Har du styr på nytårsaften? Her er Aalborgs bedste nytårsmenuer

Skrevet af: Kristina Obitsø Baltov

Annonce

MigogAalborg har valgt de steder, der skulle med i nytårsguiden.
Stederne har betalt for reklamelink til bestilling. De står i alfabetisk rækkefølge

Applaus

Hos Applaus kan du blive ført ud på en rejse af velsmag og oplevelser, og nytårsaften kan du komme til et brag af en fest, som byder på lækker mad og vin.

Menuen er:
– Snacks.
– Østers, caviar og musling.
– Pocheret letrøget torsk med bacon, kål og purløgsblanquet.
– Sort hummer m. syltet løg, svampe og aromatisk sauce.
– Stegt foie gras m. crouton, blomme og tørret and.
– Vagtel farseret med morkler og sauce på æbler.
– Chokolade med passion og kakao.

Kaffe og kransekage.

Prisen for denne aften er 1495kr inkl. vinmenu og velkomstchampagne.
Kontakt restauranten og bestil her.


Bistro V

Hos Bistro V byder de på en superlækker 3-retters menu som take away.

Menuen er:
– Forret: Røget laks fra Hyttels med dildmayonnaise, urter, hytteost og malt.

– Hovedret: Dansk oksemørbrad med kartoffelgratin, spinatselleripuré, stegt persillerod og svampesauce.

– Dessert: Lys chokolademousse med karamelknas, brombær og marengs.

Prisen for denne lækre 3-rettersmenu er 295 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

CanBlau


CanBlau har sammen med TABU og Glashuset i Lønstrup kreeret en absolut lækker menu til nytår, som du kan bestille til take away (i både Aalborg og Lønstrup).

Menuen er:
Snacks: saltede mandler, spanske oliven (to slags), salat af hummerklør med urter og croutons

Forret: Ristet hummerhale med tomatchutney og hummersuppe samt salat med urter, bacon og bagte tomater

Hovedret: Oksemørbrad med trøffelpuré, syltede bladbeder, croutons og oksesky, hertil bagt kartoffel med trøffelsmør og salt

Dessert: Chokoladekugle med æblepuré, citron/vaniljecreme og chokolade/hasselnød crumble samt syltede æbler, hertil lun chokoladesauce med kokos

Prisen for denne menu inkl. vin er 450 kr. pr. person. (de sælges i pakker af 4 og 6 personer).
Du kan bestille her .

Cafeministeriet

Hos Cafeministeriet kan du bestille en lækker nytårsmenu lavet af de bedste råvarer til take away.

Menuen er: 
– Snacks: Forårsrulle med confiteret and, jordskokchips med svampe-mayonnaise.

– Forret: Let og mild jomfruhummerbisque med soufflé af hvid fisk og jomfruhummer. Serveret med frisk dild, grøn dildolie og grillet syltet selleri.

– Hovedret: Kalvefilet med pommes duchesse (kartofler rørt med parmesan, timian og citronskal) Hertil smørristet toast, hindbærsyltede rødløg samt svamperagout tilsmagt med trøffel.

– Dessert: Oreo cheesecake med krystalliseret hvid chokolade, syltede blåbær og karameliserede valnødder.

– Til kaffen: 3 slags af køkkenets hjemmelavede petit fours.

Prisen for denne menu ved bestilling inden 20. december: 325 kr. pr. person.
Prisen for denne menu ved bestilling efter den 20. december: 340 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

Fandanko

Hos Fandanko går de ikke på kompromis med kvaliteten, og her kan du bestille en lækker nytårsmenu som take away.

Menuen er:

– Snackkurv:
Velegnet til nytårstalen eller som forret Brioche med kold salat af håndpillede rejer friteret mac & cheese med trøffeldip tørsaltet svinemørbrad fra slagter Holmberg ”poppede” kartofler med dehydreret kaperspulver

-Forret:
Letsaltet torsk med syrnet dildfløde, dild ”sne”, sort blomkålspure, Tobiko rogn og knust hummergele. Hertil nybagt brød.

– Hovedret:
Oksemørbrad og kalvebrissel med sprød panko. Hertil kartoffeltortilla med rucola, kraftig rødvinssauce, confiteret pastinak og cremet puré af gulerod.

– Dessert:
Triple chokoladekage. Skøn kage med hvid, lys og mørk chokolade. Hertil ”multicrumble”, hindbærpocheret babypære, sauce af kondenseret mælk, samt pure af røde frugter og lime.

