Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Her er programmet: Sommerkoncerterne i Blokhus er tilbage

Af Emil Kjær Jørgensen

Findes der noget bedre end en solrig sommer i Nordjylland?

Her i Aalborg byder sommeren på masser af skønne oplevelser – det kan du finde meget mere info om her.

En sommerudflugt, som nærmest er obligatorisk, er en tur til altid hyggelige Blokhus en god halv times kørsel fra Aalborg, hvor du blandt andet finder en af Danmarks allerbedste strande og masser af feriestemning med skønne butikker, lækre restauranter og masser af aktiviteter for både store og små.

I år kan vi derudover også glæde os til, at de populære sommerkoncerter i Blokhus er tilbage. Det skriver VisitJammerbugten i en pressemeddelelse.

Her er programmet: Sommerkoncerterne i Blokhus er tilbage

Gratis adgang for alle

Det bliver festligt, folkeligt og fornøjeligt med gratis adgang og plads til alle.

Der skrues nemlig helt op for feriestemningen med masser af ørehængere og kolde fadøl i hanerne, når Torvegruppen, som er en interessegruppe under Erhvervsforeningen Destination Blokhus, igen inviterer til gratis musikoplevelser på Blokhus Torv.

Årets musikprogram er en sand kavalkade af kendte ørehængere, hvor der er lagt op til fællessang og højt humør.

Hvem kan ikke synge med på hits som ”Kvinde min”. ”Så længe jeg lever” eller ”I en lille båd der gynger”?

7. juli: Stig og Vennerne

Allerede fra første koncertaften kommer torvet til at gynge, når Stig & Vennerne giver publikum mulighed for at synge med på alle Flemming ”Bamse” Jørgensens hits.

Stig Rossen og de resterende medlemmer af Bamses Venner vil hylde “ Flemming “Bamse” Jørgensen med et varmt og glædeligt genhør med de sange, vi alle kender, udført med respekt og musikglæde.

Her er programmet: Sommerkoncerterne i Blokhus er tilbage

14. juli: Mads Christian

Der er ingen tvivl om, at det unge stjernefrø, Mads Christian, der for alvor fik sit gennembrud på den danske musikscene i 2021, vil charme sig ind i alle koncertgæsters hjerter. Den 22-årige dansksprogede popartist, der tidligere har deltager i X-faktor, er af flere blevet sammenlignet med Hjalmer, og det er ikke uden grund.

Mads Christian er leveringsdygtig af ungdommelige sjælere, men han kan også få publikum op af stolen. Mads Christian elsker at inddrage sit publikum i sine koncerter, så der er dømt fest for både de unge og de lidt ældre, når det unge stjernefrø indtager scenen.

Her er programmet: Sommerkoncerterne i Blokhus er tilbage

21. juli: Hardinger Band

Hardinger Band er kendt for sin fantastiske sceneoptræden og er det tætteste, man kommer på der oprindelige Shu-Bi-Dua band med hele tre originale medlemmer. Hardinger Band har tidligere besøgt Blokhus og vil uden tvivl skabe en folkefest med er sandt orgie af fællessang og “good time”, når hits som “Står på en alpetop” og “Hvalborg” brager ud over scenekanten.

28. juli: Sømændene

Kaptajnshatte og matroskasketter vajede i luften, da Sømændene sidste år fyrede den godt og grundigt af til sommerens nok fedeste torvekoncert i Blokhus.

Derfor glæder arrangørerne sig til igen at invitere til koncert med de charmerende sømænd, der henleder tankerne på et brunt værtshus, når de med deres jubilæumsshow “Knap 20 (år)” tager publikum med på en walk down memory lane, med klassikere som “Knap en bajer op”, “Mandalay” og “En træt gammel dreng”.

4. august: Lune Carlsen

Jan Carlsen alias Lune Carlsen er måske Danmarks bedste Kim Larsen-kopi. Lune Carlsen rammer både stemme, udseende og gestikuleren, som var det Kim Larsen, selv der optrådte. Med masser af energi og fokus på underholdningen på scenen fremfører han Kim Larsens største hits. Lune Carlsen har flere gange besøgt Blokhus-området hvor han altid gir den Gas på scenen.

Her er programmet: Sommerkoncerterne i Blokhus er tilbage

11. august: Rasmus Bjerg – John

Koncertrækken slutter med en folkefest, når Rasmus Bjerg igen indtager scenen med sin hyldest til hele Danmarks John Mogensen.

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående i de danske hjerter. Det har været en folkefest tidligere år, hvor Rasmus Bjerg har besøgt Blokhus, og mon ikke også der bliver “Fut i fejemøjet”, når Rasmus Bjerg igen indtager Blokhus som hele Danmarks – John.

Her er programmet: Sommerkoncerterne i Blokhus er tilbage

Altid om torsdagen

Alle koncerter starter kl. 20.30, men allerede kl. 19.00 vil nogle af Danmarks bedste partybands stå for opvarmningen.

Her gæster Romhandleren, Back on Track, Festerkester, 3xi og Petrols scenen.

Der vil også være stand up på programmet, hvor lattermusklerne bliver trænet.

“Blokhus og musik hører uløseligt sammen, og vi har i nu i mere end 10 år kunnet præsentere musik fra scenen på Torvet, siger Jannie Ratke, på vegne af arrangørerne.

”Vi håber, at mange møder op til de gratis koncerter og, at man støtter ved at besøge baren, giver en en-gangs donation eller opretter et støttemedlemskab til Erhvervsforeningen. Derved kan man være med til at sikre, at der også fremadrettet vil være gratis sommerkoncerter med de store navne på Torvet i Blokhus,” siger hun.

Desuden retter arrangørerne en stor tak til det lokale erhvervsliv og Jammerbugt Kommune, som gør sommerkoncerterne mulige og naturligvis det uundværlige frivilligkorps Team Blokhus som igen står klar ved hanerne og rundt på koncertpladsen under koncerterne.

Du kan finde mere info her.