Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her er tre måder, hvorpå du kan bruge stof i dit hjem

Af Annoncør

Stof er måske noget, som mange forbinder med at sy ting, og måske især påklædning. Det er også en fremragende måde at bruge stof på, men det kan faktisk bruges i mange flere sammenhænge end det.

Du kan nemlig også bruge det på flere måder i indretningen.

Annoncørbetalt indhold leveret af: Stofkarsten

Brug møbelstof til ompolstring

Du kan blandt andet få glæde af møbelstof, hvis du for eksempel står med nogle gamle stole, som trænger til en kærlig hånd. I stedet for at skille dig af med dem, kan du nemlig give dem nyt liv ved at give dem en ny gang maling og ved at ompolstre dem med møbelstof i lækre kvaliteter.

Brug boligtekstil til gardiner, forhæng og rumdelere

En anden god måde, som du kan få glæde af stof på i indretningen, er ved at hænge det op. Du kan nemlig let lave dine egne gardiner, og på den måde selv bestemme hvordan de skal se ud. Du kan også bruge det som forhæng, hvis du vil gemme noget lidt væk op ad en væg. Du kan faktisk også bruge boligtekstil til at dele et rum op. Så kan du måske lave en hyggekrog i et stort rum eller dele børneværelset op til to børn.

Brug stof til hjemmelavet kunst

Endelig kan stof også bruges mere kreativt i forskellige former for tekstilkunst. Du kan for eksempel bruge det praktisk i et patchworktæppe. Du kan også bruge det til at lave kollager og motiver på et lærred. Endelig kan du også lave dit eget lærred af stof, og så vil du også kunne male på det. Hvis det er noget, du vil, så er det dog bedst, at du sørger for at bruge materialer, der egner sig til at bruges på stof. Det vil sige, at du kan bruge tekstilmaling eller tekstiltuscher.

Del artikel

Andre læser også