Prisen for denne 4-retters menu er 379 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

Fusion

Hos Fusion har du også mulighed for at slippe for stress og indkøb ved at lade dem stå for maden nytårsaften. Her kan du både komme til nytårsgalla i restauranten eller bestille mad som take away.

Menuen som take away er:
– Forret: Hummerbisque, torsk, glaskål, citrongræs, urter. Hertil rustikt brød og smør.
– Hovedret: Oksemørbrad, rosenkål, svampe, lime & ingefær, kartofler, miso sauce.
– Dessert: Chokoladefondant, saltkaramel, lime & litchi parfait, pebermarengs.

Prisen for denne menu er 395 kr. pr. person.

Du kan også fejre din nytårsaften hos Fusion, hvor der vil blive kræset for gæsterne med sublim mad og udsøgte vine, højt humør og masser af boblende champagne.

Menuen til nytårsgalla er:
– Snacks og velkomstchampagne: Soja kaviar, grønlandsk sød reje, yuzu, tartar af wagyu, kimchee, tørret foie gras, grønkålschips, mixo & XO.

– 1. ret: østers, ponzu, kaviar.

– 2. ret: hummerhaler, yuzu, sorte bær, mirin.

– 3. ret: torsk, æble, ingefær, bacon.

– 4. ret: due, foie gras, morkel, galanga.

– 5. ret: canadisk angus, skorzonerrod, sort kål, kimchee, trøffel.

– 6. ret: passion, ”saltet” hvid chokolade, blodappelsin i flydende nitrogen.

Prisen for denne aften er 2018 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

Helmuth

 

Hos Helmuth kan du deltage i en virkelig festlig aften på stedet, hvor der vil være velkomstdrinks, udvalgte snacks og champagne til at skåle nytåret ind med.

Derudover består menuen af:
– Nytårstorsk af confiteret torsk, rødbedepuré og pancetta.

– Foie gras terrrine på brioche, balsamicocreme og salater.

– Oksemørbrad med sherrysky, brombær og rosenkål.

– Svampesauté, syltede løg og jordskokkechips.

– Pommes anna.

– Fyldte mazariner med marengstop, panna cotta og bærkompot.

Prisen for en nytårsfest hos Helmuth er 549 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.

Hotel Comwell Hvide Hus


I år kan du også komme til et brag af en fest på Hotel Comwell Hvide Hus. Her bliver der serveret cocktails og en lækker 4-retters menu på Restaurant Vesterbro på 1. sal, hvor der er udsigt til byens puls.

Husets sommelier har desuden sammensat en lækker vinmenu tilpasset retterne.

Der vil også blive serveret kaffe og sødt samt selvfølgelig champagne til at skåle nytåret ind med, når I kl. 24.00 kan betragte fyrværkeriet fra hotellets terrasse.

Prisen for denne eksklusive aften med vinmenu inkl. er 1395 kr.
Læs mere og book her.

Comwell: Udsigt

MEAT


På MEAT serveres kød i høj kvalitet, og leverandørerne er valgt med stor omhu. Her bygges måltidet op omkring lækkert, veltilberedt kød i fine udskæringer. De er også klar med en take away menu nytårsaften.

Menuen er:
– Appetizer: Carpaccio af oksemørbrad med pesto, oliven og parmesan.

– Forret: Røget hellefisk med peberrodscreme, crudité af radiser, sennepsnet, frisée salat og spiselig blomst

– Hovedret: Prisen for den samlede menu varierer efter udskæring. Vælg mellem:

– Australsk filet 250 g. Pris: 385 kr.
– Tournedos 220 g. Pris: 415 kr.
– New York Strip 300 g. Pris: 489 kr.
– Rib Eye 300 g. Pris: 495 kr.
– Australsk Wagyu 250 g. Pris: 745 kr.
– Japansk Kobe: 250 g. 1279 kr.

Hertil serveres pommes duchesse med løg og bacon, grillede asparges, chips af rodfrugter, selleripuré og madagascar pebersauce.

– Dessert: Vanilje panna cotta, råmarinerede bær, crumble af marengs og nødder.

Læs mere og bestil her

Mortens Kro


Hos Mortens Kro kan du både vælge at fejre din nytårsaften i de moderne lokaler, der danner rammen om Mortens Kro eller tage maden med som take away.

Menuen som take away er:

– Appetizer: Kroens saltede mandler samt laksetatar på butterdej.

– Forret: jomfruhummer, jordskok, dild, hummer mayo, mangofrugt og sprødt

– Mellemret: paneret stegt torsk med grøn remoulade, rejer og grønt.

– Hovedret: skiver af grillet oksemørbrad, på briochebrød, med foie gras terrine, rødvinskogte pærer.

