Samlet et sted: Vores bud på årets bedste nytårsmenuer i Aalborg

Skrevet af: Simone Vestergaard

Info; Reklamelinks indgår – stederne nævnt på listen har betalt for at få et booking-link ind

Traditionen tro er MigogAalborg igen klar med en liste over dette års nytårsmenuer fra flere af Aalborgs bedste spisesteder.

Til information så kan alle nævnte nytårsmenuer kun bestilles som take away, med undtagelse af Tabu, MEAT og Fusion.

De er sat i alfabetisk rækkefølge.

AaB Konference, Aalborg Portland Park

Køkkenchef Mathias Lassen har i år sammensat en lækker 3 eller 4-retters nytårsmenu – og prisen er sparket lige op i krogen og starter ved kun 265 kr.

Menuen er nem at tilberede, og der følger grundige video-instrukser med.

Forret: Hjemmerøget svinemørbrad, serveret med mild wasabicreme, syltede beder og crunch af sprøde svær. Stænket med purløgsolie og små urter. Hertil brød og smør.

Hovedret: Rosastegt oksemørbrad og kugle af braiseret bryst serveret med selleriepure, syltede svampe og brændt løg. Kartoffelkage tilsmagt timian og sauce på grøn madagaskarpeber.

Dessert: Gateau Marcel chokoladekage i to lag, serveret med hindbærcoulis, små marengskys tilsmagt citron. Hertil syltede bær og makroncrumble.

Pris pr. kuvert 265 kr.

Tilkøb mellemret: Jordskokke-suppe og pocheret torsk, serveret med syltet fennikel og dild.

Pris pr. kuvert 85 kr.

Du kan bestille nytårsmenuen her.

Du kan læse mere om nytårsmenuen fra AaB Konference her.

Restaurant Applaus/Nam/Bistro Dejavu (gået sammen)

I år er Nam, Bistro Dejavú og Applaus gået sammen om dette års take away nytårsmenu.

Sammen har de skabt en menu på et niveau, som man ikke finder mange andre steder i det nordjyske.

Menuen indeholder fire snacks og fire retter, med mulighed for tilkøb af bobler.

Fire snacks:
– Vaffel m. taskekrabbe
– Kyllingechips m. karl johancreme
– Modnet skinke m. saltet grønt og friskost
– BBQ marineret gris m. stikkelsbærsalsa og sprød brød
– Brød og smør

Fire retter:
– Carpaccio af mørbrad m. røget æggeblomme, lime-ponzu og sprøde jordskokker
– Hummerbisque m. porcheret torsk, saltede mandler og urteolie
– Stegt okse mørbrad m. confiteret kartoffel, solbærglaserede rødbeder, syltet solbær og trøffelsauce
– Hvid chokolade og passion m. marengstoppe, hasselnødder og havtorn

Der er mulighed for at købe to forskellige pakker, alt efter ønske.

Pakke 1: Med snacks og fire-retters menu koster pr. kuvert 450 kr.

Pakke 2: Med snacks, fire-retters menu og bobler koster 495 kr. pr. kuvert og inkluderer 1/2 fl. bobler

*Alle pakker sælges fra minimum to personer.

Ulige antal kan blot se frem til at nyde lidt ekstra mad og bobler.

OBS: Vi gør opmærksom på, at den samme nytårsmenu er gældende for både Restaurant Applaus, Bistro Dejavú og Nam.

Du kan bestille nytårsmenuen her.

Du kan læse mere om Restaurant Applaus her.

Du kan læse mere om Bistro Dejavu her

Du kan læse mere om Nam her.

Bistro V, Toldbod Plads 2

Bistro V udspringer af Bryghuset Vendia og det tilhørende brasserie i Hjørring.

Hos den franske bistro tilbydes der både klassiske franske retter og almindelig cafémad – og i år giver Bistro V deres bud på den ultimative tre-retters take away nytårsmenu.

Forret: Røget laks fra Hyttels med purløgsmayonnaise, urter, hytteost, kapers og malt

Hovedret: Dansk oksemørbrad med kartoffelgratin, grillet gulerodspuré, saltbagt selleri og trøffelsauce

Dessert: Hvid chokolade mousse med karamelliseret chokolade, passion, mango og marengs

Menuen er inkl. brød

Pris pr. person 295 kr.

Du kan bestille nytårsmenuen på tlf. 98164000.

Nytårsmenuen kan bestilles helt ned til to pers, og skal bestilles senest to dage før nytår.

Det er muligt at afhente menuen i tidsrummet kl. 12-15, og udførlig vejledning og billeder medfølger.

Du kan læse mere om nytårsmenuen hos Bistro V her.

Caféministeriet, Møllegade 19

Caféministeriets Nytårsmenu anno 2018 består af fem serveringer fordelt på snacks, tre lækre retter samt chokolade til kaffen.

Der er også mulighed for at bestille en spændende tre-retters børnemenu.

Snack: Skalstegt tunfilet med spicy shriracha-mayo, sort sesam, sprøde spirer og lime.

Forret: Perlehønebryst med puré af jordskokker, ristede hasselnødder, brunet smør og timian.

Hovedret
: Kalvefilet serveret med grillet kejserhat, bagt hokkaido græskar og persilleolie. Hertil kartoffelsouffllé samt rødvinssauce med svampe og rosmarin

Dessert
: Tærte med mørk chokoladetrøffel. Serveret med syltet mango med vanille og rørsukker. Hertil mangopuré og sprød chokolade på toppen.

Til kaffen:
Hjemmebagte biscotti, mørk chokoladetrøffel med chili, crispy chokobrud med tranebær og knas.

