Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Støt de lokale helte: Her er 5 steder du skal bestille lækker takeaway fra

Af Redaktionen
Caspars
Caspars

Hvis der var noget corona-pandemien lærte os, så var det vigtigheden i at holde gang i de lokale restauranter og caféer, der hver eneste dag gør en dyd ud af at lave fantastisk mad og levere en service i topklasse.

Nu ser det endelig ud til, at vi kan vinke farvel til restriktioner og nedlukninger, men derfor er det nærmest endnu vigtigere, at vi fortsætter med at støtte de lokale spisesteder, så de også er at finde i Aalborg i mange år fremover.

Det er Just Eat heldigvis enige i, og de har netop lanceret deres nye City Campaign, der sætter fokus på alle de mest populære takeaway-restauranter i dit lokalmiljø. Og der er altså mange gode at vælge imellem i Nordens Paris.

Nye Just Eat-kunder har desuden mulighed for at få hele 20 % rabat på første ordre ved at bruge koden: MIG20.

Vi har i samarbejde med JustEat fundet 5 af de bedste lokale takeaway-muligheder i Aalborg netop nu:

The Burger Concept

En af de nye drenge på burger-scenen i Aalborg er The Burger Concept, der har taget landet med storm.

Her er alle ingredienser nøje udvalgt, og hver eneste burger, der bliver langet over disken er der kælet lidt ekstra for.

Deres saftige Iconic Burger er den helt store bestseller, og den kommer med en smørbagt potato bun, dobbelt saftig bøf, mayo, ketchup, ravigotta sauce, lollo bionda, frisk tomat, syltede rødløg og pickles

… du kan gå all in ved at bestille i en double eller en triple udgave, hvis du har den helt store sult.

På menuen finder du også burgere til børn, og så kan du toppe din burgeroplevelse med lækre sideorders som nuggets, chili chesse tops og cheese fries.

Du bestiller hos The Burger Concept lige her.

Støt de lokale helte: Her er 5 steder du skal bestille lækker takeaway fra

Karma Sushi

På sushifronten bliver det nærmest ikke bedre end Karma Sushi, der i mange år har siddet på tronen som en af byens førende sushisteder – hvad enten du er til restaurantoplevelsen eller frisklavet take away.

Det er ikke bare en nydelse at spise maden på Karma Sushi, for her bliver der virkelig også gjort en dyd af ud at anrette sushien, så det nærmest ligner kunst.

Så hvis du leder efter den perfekte undskyldning for at bestille sushi, der er helt frisklavet og i den luksuriøse udgave, så er Karma Sushi det bedste bud her i byen.

Du kan være helt tryg ved at vælge de sammensatte menuer, som de professionelle sushikokke har specieludvalgt, eller du kan sammensætte din helt egen sushioplevelse med alt lige fra Sashimi til Rolls, Nigiri, forretter, snacks og fristende desserter.

Du bestiller hos Karma Sushi lige her.

Støt de lokale helte: Her er 5 steder du skal bestille lækker takeaway fra
Foto: Karma Sushi.

VACA

Det helt geniale ved Aalborgs lokale udvalg af take away er, at du stort set kan få lige, hvad madhjertet begærer.

Har du eksempelvis lyst til mexikansk, så er VACA det bedste bud i byen.

Menukortet er fyldt med fristende retter, som byder på lækre burritos, Tacos, Platos og et bredt udvalg af fantastiske salsaer og dressinger, der løfter oplevelsen til nye niveauer.

På menuen finder du også fristelser som eksempelvis Nachos Bowl, Chili Con Carne og en helt særlig børneboks til de mindste mexi-fans i familien.

Du bestiller hos VACA lige her
Støt de lokale helte: Her er 5 steder du skal bestille lækker takeaway fra

Grillen Burgerbar

Burgere er og bliver en af de helt store favoritter, når aalborgenserne skal bestille take away.

Et af de mest populære steder i Aalborg er Grillen Burgerbar, der laver saftiger burgere med friske råvarer og med snaskhedsfaktoren helt i top.

Du skal prøve deres Bearnaise Bastard med bacon, ost, pickles, ristede løg, Grillen’s Mayo og så Bearnaisesauce i rigelige mængder!

Du bestiller naturligvis en Burger Combo, hvor du også får sprøde fritter, 2 valgfrie dip og en sodavand med.

Føler du dig ikke mæt nok efter sådan en omgang, kan du skylle det hele ned med en af deres populære shakes, hvor vores favorit er deres Vanilla Caramel.

Du bestiller hos Grillen Burgerbar lige her

Støt de lokale helte: Her er 5 steder du skal bestille lækker takeaway fra

Caspars Urban Food Bar

Et af de steder, der virkelig har ramt plet med kombinationen af sund mad, friske råvarer og masser af velsmag er Caspars.

Fra Algade 55 tryller de med lækre smagskombinationer med et frisk asiatisk twist, som virkelig er faldet i aalborgensernes smag – ja, faktisk så meget, at de netop har vundet en Just Eat Award som Bedste Restaurant i Aalborg.

Hvad enten du er til salat, toast, frisk juice, rice rolls, toast eller de populære noodle og poke bowls, så kan du med sikkerhed blive mæt med god samvittighed og masser af tilfredsstillelse.

De er desuden kendt for deres vilde (og hemmelige) hjemmelavede dressinger, der virkelig løfter smagsoplevelsen endnu mere.

Deres sesamcreme vil vi gå så langt som at kalde legendarisk … prøv den!

Du bestiller hos Caspars lige her

Støt de lokale helte: Her er 5 steder du skal bestille lækker takeaway fra

HUSK: Nye Just Eat-kunder har mulighed for at få hele 20 % rabat på første ordre ved at bruge koden: MIG20.