– Dessert: Konditor Fabian Chevreuils gateaux marcel med syltede klementiner.

Prisen for denne lækre menu er 349 kr. pr. person.

Du kan også opleve en helt særlig nytårsaften til nytårsgalla på Mortens kro. Her vil være DJ, appetizers, dronningens nytårstale og lækker Moët og Chandon-champagne til at skåle nytåret ind med.

Der vil blive serveret en 5-retters gourmetmenu med dertilhørende vinmenu.

Menuen består af:
– Pighvar, hummer, fjerkræ, okse.

– Festlig nytårsdessert.

– Kransekage fra buffet.

Prisen er 1798 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her. 

Champagne på Mortens Kro Aalborg

Nam


Hos Nam har du to muligheder nytårsaften. Du kan både spise i huset eller nyde den lækre mad i hjemlige omgivelser.

Menuen i huset består af 14 serveringer:
– Tempura mango m. banan & kaviar
– Sprødt kyllingskind & løjrom
– Flamberet laks m. ponzu & wasabi
– Krumkage m. gedefriskost & ristede løg
– Grillet broccoli m. muslingesauce & brændt hø
– Rå okse m. røget æggeblomme & trøffel
– Hummer dumplings m. ristet hvidløg & kastanje
– Glaseret rødbeder m. dehydreret and & solbær
– Poussin m. yuzu & tomat
– Stegt foie gras m. havtorn & løg
– Okse m. trøffel, selleri & aromat sauce
– Kaviar & hasselnød
– Chokolade m. vanille & verbena
– Saltet karamel m. fermenteret frossen pære

Prisen for det hele inklusiv vinmenu er 1395 kr. pr. person.

Ønsker du i stedet at få Nams nytårsmenu hjemme, består menuen af:
– Sprøde kyllingechips m. tomat & yuzu dip
– Smør ristet toast m. krabbe & ristet løg
– Skagenskinke m. saltet grønt & trøffel
– Flamberet laks, ponzu & glaskål
– Krumkage m. friskost, rogn & parmesan
– Hummersuppe m. citrongræs & urteolie
– Røget torsk m. spidskål & saltsyltede lime
– Jordskokker m. havgus & karse
– Angus okse m. selleri, løg og sauce på kalvehaler & trøffel
– Chokoladebar m. knas, litchi & yoghurt

Prisen for disse 10 serveringer er 425 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.

Prinses Juliana


På den flydende spiserestaurant Prinses Juliana med den faste kajplads på Vestre Havnepromenade har du mulighed for at få en lækker 3-rettersmenu til take away nytårsaften.

Menuen er:
– Forret: Rørt varmrøget laks fra egen rygeovn, rørt med dild og creme fraiche. Serveret med marinerede salater. Hertil smørristet brød.

– Hovedret: Rosastegt oksemørbrad med hvidløg og rosmarin serveret med selleripuré, bagte forårsløg, forårsløgsolie og syltede tomater. Hertil pommes royal med timian og kalveglace.

– Dessert: Grand Cru Bora-Bora vanilje penna cotta. Hertil blød karamel, syltede solbær og krystalliseret hvid chokolade med mynte.

Prisen pr. person er 355 kr.
Læs mere og bestil her.

San Giovanni


Hos San Giovanni er du garanteret en ægte italiensk oplevelse, og det afspejler også nytårsmenuen, der består af en masse lækre specialiteter.

Menuen er:
– Forret: Parmaskinke, salami ventricina og soltørret tomat, marinerede oliven, marinerede scampirejer på kål marineret i appelsin og citronsaft med et strejf af chili, grillede peberfrugter med revet parmesanost og kapers, grillet kyllingebryst á la ceasar salat, SanGiovannis koldthævede surdejsbrød medfølger.

– Hovedret: Oksemørbrad af irsk kødkvæg med en cremet ”sugo” med skovens svampe og salvie. Hertil salat af cous cous med peberfrugt, soltørret tomat, løg, rødvinseddike og urter, zucchini bagt med ”pesto alla genovese”, salat af grønkål vendt med pistacienødder, bagte gulerødder, hindbæreddike, olivenolie og masser af urter, kartofler fra Vildmosen vendt med rosmarin.

– Dessert: SanGiovannis nytårschokolade kage med chokoladeganache med hindbær, hindbærparfait og syltede skovbær.

Prisen er 395 kr. pr. person.
Du kan læse mere her og bestille her.

Mediebroen.dk


Scheelsminde


Hos Scheelsminde kan du få en skøn 3-retters menu på årets sidste aften. Menuen kan også opgraderes til en 4-retters menu, hvis dette ønskes. 