Bestilling inden d. 17 december: 340 kr. pr. person
Bestilling efter d. 17. december. 370 kr. pr. person

Børnemenu (til børn op til 12 år)

Forret
: Rejecocktail, med rejer, salat, tomat, agurk og hjemmelavet dressing

Hovedret: “Byg selv” Burger: Grillet oksebøf, brioche burgerbolle, agurk, tomat, salat, cheddarost, bacon, mayonnaise samt pommes frites

Dessert: Tærte med mørk chokoladetrøffel. Serveret med syltet mango med vanille og rørsukker. Hertil mangopuré og sprød chokolade på toppen

Pris pr. kuvert 185 kr.

Friskbagte økologiske surdejsbrød til 25 kr. pr. stk kan købes på stedet, så længe lager haves.

Med menuen følger en udførlig og enkel beskrivelse til hver enkelt ret.

Menuen kan bestilles indtil d. 28 december kl. 14 – eller så længe lager haves. Minimum bestilling til fire personer. Bestilling og antal er bindende og kan ikke ændres.

Bestil din nytårsmenu på reservation@cafeministeriet.dk eller på tlf. 98194050.

Menuen skal afhentes d. 31. december 2018 mellem kl. 11 og 13, hvor der bydes på et glas bobler.

Du kan læse mere om Caféministeriets nytårsmenu her.

Can Blau, Ved Stranden 5

Can Blau serverer i år en enestående nytårsmenu til take away, indeholdende snacks, tre retters menu og vin til en formidabel pris.
Menuen kan afhentes hos Restaurant Tabu eller hos Restaurant Glashuset i Lønstrup.
“Årets sidste snacks”:
– Saltede og ristede mandler
– Grillede artiskokker og artiskokmayonnaise
– Syltet kål, skinkesalat, karse og knas
“NV Cava Brut de Brut, Maria Casanovas, Penedes”
Forret: Skaldyrssalat med agurk, blomsterkarse og urteolie
“2017 Botas de Barro, Verdejo, Rueda”
Hovedret: Oksemørbrad fra ”Guldrummet” med pebersauce, syltede svampe og grillede løg, samt bagt kartoffel med smør fra Sønderhaven.
“2017 Mas du Colombel, Faugéres, Cotes du Rhone”
Dessert: Chokoladebar med creme af blommer, chokolade og hasselnøddeknas, samt syltede blommer fra Anhøj Plantage
Pris for 2 personer 900 kr.
Inkl. 2 flasker vin (1 fl. hvidvin og 1 fl. rødvin)
Pris for 4 personer 1.800 kr.
Inkl. 4 flasker vin (1 fl. cava, 1 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)
Pris for 6 personer 2.700 kr.
Inkl. 6 flasker vin (2 fl. cava, 2 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)
Der er kun et begrænset antal menuer og de sælges kun i 2, 4 og 6-personers pakker.
Er I et ulige antal, skal I ej fortvivle – så er der mad til dagen derpå, samt ekstra vin til aftenen.

 

Tilkøbsmuligheder:

Surdejsbrød med smør fra Sønderhaven
2 personer 50 kr.4 personer 100 kr.6 personer 150 kr.
Tre slags oste fra Sønderhaven, hybenkompot og sprøde rugbrødsflager
2 personer 100 kr.4 personer 200 kr.6 personer 250 kr.

Flødebolle, chokoladecookie og kransekage (sødt til kaffen)

2 personer 50 kr.4 personer 100 kr.6 personer 150 kr. 
Opgradér dine nytårsvine for kun 100 kr. pr. person:
– Champagne, NV Brut Reservé, Xavier Leconte, Troissy
– 2017 Neuweier Riesling, Zeit bringt rosen, Baden
– 2014/15 Elio Filippino, Babera de Alba, Vigna Veja, Piemonte
OBS: Take away nytårsmenuen er den samme hos hhv. Slagterbørsen, CANblau Tapasbar Aalborg, Tabu og Restaurant Glashuset i Lønstrup.
Afhentningssteder:
CANblau Aalborg
Ved Stranden 5
9000 Aalborg
Restaurant Glashuset
Strandvejen 68
9800 Hjørring
Du kan bestille nytårsmenuen her.
Du kan læse mere om Can Blau her.

Fandanko, Gammel Gugvej 19

Den velbesøgte take away butik Fandanko lægger stor vægt på kvalitet og sunde, rene råvarer.

De varer du finder i butikken, er enten hjemmelavet fra bunden, eller specifikt håndplukket fra de bedste leverandører.

I år kan du være vært for en festlig nytårsfest med mad hjemmebragt fra Fandanko.

Nytårsmenuen består af tre appetizers, fire skønne retter, samt mulighed for tilkøb af natmad.

Fingerfood til Dronningens nytårstale eller som appetizer før forretten:

– Mini Quiche med ristede østershatte, belugalinser og retro45 fra Sønderhavens Gårdmejeri

– Sprøde kyllingechips med karamelliseret bacon og mild chili

– ”Troldegrene”, sprøde maltchips med sourcreme dip

Forret: Gratineret torskeryg med peberrods mayo, syltede rødbeder, citron og blodappelsindråber, wasabirogn og frisesalat.
Hertil lækkert brød.

Hovedret: Rosa-stegt oksemørbrad med confiterede skalotteløg, smørristede bøgehatte, cremet pure af spinat og selleri, sød kartoffelgratin og en skøn sauce med svampe.

Dessert ‘Back to the 80’: Gourmetkage med hvid chokolade, ananas, passion og mango. Serveret med grøn giftkage-crumble, sprøde kys, hindbærgele og Pina Colada creme.

Pris pr. person 379 kr.

Natmad: Gourmetpizza med oksemørbrad, lufttørret bacon, friske svampe og frisk mozzarella. Leveres halvbagt og skal blot lunes i ovnen.

