande – med kirsebærsauce fra Sorring Bær
Friskbagt brød medfølger
6 retters Julemenu:
Pris pr. person kr. 165,-
10 retters Julemenu:
Pris pr. person kr. 265,-
Udover deres udvalgte julemenuer, kan du frit vælge mellem 29 tapasretter i deres Nordiske tapasmenu, når du sammensætter julemenuen.

Læs mere her.
Kontakt: 98125017 eller mums@gvdnet.dk
Mortens Kro
Mortens Kro er en succesrig og velbesøgt restaurant, placeret centralt i Aalborg lige ved Mølle Plads.
Kroen er anerkendt som én af byens førende restauranter, der altid stræber efter at sætte baren højt, når det kommer til kvalitet. Der er tale om en moderne restaurant, der har fingeren på pulsen – både når det gælder indretning, råvarer, kvalitet og international atmosfære.
Mortens Kro tilbyder hvert år en eksklusiv juleoplevelse og netop sådan én er der også tale om i år:
Julepakken
Spansk cava brut Rose med appetizer
4 retter Julens menu
½ flaske husets hvidvin Sauvignon Blanc fra Loire
½ flaske husets rødvin Merlot fra Sydfrankrig
Serveres kun til alle ved bordet og kun mod forudbestilling.
Pris pr. person kr. 1198,-
Lev-Livet-Pakken
Luksus Champagne med appetizer
Tasting menu med tilhørende klassike vinmenu
Kaffe/the med konditorens hjemmelavet sødt
4 retter: Pris pr. person kr. 1398,-
5 retter: Pris pr. person kr. 1598,-
6 retter: Pris pr. person kr. 1798,-
7 retter: Pris pr. person kr. 1998,-
Mulighed for opgradering til Luksus vinmenu.
Jule Gourmet + Ophold i Luksussuite
Champagne og appetitvækker
5 retter årstidens tasting-menu med lækre vine, tilpasset hver enkelt ret.
Kaffe/the med 3 slags hjemmelavet sødt.
Overnatning i suite samt morgenmad serveret privat i suiten.
Pris pr. person kr. 2498,-
Opgrader til Penthouse Spa suite
Tillæg: 1000,- pr. suite.

Kontakt: 98124860 eller karina@mortenskro.dk
MaPak
MaPak er et helt nyt spisested i Aalborg, men de er allerede blevet kendt for deres gode smørrebrød.
Det er indehaverne af SMAEK, Applaus og Nam som åbner dette nye sted lige op til julefrokosterne.
Restaurantens koncept er et moderne spisested med sofistikeret smørrebrød til frokost inklusiv nogle skarpe frokost-retter på menukortet.
Men i år står de nu også klar med hele 4 forskellige “pakker”, alle bestående af overdådig julemad og tilhørende drikkevarer.
Pakke 1:
Velkomstbobler m. snacks
3 rettersmenu
3 glas vinmenu
Kaffe/the inkl. Avec (rom, cognac, grapa, bailey) eller en cocktail
Pris pr. person kr. 695,-
Pakke 2:
Velkomstbobler m. snacks
5 retters menu
5 glas vinmenu
Kaffe/the inkl. Avec (rom, cognac, grapa, bailey) eller en cocktail
Pris pr. person kr. 995,-
Pakke 3:
Velkomstbobler m. snacks
7 retters menu
7 glas vinmenu
Kaffe/the inkl. Avec (rom, cognac, grapa, bailey) eller en cocktail
Pris pr. person kr. 1295,-
Pakke 4:
5 retters menu
Hvidvin, rødvin, øl og sodavand adlibitum under maden
Kaffe/the
Pris pr. person kr. 895,-
Tilkøb af fri bar efter maden i 3 timer
”Blød bar”:
Hvidvin, rødvin, øl, sodavand og 2 longdrinks (rom/cola og gin/tonic)
Pris pr. person kr. 195,-
”Hård bar”:
Hvidvin, rødvin, øl, sodavand, 3 longdrinks (rom/cola, gin/tonic og vodka/tranebær) og 2 cocktails (fx Pasionista og Dark’n Stormy)
Pris pr. person kr. 295,-