Menuen er:
– Forret: Tempereret vesterhavstorsk. 3 x jordskokker med rå glaskål og syrnet muslingefløde. Hertil surdejsbrød og smør.

– Hovedret: Kalvemørbrad fra Nordlyk rullet i dehydrerede bær, crunch og urter, hørøget selleri som puré og stegt. Confiteret kartoffel og syltede skalotteløg samt sauce Bordelaise med røget marv.

– Dessert: Mørk chokolademousse med ristede hasselnødder, syltede pærer, drænet yoghurt og brunet smørsne.

Prisen for denne menu er 395 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.

Scheelsminde Nytårsmenu. Alle retter. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 15.11.17


Simon’s


Hos Simon’s kan man booke 4-retters menu til en lækker aften hjemme. Grundstenen hos Simon’s er, at alt er hjemmelavet og af højeste kvalitet. Uden kompromis!

Menuen er:
– Forret: Cremet hummerbisque med smørbagt kulmule, røget bacon, aromatisk olie og vinterurter. Variation af koldhævet brød fra eget bageri og hjemmesyrnet smør med citrus og havsalt.

– Mellemret: Souffle af unghane og vilde svampe med syltede bøgehatte, skalotter, ribs, sprødt hønseskind og sort trøffel.

– Hovedret: Bouef af oksemørbrad med svamperagout og små perleløg, “gratineret kartoffel”, timian og sauce Bordelaise .

– Dessert: Gateau Marcel ”luftig chokoladekage” á la Simon’s med kompot af mørke sensommer bær med polynesisk vanilje.

Prisen for er 399 kr. pr. person.
​Læs mere og bestil her.

SushiMania


Nogen siger, at alle gode fester starter med sushi og bobler. I år har du mulighed for at teste det med take away fra SushiMania. Her kan du få boxe til både den store og den lille nytårsfest.

Box 1 (18 stk.) består af:
Maki
– 4 x laks spring
– 4 x spicy seafood
– 4 x chicken yummi
– 4 x laks green

Nigiri
– 2 x tigerreje med masagomayo
1 x sushimania sauce + inkl. soya, wasabi, ingefær og spisepinde

Prisen er 169 kr. pr. person

Box 2 (32 stk.) består af:
(maki)
– 4 x chicken nuts
– 4 x laks + rejer
– 4 x california royal
– 4 x spicy tun
– 4 x ebi tempura
– 4 x laks dragon
– 4 x mango veggie

(nigiri)
– 2 x lynstegt laks m. chilimayo
– 2 x tigerreje m. masagomayo

Prisen er 349 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.

Sushi Mania XO


Hos SushiMania XO kan du bestille ekstraordinær gourmetsushi til årets sidste fest.

Menuen er:
Nigiri
– 2 x ebireje m.japansk mayo · mandel · ingefær
– 2 x vildtfanget laks m. lime·hvidløgsdressing · brændt hvidløg · limeskal

Maki rolls
– 4 x snekrabbe · agurk · avocado · japansk mayo · sesam
– 4 x vildtfanget laks · crispy lakseskind · avocado · agurk · chili · mayo
– 4 x friteret pankokylling · cashews · tranebær · unagi · mayo · sesam · sprødt kyllingeskind

Dragon rolls
4 x tigerreje · ingefær · agurk · chilimayo · springløg · tuntatar
4 x ebireje · snekrabbe · sennepscreme · springløg · agurk · wakame · ponzu big rolls
4 x tempurareje · koriander · gulerod · avocado · radise · sesam · nobashisauce
4 x tempurareje · avocado · agurk · gulerod · sushimania- og unagisauce

Inkl. soya, wasabi, ingefær og spisepinde

Prisen er 449 kr. pr. person.
Kontakt restauranten og bestil her.

 

Tabu


Restaurant Tabu vandt tidligere i år hædersprisen som årets gemmenbrud, og i år kan du deltage i en ekstravagant nytårsgalla på årets sidste dag. Her kan du få en lækker menu med dertilhørende vinmenu.

Menuen er:
– Snacks og champagne

– Limfjordshummer med hengemt grønt fra markerne på Egholm
(2013 Riesling Mauerwien, Schloss Neuweier, Baden=

– Pighvar og asparges fra ”Svipperhøj”
(2014 Puligny Montrachet, Jean Pascal et Fils, Bourgogne)

– Oksehale, rødbede, peberrod og tørret oksehjerte (18 mdr.)
(1999 Gigonas, La Cave, Rhône)

– Svampe, boullion, estragon og marv
(Amontillado antique, Bodega Fernando Di Castilla, Jerez)

– Kronvildt og kål
(2012 Leonardo Barolo, Magnum, Strappianno)

– Henkogt frugt fra Anhøj frugtplantage
(2016 Epilog, ”Pommeau”, Guldbæk Vingård, Himmerland)

– Pærer, citronverbena og pærebrændevin
(TABU’s cocktail med pære, sødmælk og hvid skotlander rom)

Kaffe, sødt og avec

Prisen for denne eksklusive aften er 2000 kr. pr. person.
Læs mere og book bord her.