Pris pr. stk. 89 kr. (tilbydes kun ved samtidig køb af nytårsmenu)

Du kan bestille nytårsmenuen her.

Du kan læse mere om Fandanko her.

Restaurant Fusion, Strandvejen 4

Velkommen til årets nytårsfest på Restaurant Fusion, hvor køkkenchef Vinh Q. Du har kreeret en udsøgt 6-retters menu akkompagneret med skønne vine og champagne udvalgt af restaurantchef Kim Toft.

Menuen vil bl.a. bestå af østers, dansk yellowtail, hummer og amerikansk angus.

Til drikkelse er følgende navne: N.V, Hures Freres, Blanc de Blanc, Champagne, 2017, Bourgogne Aligoté, Domaine Chavy Chouet m.fl.

Velkomst og snacks kl. 18 til Dronningens nytårstale:
– Foie gras – kirsebær  –  brød
– Østers – yuzu – caviar
– Peking and kroket
N.V, Hures Freres, Blanc de Blanc, Champagne

Menuen er:

1) Dansk yellowtail sashimi, ørredrogn, ponzu
2017, Bourgogne Aligoté, Domaine Chavy Chouet, Bourgogne

2) Hummertataki, miso, foie gras, spinat, chili
2015, Eroica, Riesling, Chateau Ste. Michelle, Washington, USA 

3) Torsk, dashi, bacon
2011, Ca del Bosco, Cuvee Prestige, Chardonnay, Cuertefranca, Italien

4) Dansk Øko and, pære, rødbeder, brændt flæde, masterstock
2015, Bourgogne Rouge, J.C. Ramonet, Bourgogne, Frankrig

5) Amerikansk Omaha angus, skorzonerrod, frisk trøffel, jordskokkecreme
2011, Syrah, Arroyo Grande Valley, Piedra Sassi, Californien, USA

6) ”Skovbund”: Chokoladesvampe, grønte sponge cake, kokos i notrogen, citron-timiangranité, passionssorbet
2008, Riesling Spaetlese, S.A Pruhm, Mosel, Tyskland

Efter middagen er der lagt op til den store fest med DJ & Dans fra kl. 24, hvor ikke spisende gæster også er velkomne.
Baren er åben hele natten for køb af lækre cocktails, vine og champagne.

Pris pr. person 2019 kr. (ekskl. drinks fra baren)

Du kan læse mere om nytårsmenuen og reservere bord på info@restaurantfusion.dk.

Nytårs take away:
Det er helt ekstraordinært, at FUSION i år tilbyder en 4-6 retters nytårsmenu som take away udover deres nytårssushi. Synes du det lyder spændende, så hold øje med deres hjemmeside, hvor menuen vil blive afsløret indenfor kort tid.

Du kan læse mere om Fusion her.

Restaurant Glashuset i Lønstrup, Strandvejen 68

Glashuset i Lønstrup serverer i år en enestående nytårsmenu til take away, indeholdende snacks, tre retters menu og vin til en formidabel pris. Menuen kan både afhentes hos Restaurant Tabu eller hos restauranten selv i Lønstrup.
“Årets sidste snacks”:
– Saltede og ristede mandler
– Grillede artiskokker og artiskokmayonnaise
– Syltet kål, skinkesalat, karse og knas
“NV Cava Brut de Brut, Maria Casanovas, Penedes”
Forret: Skaldyrssalat med agurk, blomsterkarse og urteolie
“2017 Botas de Barro, Verdejo, Rueda”
Hovedret: Oksemørbrad fra ”Guldrummet” med pebersauce, syltede svampe og grillede løg, samt bagt kartoffel med smør fra Sønderhaven.
“2017 Mas du Colombel, Faugéres, Cotes du Rhone”
Dessert: Chokoladebar med creme af blommer, chokolade og hasselnøddeknas, samt syltede blommer fra Anhøj Plantage
Pris for 2 personer 900 kr.
Inkl. 2 flasker vin (1 fl. hvidvin og 1 fl. rødvin)
Pris for 4 personer 1.800 kr.
Inkl. 4 flasker vin (1 fl. cava, 1 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)
Pris for 6 personer 2.700 kr.
Inkl. 6 flasker vin (2 fl. cava, 2 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)
Der er kun et begrænset antal menuer og de sælges kun i 2, 4 og 6-personers pakker.

Er I et ulige antal, skal I ej fortvivle – så er der mad til dagen derpå, samt ekstra vin til aftenen.

Tilkøbsmuligheder:

Surdejsbrød med smør fra Sønderhaven
2 personer 50 kr.4 personer 100 kr.6 personer 150 kr.
Tre slags oste fra Sønderhaven, hybenkompot og sprøde rugbrødsflager
2 personer 100 kr.4 personer 200 kr.6 personer 250 kr.

Flødebolle, chokoladecookie og kransekage (sødt til kaffen)

2 personer 50 kr.4 personer 100 kr.6 personer 150 kr. 
Opgradér dine nytårsvine for kun 100 kr. pr. person:
– Champagne, NV Brut Reservé, Xavier Leconte, Troissy
– 2017 Neuweier Riesling, Zeit bringt rosen, Baden
– 2014/15 Elio Filippino, Babera de Alba, Vigna Veja, Piemonte
OBS: Take Away nytårsmenuen er den samme hos hhv. Slagterbørsen, CANblau Tapasbar Aalborg, Tabu og Restaurant Glashuset i Lønstrup.
Afhentningssteder:
CANblau Aalborg
Ved Stranden 5
9000 Aalborg
Restaurant Glashuset
Strandvejen 68
9800 Hjørring
Du kan bestille nytårsmenuen her.
Du kan læse mere om Restaurant Glashuset i Lønstrup her.

