ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Åbningen nærmer sig: Her er de første billeder af det nye Magasin

Af Michael Qureshi

Der er blevet bygget, klargjort og finpudset.

I over et år har man arbejdet intensivt på at gøre Magasin du Nord klar til det store comeback til Aalborg. Det bliver flottere end nogensinde, og det første Magasin varehus, hvor alt fra gulv til loft er spritnyt.

Aalborgenserne venter spændt på åbningen på torsdag den 20. september i næste uge, og nu er de allerførste billeder indefra Magasin blevet offentliggjort.

Fredag eftermiddag blev en pressemeddelelse udsendt med det første sneak view indefra Magasin.

Åbningen nærmer sig: Her er de første billeder af det nye Magasin

Åbningen nærmer sig: Her er de første billeder af det nye Magasin Åbningen nærmer sig: Her er de første billeder af det nye Magasin

Skal være i tråd med Magasins DNA i moderne stil

Magasins kreative afdeling arbejder på højtryk med at indrette stormagasinet, som åbner i næste uge. Magasin er kendt for sin moderne, enkle og skandinaviske stil og udtryk, og forretningen i Aalborg er designet netop ud fra disse principper.

“Det hele skal være i tråd med Magasins unikke DNA, men samtidig virke moderne og følge både aktuelle trends og sæson,” fortæller Ben Pashley, som er Creative Manager for Magasins kreative afdeling.

Åbningen nærmer sig: Her er de første billeder af det nye Magasin Åbningen nærmer sig: Her er de første billeder af det nye Magasin

Alt er designet, produceret og bygget i Danmark

Han fortsætter;

“Vi har taget udgangspunkt i Magasins basisdesign, men tilpasset, skruet og justeret på alt inventar, så det passer præcis til Aalborg-forretningen.”

 Alt lige fra gulve og vægge til inventar, borde, hylder og bæreposer er minutiøst designet for at passe ind i den samlede æstetik, og hver en lille knage i forretningen er særligt udvalgt. Alt er designet, produceret, samlet og bygget i Danmark.

“Det har været fantastisk sjovt, ikke mindst her i den sidste fase, hvor vi går og lægger de allersidste ting på plads, og det hele bliver bragt til live. Vi er stolte af resultatet af vores hårde arbejde og glæder os rigtig meget til at dele det med aalborgenserne,” siger Ben Pashley.

Stor åbningsfest i vente

Dørene til det nye Magasin Aalborg åbnes kl. 10 på torsdag den 20. september, og hele dagen fejres åbningen med oplevelser, overraskelser, treats, gavekort, goodiebags mm. til de, der besøger forretningen i åbningstiden 10-20.

Et godt tip er at huske at hente Magasins app ”Goodie Card”, hvis man vil have det meste ud af åbningsdagen, for her vil der være særlige kundetilbud at finde.

Kl. 16.30-18 på Terrassen er Magasin vært for et event i forbindelse med lanceringen af et særligt Aalborg-magasin, som Euroman og Eurowoman står bag i samarbejde med en række lokale partnere.

Vi har tidligere skrevet en artikel om åbningsfesten i Magasin, hvor alle er velkomne – den kan du læse lige her

Del artikel