TEXTUR


På den nye hotte restaurant TEXTUR kan du skyde nytåret ind med en lækker nytårsmenu bestående af snacks og caviar, 4-rettersmenu og kransekage.

Menuen er:
Snacks: Ægte caviar (White Sturgeon), røget skinke fra Rævhede, puffede tapikaflager med kryddersalt, creme med tørrede urter og hyldebærkapers

Forret: Soyamarineret laks med kold urtecreme og sprød hjertesalat

Mellemret: Saltet torskeryg med sprøde hasselnødder og cremet suppe med ramsløg

Hovedret: Krogmodnet okse skåret af højreb fra Rævhede, glacerede rødbeder og rødbedepuré samt aromatisk sauce med svampe og trøffel

Dessert: Mousse på Valrhona chokolade og rom fra Skotlander med citroncreme og mandelcrunch

Kransekage

Prisen for dette er 448 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

Victors Madhus


Hos Victors Madhus kan du få en lækker tre-rettersmenu til take away til din nytårsaften.

Menuen er:
– Forret 1: Flødelegeret fiskesuppe serveret med limfjordsblåmuslinger serveret med dildolie, syltede jordskokker og kartoffelchips hertil nybagt brød og smør.

Eller

– Forret 2: Terrin af gris serveres med syltede beder, sennepscreme og små salater.

– Hovedret: Braiseret oksebryst serveret med selleripure, grillet spidskål og ristede skovsvampe hertil confiteret kartoffel og sauce blanquette.

– Dessert: Chokoladekage “Valrhona” med chokolademousse og  syltede kirsebær, kandiserede mandler samt myntesukker.

Prisen for denne tre-rettersmenu er 225 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

Victors Madhus Nytårsmeny. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 15.11.17

AaB Konference

Som noget nyt kan du hente din nytårsmenu på AaB’s hjemmebane Aalborg Portland Park. Her har AaB Konference og Victors Køkken & Catering skruet en lækker nytårsmenu sammen, hvor der er fokus på de klassiske råvarer, der traditionelt hører til nytårsaften.

Du får tre retter til 298,- kr., hvor du både kan glæde dig til bagt torsk, kalvemørbrad og til dessert en smuk og ”mushy” mazarinkage.

Menuen er:
Forret: Torsk bagt med olivenolie. Serveret på bund på blomkålspure med hummercreme. Hertil rugflager syltede brunoise (små tern) af urter samt dild

Hovedret: Stegt kalvemørbrad og terrin af oksebryst. Serveret med sellericreme, langtidsbagt gulerod og syltede løg. Hertil kartoffelkage med timian og hvidløg samt rødvinssauce.

Dessert: Blød mazarin med urter. Serveret med saltet karamel, syltede rabarber samt æble. Hertil brudstykker af hvid chokolade og skovsyre.

Prisen for disse tre retter er 298 kr. pr. person.
Læs mere og bestil her.

AaB Konference Nytårsmeny. Foto: © Michael Bo Rasmussen / Baghuset. Dato: 15.11.17

Udsigt til fjorden: Lækker lejlighed i Øgaden til salg

Skrevet af: Katrine Rasmussen
dmbolig.dk, Estlandsgade 13 2. th 9000 Aalborg
dmbolig.dk, Estlandsgade 13 2. th 9000 Aalborg

En fast parkeringsplads i kælderen, en stor altan med udsigt til Limfjorden, og flotte lyse rum er bare noget af det lejligheden i Estlandsgade byder på.

Lejligheden er netop sat til salg af Din Mægler, og er beliggende på Estlandsgade 13, 2. th. i Aalborg.

dmbolig.dk, Estlandsgade 13 2 th 9000 Aalborg
dmbolig.dk, Estlandsgade 13 2. th 9000 Aalborg

Denne 89 kvadratmeter store lejlighed med beliggenhed i Øgaden tæt på centrum, vand og kulturelle oplevelser er fordelt ud på 3 værelser og en stor altan.

Fra indgangen, er der elevator op til lejligheden der ligger på 2. sal.

Her bliver man mødt af lyse store rum, og udsigt til Østre Anlæg på den ene side, og fra altanen har man udsigt til Limfjorden.