Restaurant MEAT, Vesterå 1

På Restaurant Meat bliver dine smagsløg udfordret, når du sætter tænderne i en veltilberedt tournedos eller det eksklusive japanske kobekød.

Deres nytårsmenu indeholder en tre-retters menu med appetizers – og prisen på menuen svinger alt efter valg af hovedret.

Appetizers: Sushi a la MEAT, nigiri med grillet oksefilet, karse, sesam og teriyaki sauce.

Forret: Varmrøget laks på bund af ærtepure, syltede perleløg, chips af lotusrod, langtidsgrillede cherrytomater og ærteskud. Serveres med brød og smør.
Hovedret:
Vælg mellem
Australsk filet, 250g, kr. 385,-
Tournedos, 220g, kr. 415,-
New York Strip, 300g, kr. 489,-
Rib Eye, 300g, kr. 495,-
Australsk Wagyu, 250g, kr. 745,-
Japansk Kobe, 250g, kr. 1279,-
Serveres med grillet pommes fondant med hvidløg, timian, selleri pure, syltede romanesco kål, svampe og rødvinssauce.
Dessert: Mazarinkage serveres med vaniljemarineret skovbær, hvid chokoladecreme, pistacie og brændt hvid chokolade
Du kan bestille nytårsmenuen på tlf. 98103500.
Du kan læse mere om Restaurant MEAT her.

MUMS Deli, Gugvej 184

Hos MUMS leverer de smagsoplevelser udover det sædvanlige – med stor respekt for de gode og lokale råvarer.

Den lækre take away og delikatesse forretning har alt hvad hjertet begærer  – og deres nytårsmenu anno 2018 har, ligesom resten af menukortet, The Spirit of Taste.

MUMS’ nytårsmenu anno 2018:
– Jordskokkesuppe med bagt torsk, bacon knas og citron olie
– Rævhede skinke med chili mayo og salturt
– Oksebøf af Himmerlands filet, små rosmarin kartofler, glaserede gulerødder, brændte skalotteløg, hjemmesyltet bøgehatte og kraftig rødvinssauce

Dessertkage: Hjemmelavet bærcoulis med hindbær fra Frugthaven, mini marengs og Summerbird amber chokolade støv.

Natmad: Saml-selv hotdog med mini gourmetpølser, brød, løg, grov remoulade, samt ketchup og sennep.

Minimum bestilling til to personer.

5 retter koster pr. person 349 kr.

Du kan bestille nytårsmenuen her.

Du kan læse mere om MUMS’ nytårsmenu her.

Restaurantskibet Prinses Juliana, Vestre Havnepromenade 2

På Restaurantskibet Prinses Juliana, med den faste kajplads på Vestre Havnepromenade, er der mulighed for at få en lækker og festlig 3-retters menu som take away nytårsaften.

Menuen er klargjort og lige til at anrette.

Forret: Varmrøget laks fra egen rygeovn, rørt med grønne urter og creme fraiche tilsmagt hummer. Hertil sprød salat og sprøde brødchips.

Hovedret: Rosastegt oksemørbrad på selleripuré, endiviesalat, brunet smør og mandler, sprød crumble af svær og grønkålschips. Hertil pommes Royal og kalveglace.

Dessert: Panna Cotta serveret med vanilje og tonka, frysetørret hindbær, crumble af brændt hvid chokolade og broken gel af hindbær.

Pris pr. person 355 kr.

Du kan læse mere og bestille nytårsmenuen her.

Scheelsminde, Scheelsmindevej 35

Scheelsmindes køkkenteam har sørget for, at din nytårsaften bliver helt eminemt.

Maden er gourmet, men stadig let for dig at tilberede fordi du får hjælp via instruktionen i kassen samt en hjælpe-video på nettet.

Take away-menuen består af tre retter, med mulighed for tilkøb af en mellemret.

Forret: Stegt jomfruhummer serveret med hjemmerørt urte-mayonnaise og salat af urter i gin-vinaigrette. Hertil sprød croutons og tørret rug.

Mellemret: Tempereret Vesterhavs-torsk serveret med bagte jordskokker og marineret æble. Hertil brunet smør og små urter.

Hovedret: Oksemørbrad serveret med tærte af danske løg, puré af løg samt bagte løg. Hertil stegte svampe, rødvinssauce og pommes Anna.

Dessert: Hvid choco-cotta og havtorn-gelé serveret med vaniljecreme, sprød marengs, mazarinkage og isomalt. Hertil vaniljeis i chokoladeskal.

3 retter 395 kr pr. person.
+ mellemret 95 kr pr. person.

Du kan bestille nytårsmenuen her

Bestillingen gælder min. to personer, og skal afhentes d. 31. december i tidsrummet kl. 11-14 på Scheelsminde.

Du kan læse mere om nytårsmenuen på Scheelsminde her.

Simon’s Diner transportable, Thomas Olesen Løkkens vej 2

Simon’s har igen i år sammensat det bedste fra køkkenet og kreeret en 4-retters take away nytårsmenu, der blot skal varmes og anrettes.

Nemmere bliver det ikke.

Forret: Cremet hummer bisque med jomfruhummer, pancetta og grøn dild olie, koldhævet brød fra eget bageri og syrnet smør med havsalt

Mellemret: Souffle af røget unghane med vilde svampe, ribs, sprøde kartofler og sherry gastrique, valnødde ciabatta fra eget bageri og brunet smør med karse

Hovedret: Rosastegt oksemørbrad med bagt og honningglaseret selleri, gulerodspuré og balsamico løg Gratineret kartoffel med ”Gammelknas” og reduceret peber sauce med piment

Dessert: Mørk chokolade brownie med ganache, mango passion kompot og cremefraiche med polynesisk vanilje

Pris pr. kuvert 400 kr.