Læs mere her.
Kontakt: info@ma-pak.dk
Helmuth Bar & Kitchen
Helmuth tilbyder altid lækkert mad og drikke til ualmindeligt fornuftige priser.
Her er gæsten selv en aktiv deltager i måltidet;
Du får nemlig lov til selv at skænke din egen vin og læsse mad op på din egen tallerken takket være deres unikke social dining-koncept , der sikrer at du får lige præcis hvad dit mad-hjerte begærer.
Musikken er høj – og det er altså meningen.
Helmuth ønsker nemlig at give deres gæster en festlig aften, hver gang og i år er der virkelig lagt op til dans.
Helmuth er nemlig klar med deres spændende julefrokost-menu 2022:
Julemenu serveres som social dining 2022:
Forret:
Æblesild – med karrysalat
Rejer – med salsa verde & lime
Hjertesalat – med parmesan & tomat
Paté – med trøffel & valnødder
Hovedret:
Svinekæber – med syltede løg
Andebryst – med appelsin & rødkål
Kartoffeltærte
Portvinsglace
Dessert:
Ris a la mande
Chokolade – med estragon & bær
Inklusivt øl, vand & vin under maden indtil kl. 21:00.
Pris pr. person. kr. 795,-
Tilkøb:
Fri cocktailbar fra 22:00-02:00 – inkluderer også øl, vand, vin & speed drinks
Pris. pr. person kr. 400 +,-

Læs mere her.
Kontakt: 98103305 eller booking@helmulthaalborg.dk
Fusion
Traditionen tro byder Restaurant Fusion indenfor til en lækker julefrokost. Det bliver en særlig aften bygget på god julemad a la FUSION, vin og festlig stemning. Der tilbydes 3 forskellige julepakker med eller uden tilkøb af fri bar.
Igen i år spiller DJ Michael ”Beatchugger” Linde op til dans, hvor ikke-spisende gæster er meget velkommen til at kigge forbi efter kl. 23.00.
Er man et større hold på 30 personer eller flere, kan de tilbyde jer eget lokale.
Lille pakke:
Velkomstdrink, 4 retter og vinmenu
– pris pr. person kr. 1.225,-
Mellem pakke:
Velkomstdrink, 6 retter og vinmenu
– pris pr. person kr. 1.475,-
Stor pakke:
Velkomstdrink, 8 retter og vinmenu
– pris pr. person kr. 1.775,-
Tilkøb af fri bar efter maden:
Fri bar i 2 timer med øl, vand & vin – pris pr. person kr. 250,-
Fri bar i 2 timer med sjusser, øl, vand & vin – pris pr. person kr. 325,-

Læs mere her.
Kontakt: 35123331 eller info@restaurantfusion.dk
Fandanko
FANDANKO har i mange år lavet overdådige julemenuer og det forsætter i år. De tilbyder i år hele tre forskellige muligheder inden for juletapas og selvfølgelig en masse lækre tilkøb.
Du kan vælge en “luksus version” med 11 skønne retter, en “juletapas Piccolo” med 8 skønne retter og en “vegansk/vegetarisk julemenu”. Til alle tre julemenuer er det muligt at tilkøbe små retter til den ekstra sult.
FANDANKO lægge altid stor vægt på kvalitet, smag og gode råvarer. De varer du finder i deres butik, er derfor enten hjemmelavede fra bunden eller håndplukkede fra de bedste leverandører med stor respekt for dig og dine smagsløg.
Juletapas Piccolo med 8 kolde tapas-retter
Rillette af varmrøget laks – med bagt marineret glaskål og ærteskud
Store håndpillede rejer – med brøndkarse-dip og citronperler
Grillet og marineret gris – med puré af selleri, tørret tomat og mandelknas
Rosa-stegt oksefilet – med juleinspirerede pickles og friterede løg
Sprængt andebryst – med æblepeberrod a la æbleflæsk
Confiteret gris – med sennepssyltede grøntsager, samt aioli lavet på grønne urter
Juleinspireret pølse – med karamelliserede løg og salat af grønkål og granatæble
Tørsaltet og bøgerøget hjorteinderlår fra Rævhede – med confiteret persillerod, trøffelcreme og urtestøv.
+ Nybagt brød
Pris pr. person kr. 179,-
TILKØB TIL DE EKSTRA SULTNE
Pris pr. person. fra kr. 35,-
(Tilkøb af flere retter til juletapas koster fra 35 kr.)
Menuen anrettes i eksklusive portionsbakker. Ved minimum 10 personer, kan FANDANKO anrette maden på pæne fade, der skal returneres til FANDANKO. Det er nødvendigt, at du forudbestiller menuen.