Her er udbudsprisen

Køkkenet med åben forbindelse til stue er lavet således, at der er plads til spise afdeling i enden af rummet hvor der er opført glas parti, så rummet syner endnu større end det er, og man kan nyde sin morgenkaffe med udsigt ud over bygningens hyggelige gård fra alle sider.

På badeværelset er de sandfarvede klinker, sat i kontrast til det rå udtryk der er i bordet omkring vasken. Dette giver et lækkert og anderledes udtryk i rummet.

Lejligheden er udbudt til 2.375.000 kr. 

Er du interesseret i at se mere af lejligheden kan du læse mere om det her!

Der bliver afholdt åbent hus  Din Mælger åbent hus på søndag kl. 14:35 til kl. 14:55.

Prøv Aalborgs helt nye søgeportal på ejer- og lejebolig

MigogAalborg Bolig har lanceret Boligswipe som er en ny og meget lettere måde at søge boliger på. Find de boliger der matcher dig inden for location og søgekrav – og nærstuder så de rigtige

Følg vores nye boligmedie MigogAalborg Bolig her – alt med ejendomme og de fedeste boliger i Aalborg

INFO:

På MigogAalborg Bolig skriver vi om de spændende boliger i Aalborg og omegn, som skiller sig ud på den ene eller anden måde. Vores artikler er ikke sponsoreret, medmindre det står tydeligt markeret.

Er du ejendomsmægler eller har en bolig til salg og mener MigogAalborg Bolig bør omtale en bolig eller projekt, så skriv til christine@migogaalborg.dk eller direkte på vores Facebook.

Stjernebartendere fra London: Fusion går internationalt for en aften

Skrevet af: Michael Qureshi

Vi er vilde med arrangementer, der får Aalborg til at minde om en ægte international storby.

På Restaurant Fusion er omgivelserne og maden i forvejen på højt niveau, og fredag den 23. marts kan de præsentere en fuldstændig unik aften på den populære restaurant ved Havnefronten.

Kvaliteten er i højsædet, når FUSION byder op til en super gastronomisk 5 retters dinner med natklubstemming og cocktails fredag den 23. marts kl. 18.30.

Det er en såkaldt Spiritmaker Dinner hvor cocktails serveres af stjernebartenderen Alexander Jeffreys, der er hentet til Aalborg for en aften fra London.

Har opbygget high end brand i London

Alexander Jeffrey akkompagneres af sin kollega Siobhan Feeley. De har tilsammen 14 år i branchen, men arbejder nu full time på Sacred Distillery Bar i London.

Baren hører til hos Sacred Spirits Company i det nordlige London, og som blev startet af tidligere headhunter i Londons børsdistrikt Ian Hart og hans hustru Hilary i 2009.

De startede med at producere en gin for venner og bekendte, men har nu opbygget et high end brand med bl.a. gin, vodka, vermouth, Rosehip Cup (en urtet bitter a la Campari)

Sacred Spirits Company har navn efter en af hovedingredienserne i Sacred Gin Boswellia Sacra (også kaldet Frankincense).

Inspireret af en ginopskrift fra 1700-tallet, og som indeholder tolv botanicals, der udover førnævnte Frankincense blandt andet også inkluderer korianderfrø, kardemomme, kanel, lakridsrod muskatnød, kvan og selvfølgelig enebær.

Den er frisk, kraftig, men velbalanceret. Enebærret dominerer hele vejen, men er ledsaget af bla. korianderfrø og kanel, markant  og frisk citrus fra især citronskal. Sacred Gin er endestående gin til både Gin & Tonics og cocktails.

Aalborg-DJ står for afterparty

Om endnu mere erfaren i sit fag er Aalborg- ” drengen ” DJ Grey aka Morten Brask, som har været DJ, konferencier og event maker siden slutningen af 70’erne på førende steder som Tordenskiold, Rendezvous, Peter Wessell, Ambassadeur og senere Ulla T og med egne klubber i Frederikshavn, Skive, Randers og København.

Med en skøn blanding af nye og gamle hits åbner DJ Grey for musikken kl. 23.00.

Her er der fri entré.