Udførlig vejledning og billeder til anretning medfølger.

Nytårsmenuen kan bestilles på tlf. 42 24 81 62, ned til 2 personer.

Afhentning nytårsdag mandag d. 31. december på adresse: Thomas Olesen Løkkens Vej 2, 9200 Aalborg SV, i tidsrummet kl. 10-14.

Du kan læse mere om Simon’s Diner transportable her.

Slagterbørsen, Ved Stranden 5

Slagterbørsen serverer i år en enestående nytårsmenu til take away, indeholdende snacks, tre retters menu og vin til en formidabel pris.

Menuen kan både afhentes hos Restaurant Tabu eller hos Restaurant Glashusets i Lønstrup.

“Årets sidste snacks”:
– Saltede og ristede mandler
– Grillede artiskokker og artiskokmayonnaise
– Syltet kål, skinkesalat, karse og knas
“NV Cava Brut de Brut, Maria Casanovas, Penedes”
Forret: Skaldyrssalat med agurk, blomsterkarse og urteolie
“2017 Botas de Barro, Verdejo, Rueda”
Hovedret: Oksemørbrad fra ”Guldrummet” med pebersauce, syltede svampe og grillede løg, samt bagt kartoffel med smør fra Sønderhaven.
“2017 Mas du Colombel, Faugéres, Cotes du Rhone”
Dessert: Chokoladebar med creme af blommer, chokolade og hasselnøddeknas, samt syltede blommer fra Anhøj Plantage
Pris for 2 personer 900 kr.
Inkl. 2 flasker vin (1 fl. hvidvin og 1 fl. rødvin)
Pris for 4 personer 1.800 kr.
Inkl. 4 flasker vin (1 fl. cava, 1 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)
Pris for 6 personer 2.700 kr.
Inkl. 6 flasker vin (2 fl. cava, 2 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)
Der er kun et begrænset antal menuer og de sælges kun i 2, 4 og 6-personers pakker.

Er I et ulige antal, skal I ej fortvivle – så er der mad til dagen derpå, samt ekstra vin til aftenen.

Tilkøbsmuligheder:

Surdejsbrød med smør fra Sønderhaven
2 personer 50 kr.4 personer 100 kr.6 personer 150 kr.
Tre slags oste fra Sønderhaven, hybenkompot og sprøde rugbrødsflager
2 personer 100 kr.4 personer 200 kr.6 personer 250 kr.

Flødebolle, chokoladecookie og kransekage (sødt til kaffen)

2 personer 50 kr.4 personer 100 kr.6 personer 150 kr. 
Opgradér dine nytårsvine for kun 100 kr. pr. person:
– Champagne, NV Brut Reservé, Xavier Leconte, Troissy
– 2017 Neuweier Riesling, Zeit bringt rosen, Baden
– 2014/15 Elio Filippino, Babera de Alba, Vigna Veja, Piemonte
OBS: Take away nytårsmenuen er den samme hos hhv. Slagterbørsen, CANblau Tapasbar Aalborg, Tabu og Restaurant Glashuset i Lønstrup.
Afhentningssteder:
CANblau Aalborg
Ved Stranden 5
9000 Aalborg
Restaurant Glashuset
Strandvejen 68
9800 Hjørring
Du kan bestille nytårsmenuen her.
Du kan læse mere om Slagterbørsen her.

SushiMania XO, Strandvejen 11

På gourmetrestauranten SushiMania XO tilbydes der i år en skøn take away nytårsmenu bestående af fire retter. 

Forret: 1 stk. bao m. paneret pankokylling samt kimchee, chilimayo og sprød forårsløg

Mellemret: Hjemmelavede asiatiske chips m. togarashi, sakura karse og smoked mayo

Hovedret: 3. stk crispy tempura maki, 2 stk. spicy tun maki, 2 stk. white new year maki, 2 stk. laks supreme maki, 2 stk. chicken nuts maki, 1 stk. nigiri m. røget laks, samt 1 stk. nigiri m. tun – dertil sushimania sauce

Dessert: Cremet cheesecake med skovbær og sprød kiksebund

Pris pr. person 399 kr. 

Du kan bestille nytårsmenuen ved at ringe på tlf. 98109841.

Du kan læse mere om SushiMania XO her.

Restaurant Tabu, Vesterå 5

Restaurant Tabu byder i år indenfor til festlig nytårsgalla 2018. De har samlet de bedste nordjyske råvarer til en unik gallaaften, hvor smagsløgene får én på opleveren. 

Der bydes velkommen kl.17.30. 


Menuen er:
– Snacks og champagne: “Året bedste snacks fra 2018”
– “Serritslev og Hjørring”: “2 smør og 2 kornsorter”
– “Limfjorden”: Muslinger og hengemt grønt
– “Vesterhavet”: Pighvar og blomkål fra Nibe
– “Dronninglund”: And fra Rosenbeck og waldorfsalat
– “Lindenborg”: Kronvildt og svampe
– “Hasseris”: Kvæder med karamel og iskold eddike
– “Anhøj”: Æbler, creme fraiche og æblebrændevin
– Kaffe, sødt og avec

Menuen afsluttes kl. 23.30. 

Pris pr. person 2000 kr.

Rådhusklokkerne ringer kl. 24. og Tabu takker af for i år. 

Du kan bestille bord til din nytårsaften hos Restaurant Tabu her.

Foruden en superlækker gallamenu, serverer Tabu også en enestående nytårsmenu til take away, indeholdende snacks, tre retters menu og vin til en formidabel pris. Menuen kan både afhentes hos Restaurant Tabu eller hos Restaurant Glashuset i Lønstrup.