Læs mere her.
Kontakt: 98162211 eller info@fandanko.dk
Duus Vinkjælder
Duus Vinkjælder er både restaurant og vinstue, og du kan nyde den middelalderlige vinkælderstemning til et glas øl, vin eller kaffe, eller du kan nyde deres gode frokost og deres veltilberedte aften ala carte.
Her er de stolte af altid at lægge stor vægt på brugen af friske råvarer – derfor er al deres mad også hjemmelavet og tilberedt fra grunden af.
De dygtige kokke og søde tjenere på Duus sørger for at du altid får en hyggelig og mindeværdig oplevelse med god mad og veloplagt personlig betjening!
Duus Vinkjælder Julebuffet
Stegte sild – med løgringe
Marinerede sild – med karrysalat
Kryddersild – med kapers & hakket løg
Lun rødspættefilet – med remoulade
Rejer – med mayo
1/2 æg – med kaviar
Ferskrøget laks – med asparges
Leverpostej – med bacon & champignon
Stegt julemedister
Frikadeller – med rødbeder
Lun ribbensteg
Andebryst – med rødkål
Lun skinke
Julesalat
Grønlangkål
Brunede kartofler
Flot ostebord – med kiks
Frisk frugt
Ris a l’mande
Hjemmebagt brød
Mandag-torsdag fra kl. 18:00:
Pris pr. Person kr. 279,-
Fredag-lørdag fra kl. 18:30:
Pris pr. person kr. 379,-
Forudbestilling foregår alle dage.

Læs mere her.
Kontakt: 98125056 eller duus@stofanet.dk
Café Frederiksberg
Café Frederiksberg tilbyder julefrokoster til både firmaer og private i de historiske og hyggelige lokaler.
Her får man serveret en lækker julebuffet med traditionelle juleretter samt fri øl, vand og vin i 5 timer til en fast pris (spiritus og specialøl er IKKE med i tilbudsprisen).
Men I skal selvfølgelig ikke stoppe festen efter 5 timer. Herefter er baren åben frem til kl. 03.00.
Café Frederiksberg store julebuffet:
Marinerede sild – med æg og karrysalat
Lækre julesild – med løg og kapers
Fiskefilet – med remoulade og citron
Rejer – med mayo og citron
Ribbensteg – med sprød svær og rødkål
Julemedister
Frikadeller
Glaseret juleskinke
Stuvede hvidkål – med kanel og sukker
Vendsysselsk grønlangkål – med rødbeder og sennep
Brunede kartofler
Ris a la mande – med kirsebærsovs
Brød og smør
+ Fri øl, vand og vin i 5 timer
Pris pr. person kr. 369,-
Tilkøb: tarteletter med høns i asparges og/eller andebryst.
Vegetarmenu kan bestilles mod tillæg i prisen.
BONUS: Åbent for alle! Musik & dans fra kl. 22.00.
Der er fri entré for alle samt åbent for alle husets julefrokostgæster i musiklokalet i stueetagen, når vores DJ spiller op til dans fra kl. 22.00 hver fredag og lørdag fra og med 11. nov. til og med 17. dec.
Café Frederiksberg har også lokaler i flere størrelser, hvis man ønsker et større arrangementet.

Læs mere her.
Kontakt: 22424300 eller frederiksbergselskaber@gmail.com