​Praktiske oplysninger

  • Gourmetmiddag:
    * Dato: Fredag den 23. marts 2018​​
    * Tidspunkt: Kl. 18.30
    * Pris: kr. 795,- pr. person
    * Indhold: 5 retters menu inkl. velkomstcocktail og matchende cocktails til retterne.
    ​   Menuen vil blive offentliggjort indenfor kort tid

​After party/ cocktailaften med DJ Morten Brask:
​* Dato: Fredag den 23. marts 2018
​* Tidspunkt: Kl. 23.00
​* Entré: Fri
​* DJ: “DJ GREY” aka Morten Brask

Du kan læse mere og booke bord her

Populær bøfsandwich: Café Lindholm fortsætter søndagsmenu

Skrevet af: Michael Qureshi

Den populære madblogger Madfar fra Aalborg er samtidig også indehaver af Café Lindholm i Nørresundby.

De åbnede sidste år, og har for alvor taget cafédelen ved siden af Lindholm Høje Museet til et helt nyt niveau.

De seneste par uger har Café Lindholm kørt med bøfsandwich lavet på Madfars, alias Thomas Farsinsen, facon. Det har været en kæmpe succes.

God respons på bøfsandwich

Det er hver søndag de seneste uger, at der har været bøfsandwich på menuen, og den kører de foreløbig videre med.

“Der har virkelig været god respons på den, og det er vi glade for. Den kører videre her på søndag, og i næste uge præsenterer vi endnu en nyhed på frokosten. Vores drengerøvsbræt er også blevet en lille attraktion herude.

Det er en anretning efter kokkens valg med fisk/skaldyr, udvalg af pålæg og danske oste samt hjemmesyltede sager serveret med Madfars bondebrød. Den trækker også mange herned,” fortæller en glad Thomas Farsinsen til MigogAalborg.

Lindholm
Drengerøvsbræt på Café Lindholm

Serveres bøfsandwich med hele molevitten til 109 kr.

Nu på søndag serveres der igen bøfsandwich med hele molevitten, masser af brun sovs og stegte kartofler til 109 kr.

Derudover opfordrer Madfar nysgerrige til at følge med på Cafe Lindholms Facebook-side for at holde sig opdateret på, hvad de finder på til menuen i weekenderne.

Aalborg blev desværre forbigået på Top 3, da Danmarks Bedste Bøfsandwich blev for kort tid siden.

Vestre Baadelaug har i flere år ellers været en fast bestanddel af toppen, og de fik også topkarakterer igen af Danmarks Bedste Bøfsandwich. Men det var ikke nok til Top 3. Du kan læse om, hvem der laver landets bedste Bøfsandwich her

Har du set, hvem der er finalister i flere kategorier til Aalborg Awards 24. marts?

Tjek dem ud her – og du kan også selv stemme på de bedste

Få det sidste ud af vinterferien: Aktiv weekend i byen

Skrevet af: Katrine Rasmussen

Vinterferien er snart ved at nå sin ende, og mangler du eller din familie inspiration til, hvad i skal få de sidste dage til at gå med, har vi samlet et overblik over, hvad der kommer til at ske i denne weekend.

I Nordkraft er der legeland med mega springhal, klatring og tumleland for de yngste. Tjek det ud lige her.

Er du derimod én af dem, som i højere grad foretrækker at betragte sport, så kan du på søndag tage til Superliga kamp. Kampen spilles på AaB’s hjemmebane, og er imod FC Nordsjælland. Køb billetter her.

Også i Gigantium er der opgør i weekenden. Her er det på is og mellem Aalborg Pirates og Esbjerg Energy. Køb billetter her.

Prøv vores nye Spiseguide

Morgenmad, frokost eller aftensmad? Få inspiration til hvor i kan spise i Aalborg i MigogAalborgs spiseguide. I spiseguiden finder du blandt andet nøje udvalgte restauranter, caféer, take-away steder der ligger i Aalborg. Tjek det ud lige her.

Du kan hente spiseguiden ned på din telefon, så du altid har den lige ved hånden. Og den er helt gratis for dig at bruge.

Åbn din browser (Safari) -> gå ind på https://migogaalborg.dk/spiseguide/ -> Tryk på det midterste ikon i menulinjen i bunden -> Føj til hjemmeskærm

OG voilá! Så har I altid et stort overblik lige ved hånden, når der skal besluttes hvor I skal spise. 