“Årets sidste snacks”:
– Saltede og ristede mandler
– Grillede artiskokker og artiskokmayonnaise
– Syltet kål, skinkesalat, karse og knas
“NV Cava Brut de Brut, Maria Casanovas, Penedes”
Forret: Skaldyrssalat med agurk, blomsterkarse og urteolie
“2017 Botas de Barro, Verdejo, Rueda”
Hovedret: Oksemørbrad fra ”Guldrummet” med pebersauce, syltede svampe & grillede løg, samt bagt kartoffel med smør fra Sønderhaven.
“2017 Mas du Colombel, Faugéres, Cotes du Rhone”
Dessert: Chokoladebar med creme af blommer, chokolade og hasselnøddeknas, samt syltede blommer fra Anhøj Plantage
Pris for 2 personer 900 kr.
Inkl. 2 flasker vin (1 fl. hvidvin og 1 fl. rødvin)
Pris for 4 personer 1.800 kr.
Inkl. 4 flasker vin (1 fl. cava, 1 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)
Pris for 6 personer 2.700 kr.
Inkl. 6 flasker vin (2 fl. cava, 2 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)

Der er kun et begrænset antal menuer og de sælges kun i 2, 4 og 6-personers pakker. Er I et ulige antal, skal I ej fortvivle – så er der mad til dagen derpå, samt ekstra vin til aftenen.

Tilkøbsmuligheder:

Surdejsbrød med smør fra Sønderhaven
2 personer 50 kr.4 personer 100 kr.6 personer 150 kr.
Tre slags oste fra Sønderhaven, hybenkompot og sprøde rugbrødsflager
2 personer 100 kr.4 personer 200 kr.6 personer 250 kr.

Flødebolle, chokoladecookie & kransekage (sødt til kaffen)

2 personer 50 kr.4 personer 100 kr.6 personer 150 kr. 
Opgradér dine nytårsvine for kun 100 kr. pr. person:
– Champagne, NV Brut Reservé, Xavier Leconte, Troissy
– 2017 Neuweier Riesling, Zeit bringt rosen, Baden
– 2014/15 Elio Filippino, Babera de Alba, Vigna Veja, Piemonte
OBS: Take away nytårsmenuen er den samme hos hhv. Slagterbørsen, CANblau Tapasbar Aalborg, Tabu og Restaurant Glashuset i Lønstrup.
Afhentningssteder:
CANblau Aalborg
Ved Stranden 5
9000 Aalborg
Restaurant Glashuset
Strandvejen 68
9800 Hjørring
Du kan bestille nytårsmenuen her.
Eller læse mere om Tabu her.

Restaurant Textur, Vesterbro 65

Hos Restaurant Textur vil du opleve et sæsonbetonet og innovativt menukort med fokus på råvareudnyttelse, hvor køkkenet har plads til at lægge fuld fokus på hver råvare.
Det samme gør sig gældende ved deres take away nytårsmenu, der består af fire snacks, fire retter og kransekage for kun 444 kr. pr. person.
 

Snacks:
– Puffet sago
– Sprøde kartoffelchips med eddikepulver
– Dip af friskost & brændenælde
– Lokal skinke fra Rævhede Naturprodukter

Menuen:
– Terrine af saltet kulmule, kærnemælk og rogn
– Stegte kammuslinger, løg og trøffel
– Modnet okseryg fra Rævhede, sauce med fermenteret ramsløg og babyblomkål med surt og sprødt
– Dessert med æble, citrontimian og hvid chokolade

Kransekage:
– Texturs kransekage med appelsinnoter

Pris pr. person 444 kr. 

Udover ovenstående menubeskrivelse, tilbyder Textur mulighed for at tilkøbe østers, caviar, champagne og udvalgte vine til retterne, til ret skarpe priser.

Du kan bestille din nytårsmenu her.

Du kan læse mere om nytårsmenuen fra Textur her.

Victors Madhus, Carl Klitgaards Vej 5

Hos Victors Madhus er det som altid kvalitet til en fornuftig pris, der er på tavlen.

Her har køkkenet sammensat en 3-retters menu med gode, friske råvarer til en pris hvor alle kan være med.

Forret: Hjemmerøget svinemørbrad, serveret med mild wasabicreme, syltede beder og crunch af sprøde svær. Stænket med purløgsolie og små urter. Hertil brød og smør.

Hovedret: Rosastegt oksemørbrad og kugle af braiseret bryst serveret med selleriepure, syltede svampe og brændt løg. Kartoffelkage tilsmagt timian og sauce på grøn madagaskarpeber.

Dessert: Gateau Marcel chokoladekage i to lag, serveret med hindbærcoulis, små marengskys tilsmagt citron. Hertil syltede bær og makroncrumble.

Pris pr. kuvert 265 kr.

Tilkøb mellemret: Jordskokke-suppe og pocheret torsk, serveret med syltet fennikel og dild.

Pris pr. kuvert 85 kr.

Du kan bestille nytårsmenuen her.

Du kan læse mere om nytårsmenuen fra Victors Madhus her.

Gå ikke glip af disse: Fem fede tilbud med MigogAalborg lige nu

Skrevet af: Michael Qureshi

Her på MigogAalborg er vi vilde med at fortælle de gode historier i byen og sørge for, at vores læsere har fingeren på pulsen.

Men vi gør også enormt meget ud af at være med til at skabe oplevelser i Aalborg og i resten af Nordjylland.

Jagter du et godt tilbud på noget lækker mad, fest eller hygge i Fårup Sommerland, så har vi her i juni en række rigtig gode tilbud, som man kun kan booke via MigogAalborg.

Kig med herunder.

