Alt laves fra bunden: NuNu Kebab er åbnet i Aalborgs midtby

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

Shawarma/kebab/durum (kært barn har mange navne) er og bliver en af danskernes favoritter, når det gælder hurtig, nem og smagfuld take-away.

Og nu har vi gode nyheder til alle jer, der elsker kombinationen af friskbagt brød, velkrydret kød, dressing, salat og grøntsager.

I tirsdags d. 30. juni åbnede NuNu Kebab nemlig på Vesterbro 72, hvor Princip Pizza tidligere har holdt til.

Lokalerne har fået en ordentlig makeover og kommet i hænderne på en særdeles erfaren herre i Aalborgs take away branche.

Ali Reza, der har et af byens mest populære pizzeriaer, Vestbyens Pizza & Grill, er nemlig manden bag det helt nye sted, som vil specialisere sig i kebabens ædle kunst.

Frisklavet kebab – med fokus på det helt enkle

Konceptet er først og fremmest bygget op omkring, at alt skal være frisklavet, og så vidt muligt laves alt fra bunden – lige fra det friskbagte brød, det velkrydrede kød, de grillede grøntsager og de forskellige dressinger.

“Vi fokuserer meget på kvalitet, så vi har besluttet ikke at have alle mulige andre klassiske grillretter på menuen – i stedet vil vi fokusere 100 % på at lave den bedste kebab i Aalborg,” forklarer Ali Reza.

 

For at lave den bedste kebab i byen, har Ali og Co. brugt utallige timer på at skabe den helt rigtige krydderiblanding til kødet.

Men nørderiet er også gået videre end blot kødet. Ali fandt eksempelvis ud af, at helt frisk citronsaft som det sidste touch på retten, er noget, der virkelig løfter smagsoplevelsen markant.

Læg dertil, at retterne får selskab af frisksnittet grønt og alt lige fra hjemmelavet chilimayo og aioli eller pesto lavet fra bunden.

Grillede grøntsager og sundere brød til folket

Det helt særlige ved NuNu Kebab’s retter er, at du – uden merpris – kan få grillede grøntsager som eksempelvis aubergine, squash og peberfrugt i pitaen, sandwichen eller durumrullen.

“Kebab behøver ikke at være et usundt måltid, og vi er kommet frem til en smagskombination, hvor det fede kebabkød, de friske grøntsager og de grillede grøntsager komplimenterer hinanden helt perfekt,” fortæller Ali Reza.

Derudover er alt brød lavet ud fra egen opskrift med 50 % fuldkornsmel, som både er sundere og mere mættende, men som også skulle give brødet en helt særlig sprødhed.

50 % på hele menukortet på åbningsdagen

Du kan vælge at nyde din kebab i en durum, pita, sandwich, salat eller som en ret med pommes frites. Alle retter kan også serveres som menuer, hvor du både får sodavand og pommes frites med.

Hvis du ikke er til kød, har NuNu kebab også vegetariske muligheder.

Nu glæder Ali Reza og co. sig blot til endelig at kunne byde aalborgenserne indenfor i de nyrenoverede lokaler, og åbningen fejres med 50 % på hele menukortet hele åbningsdagen, som er på tirsdag.

Hvad: NuNu Kebab åbner
Hvor: Vesterbro 72
Hvornår: Tirsdag d. 30/6 kl. 11.00 (Halv pris på åbningsdagen)

NuNu Kebab har åbent søndag – lørdag fra klokken 11.00 – 22.00.

Du kan følge med på Facebook her og se mere til menuen lige her.

ALL YOU CAN EAT BBQ-FESTIVAL PÅ BONE’S

MigogAalborg laver i samarbejde med Bone’s på Havnefronten i Aalborg en BBQ-festival. Spis løs af American Spareribs, Roasted chicken, Smoked Sausage, Pork belly Ribs, fries, slaw andet tilbehør og selvfølgelig dessert for kun 229 kr. (børn 99 kr.) – du kan kun opnå tilbuddet ved at bestille her