Musik:

23/2: Annika Aakjær (Solo) i Huset i Hasserisgade kl.19:30
23/2: Hamferd / Svartmalm i Studenterhuset kl.21
24/2: Koppel / Sonne / Binzer i Musikkens Hus kl.20
24/2: Vest Kys + Lasse Vestergaard i Studenterhuset kl.21
24/2: The Mood Killers // Skråen By Night på Skråen kl.22:30
25/2: Kapelkoncert med Bertrand de Billy – Turné i Musikkens Hus kl.16
25/2: Det Kongelige Kapel i Musikkens Hus kl.16

Opsætninger:

24/2: Mig og Ulf i Aalborg Kongres og Kultur Center kl.16
25/2: The Square – English version! i Biffen Art Cinema kl.16:15

Events

23/2: Fredagsbar – extended play  på Platform 4 kl.15
23/2: Kyllerne kommer! i Jomfru Ane Gade kl.17
23/2: Europe Movie Night – Europe at Sea i International House North kl.18
23/2: Karocké på High Voltage Aalborg på High Voltage Aalborg kl.22
24/2: Legeland i Vinterferien i Nordkraft kl.10
25/2: StudyLife – General Assembly 2018 i Rantzausgade 4 kl.12
25/2: AaB – FC Nordsjælland på Aalborg Portland Park – AaB’s Hjemmebane kl.14
25/2: Aalborg Pirates Vs Esbjerg Energy i Gigantium kl.16

For Børnefamilierne

23/2: Askepot på Is i Aalborg Kongres og Kultur Center kl.15
24/2: Børnefilm i Kedelhallen: Isblomstens Hemmelighed (gratis) i Nordkraft kl.17

Husk også at hente MigogAalborgs app, Eventmap, som samler alle begivenheder i Aalborg.

Download af app’en er gratis og ganske simpel:

Åbn din browser (Safari/Chrome) -> gå ind på eventmap.dk -> Følg guiden på skærmen – 10 sekunder senere har du EventMap på din telefon

Kendt musikchef i Aalborg: Nu bliver han chef for væddeløbsbanen

Skrevet af: Michael Qureshi

I 20 år har Lars Hellerup stået i spidsen for koncertstedet Studenterhuset.

Han har om nogen været manden bag Aalborgs svar på Distortion – musikfestivalen METROPOL i Aalborgs gader de to seneste år.

Hvis der er nogen som er noget ved “musikken” i Aalborg, så er det i den grad Lars Hellerup. Men nu skifter han fuldstændig sport.

Fra 1. april tiltræder Lars Hellerup som banechef for Racing Arena Aalborg. Det skriver man i en pressemeddelelse torsdag aften.

Med ansættelsen af Lars Hellerup som banechef styrker Racing Arena Aalborg nu organisationen. Det sker i bestræbelserne på at positionere banen yderligere i den nordjyske sports- og oplevelsesverden.

 

Lars Hellerup er 56 år og har siden 1998 været forretningsfører og leder af koncertstedet Studenterhuset på Gammeltorv i Aalborg. Her har han stået i spidsen for bl.a. udviklingen af stedets organisation, faciliteter og kunstneriske profil.

Har fulgt travsporten intensivt

Nu skal han i stedet sætte yderligere gang i væddeløbssporten, som på ingen måde er fremmed land for den nye banechef.

 

“Jeg var halvandet år gammel og i klapvogn, da jeg besøgte banen første gang i 1963. Siden har jeg i mange år fulgt travsporten intensivt. I sin tid havde min farfar amatørlicens, og både min far og hans brødre har haft travheste,” fortæller Lars Hellerup, der i sin tid havde fritidsjob på væddeløbsbanen.

 

 

Han betoner, at travsport og musik er hans to store personlige interesser. Som leder af Studenterhuset har musikken i en årrække haft førsteprioritet. Nu tager væddeløbshestene føringen og han glæder sig til arbejdet.

 

“Ud fra mit kendskab til sporten og regionen så synes jeg slet ikke, at Racing Arena Aalborgs fulde potentiale er udfoldet. Hverken i forhold til regionens stærke hestemateriale, udøvernes position nationalt og bestemt heller ikke i forhold til publikum.


Jeg vil arbejde stærkt for, at når publikum kommer inden for dørene, så skal de have en god oplevelse. På den led er væddeløbsbanen ikke meget anderledes end at sælge koncerter,” siger Lars Hellerup og tilføjer:

 

“Racing Arena Aalborg har forudsætningerne for at blive et væsentligt omdrejningspunkt for en positiv udvikling af væddeløbssporten i Danmark, og det glæder jeg mig til at bidrage til.”


Havde de bedste forudsætninger

 Efter at have været uden banechef siden juni 2017 glæder Racing Arena Aalborgs bestyrelse sig nu over at have den daglige ledelse på plads.

 

“I et stærkt og kompetent ansøgerfelt havde Lars Hellerup de bedste forudsætninger for både at favne de forandringer, der i øjeblikket foregår i væddeløbssporten, og som den, der sammen med bestyrelse, øvrige medarbejdere, de aktive og frivillige kan skabe en positiv udvikling for Racing Arena Aalborg og væddeløbssporten,” siger bestyrelsesformand Henning G. Jensen.