Tapas og vin ad libitum på hyggelige Restaurant Pascal

Første aften med dette tilbud er veloverstået i torsdags og med glimrende succes. Med udsigt til Aalborgs pulserende byliv kan du booke en aften med lækre tapas-retter samt vin ad libitum på Restaurant Pascal, der ligger i gadeplan på Radisson Blu Limfjord Hotel skråt over for Jomfru Ane Gade.

De næste tre torsdage (20. juni, 27. juni og 4. juli) kan du nyde fransk-inspireret tapas med vin ad libitum på hyggelige Brasserie Pascal til en specialpris på kun 325 kr.

Herlighederne starter kl. 18.30 og varer helt frem til 21.00, hvor du kan nyde lækkert mad og udsøgte vine i den hyggelige restaurant.

Man får serveret tre forretter, tre hovedretter samt to desserter; og derudover kan man nyde både hvidvin, rosévin og rødvin hele aftenen frem til kl. 21.00.

Man skal skynde sig, for lige pt er langt over pladserne alle tre aftener booket.

Tilmeld dig Tapas og vin ad libitum her – klik på den dato du ønsker at booke bord til:

Torsdag den 20. juni her

Torsdag den 27. juni her

Torsdag den 4. juli her

Burgeraften på Grillen Burgerbar

Vi inviterer til en anderledes aften onsdag d. 26. juni kl. 18.30, hvor du kan glæde dig til at opleve en af Aalborgs bedste burgerrestauranter.

Hos Grillen Burgerbar er de specialister i saftige burgere med gode råvarer.  Denne aften får du rigtig meget mad for 135 kr. per person. En stor burger, og så mange sideorders og fries du kan spise.

Derudover en øl eller sodavand samt en lækker dessert.

Menuen for aftenen er:

– En lækker burger. Vælg mellem:

  • En bacon & cheese burger m. salat og tomat.
  • En ‘Fully Loaded’ burger.
  • En fried chicken burger m. syltede rødløg.
  • En ‘Bearnaise Bastard’ burger.

– FRI sides & fries + mayo:

  • Helt specielt til denne aften vil Grillen komme rundt og servere fri sides & fries + mayo, så der er mulighed for at sætte tænderne i noget for enhver smag.

– En lækker softice til dessert. Vælg mellem:

  • Center Caramel
  • Strawberry Mush
  • Choco Oreo

Til maden får du serveret en kølig 0,5L Tuborg fadøl. Her kan du dog i stedet vælge en sodavand.

OBS; tilbuddet har tidligere kun være til ClubAalborg-medlemmer – men nu er tilmelding åbent for alle.

Book til Grillen Burgerbar her

Mandeaften: Casino – fadøl og burger

Hver fredag i juni ( 14. juni, 21. juni og 28. juni) kan du kombinere det bedste fra casino og mad, når der afholdes Players Night på hotel Radisson Blu Limfjord Hotel.

Her starter aftenen på hyggelige Brasserie Pascal med en hjemmelavet burger med pommes frites og hjemmerørt mayo.

Dertil får man naturligvis en kold og velskænket fadøl, så stemningen kan komme helt i top til, hvad der venter én efterfølgende.

For udover et lækkert måltid, får du nemlig også gratis entré og 100 kr. jetoner til Casino Aalborg. Så man får fri entré samt for 100 kr. jetoner oveni burger og øl til 249 kr.

Du kan vælge mellem to tidspunkter:

18.00 – 20.00

20.00 – 22.00

Du skal være 18 år for at komme ind på Casino Aalborg.

Tilmeld dig Players Night

Fredag d. 14. juni her

Fredag d. 21. juni her

Fredag d. 28. juni her

MigogAalborg Dag i Fårup Sommerland – spar 100 kr. på entré

Vi har sikret os et antal billetter, som vi helt eksklusivt tilbyder til en særpris.

Lørdag d. 29. juni kan du komme i Fårup Sommerland med MigogAalborg for en entrépris på kun 195 kr. – du sparer knap 100 kr.  med vores særtilbud, som kun gælder denne dag.

Og hvad sker der så lige denne dag?

Der vil være en grilldyst, hvor vi lige nu tilbyder fem familier at dyste mod hinanden i at være grillmestre i Webers Grillområde ved Eventpladsen.

I samarbejde med Weber samt Fårup Sommerland laver vi “Grilldysten”, hvor der er en fed førstepræmie.

På selve dagen kigger Youtube-stjernerne Mika og Tobias forbi på scenen på Eventpladsen. Børnene kender dem helt sikkert for giga-hittet Ikke mere Mælk, som har fået mere end 9 millioner views på Youtube.

Vi ønsker at tilbyde så mange af vores læsere som muligt en god og hyggelig dag i Nordjyllands skønne forlystelsespark, hvor vi helt eksklusivt kan tilbyde en billigere pris.

Hvad: MigogAalborg Dag
Hvor: Fårup Sommerland
Hvornår: Lørdag d. 29. juni – billetten gælder hele dagen
Pris: 195 kr. per person fra 3 år og opefter

Køb billetter her

Der vil være mulighed for at opgradere sin billet på dagen til sæsonkort for en merpris på 455 kr. per person.

 

Årets vildeste sommerfest – spar penge på Vi Elsker 90’erne billetten

Vi Elsker 90’erne bliver årets største sommerfest i Aalborg, og MigogAalborg er mediepartner på 13 timers total fest.

Forleden lagde den store 90’er karavane Rødovre ned med over 17.000 publikummer, hvor især Scooter, Vengaboys, Eiffel 65 og Boyzlife var helt forrygende.

Der har aldrig været et større line up på samme plakat af 90’er stjerner, og det har man i den grad også mærket i forsalget.

I Aalborg buldrer billetsalget også afsted, og der er ingen tvivl om, at aalborgenserne glæder sig til det store show, hvor navne som Scooter, Cascada, Eiffel 65, Right Said Fred, Vengaboys og Boyzlife (sammenkobling af Westlife og Boyzone) er blandt hovednavnene.

I et forsøg på at melde udsolgt allerede før august har MigogAalborg sikret sig et antal billetter, som vi nu de næste 14 dage kører som et helt særligt juni-tilbud.

Du sparer nemlig 100 kr. på Vi Elsker 90’er billetten, hvis du helt eksklusivt køber den igennem MigogAalborgs særlige link lige her. 

Billetterne bliver dyrere hver måned frem til 31. august, så det er bare om at få fingrene i dem nu.

Boyzlife

Her er plakaten for årets Line Up til Vi Elsker 90’erne

  • Daze
  • Scooter
  • Cascada
  • Eiffel 65
  • Right said Fred
  • Londonbeat
  • N-trance
  • Snap
  • Boyzlife
  • Real McCoy
  • DJ Quicksilver
  • Rob’n Raz feat
  • DJ Flex
  • DJ Giorgio Prezioso
  • Vengaboys
  • HIT N’HIDE
  • Vengaboys
  • Real McCoy
  • DJ Quicksilver
  • Rob’n Raz feat. DJ Flex
  • DJ Giorgio Prezioso
  • Voice of KLF
  • Danny Kool
  • Alice Deejay
  • Dario von Slutty
  • Da Buzz
  • D-Devils

Hvad: Vi Elsker 90’erne
Hvornår: Lørdag d. 31. august 2019
Hvor: Mølleparken
Billetterne koster med MigogAalborg link lige nu frem til 24. juni
524 kr. for en festbillet med 13 timers GIGA-fest
1174 kr. for Drink & Dance (fri bar) med 13 timers GIGA-fest
Køb billetter her

Fejr Sankt Hans i Blokhus: Strandhotellet byder på særlig midsommermenu

Skrevet af: Stine Kjølby Christensen

Hvis der er noget, udover solskin, der kan trække folk til Vestkystens strande, så er det årets sankthansfest.

Især Blokhus er et ekstremt trækplaster, når midsommeraftenen nærmer sig.

Og i år bliver ingen undtagelse.

Den 23. juni omdannes hele byen til et stemningsfuldt paradis, og programmet er spækket med aktiviteter for både store og små.

Et specielt sted i byen har valgt at hoppe med på bølgen, og har sammensat en helt særlig menu, der skal sætte den gastronomiske prik over i’et på aftenen.

Der er selvfølgelig tale om Strandhotellet Blokhus.

Inspireret af Vesterhavet

Bålet tændes officielt kl. 21 på stranden, og derfor kan du både kl. 17.30 og 19.30 hoppe ombord i en to-retters Sankt Hans-menu, der er sammensat ud fra sæsonens allerbedste råvarer.

Menuen er som følger:

Forret:
Saltet fisk med hybenrose, asparges og svampesauce

Hovedret:
Svinenakke, løgskaller og persillesifon

Prisen er 345 kr. pr. person og er inklusive et glas velkomstbobler.

Efterspørgslen på Sankt Hans i Blokhus er stor, og derfor skal du være opmærksom på, at man kun kan reservere sit bord enten kl. 17.30 eller 19.30 og 1,5 time frem.

Du reserverer ved at skrive til info@strandhotellet-blokhus eller ringe på 70 26 00 15.

Som sagt bliver der også et væld af andre aktiviteter i byen denne aften: blandt andet snobrødsbagning på stranden, musikalske indslag og mulighed for at opleve den Internationale Faldskærmskonkurrence.

Det kan du læse mere om lige her.

Film under åben himmel: ZULU Sommerbio starter sæsonen i Aalborg

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Foto: TV 2 Presse
Foto: TV 2 Presse

Hvert år tager tv-kanalen TV2 Zulu på sommer-turné, hvor de viser gode film under åben himmel.

I år er ingen undtagelse, og traditionen tro åbner sommerbioen sæsonen lige her i Aalborg.

Og vi kan igen se frem til at se film i nogle af de smukkeste rammer, som byen har at byde på.

Det bliver nemlig i Skovdalen, at ZULU sommerbio viser A Star is Born tirsdag den 23. juli kl. 21.45.

Stjernespækket drama

A Star Is Born produceret og instrueret af Bradley Cooper, som også spiller hovedrollen sammen med Lady Gaga.

Filmen er blevet en kæmpe succes over hele verden, og den var nomineret til intet mindre end 8 Oscars, hvor sangen Shallow vandt for bedste originale sang.

Filmen handler om den berømte rockstjerne Jackson Maine spillet af Bradley Cooper.

Han opdager stortalentet Ally, spillet af Lady Gaga, som spiller på en bar for dragartister.

De indleder et forhold, og Ally kommer med på Jacksons turné, hvor hun opdages af et berømt pladeselskab som vil gøre hende til en stjerne.

Jackson bliver jaloux, samtidig med at hans egen karriere er i fare på grund af store mængder alkohol og narkotika. I tillæg er Jackson på vaklende grund med sin storebror og turnémanager Bobby.

Gratis for alle

Traditionen tro er ZULU Sommerbio gratis for alle, så det er bare med at møde op med godt humør, en behagelig stol og måske en pakke kleenex til filmen.

Der kan købes snacks og drikkevarer, men du må også gerne medbringe det hele selv.

Hvad: Zulu Sommerbio (A Star Is Born)
Hvor: Skovdalen, Aalborg
Hvornår: Tirsdag d. 23. juli kl. 21.45
Pris: Gratis

Du kan læse mere her.