Annonce
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Overtager historiske lokaler: Her åbner ny fest-bar i Aalborg

Af Emil Kjær Jørgensen

I morgen er en stor dag for alle, der har savnet en tur i Danmarks festgade nr. 1.

Barer, værtshuse og restauranter må endelig genåbne, og derfor er mange af barerne i Jomfru Ane Gad igen klar til at servere en kold fadøl og et shot eller to.

Men udover den umiddelbare genåbningsglæde, kan vi også se frem til en vaskeægte nyhed.

I morgen, onsdag d. 21. april, kl. 12.00 åbner fest-baren Hugo’s Garage i Fame’s (og endnu tidligere Cox Orange) gamle lokaler.

Overtager historiske lokaler: Her åbner ny fest-bar i Aalborg
Mads Lilholt Kristensen. Der mangler kun en gang oprydning og lidt rengøring, før lokalerne er klar til gæster.

Bar-iværksætter står bag

Bag den helt nye bar finder vi ingen ringere end Mads Lilholt Kristensen, der efterhånden er erfaren i at omdanne historiske lokaler til nye succesfulde bar-koncepter.

I 2019 åbnede han Borgergade 2 i Maxim’s lokaler, inden han overtog Gaslights legendariske lokaler for at omdanne den til cocktail- og jazzbaren El Mundo (som i øvrigt er placeret lige ovenpå den nye bar).

Nu er han klar til at forvandle endnu et mytisk sted til en succes, når Hugo’s Garage åbner – i øvrigt opkaldt efter Mads’ søn.

Overtager historiske lokaler: Her åbner ny fest-bar i AalborgOvertager historiske lokaler: Her åbner ny fest-bar i Aalborg

Umiddelbart virker det modigt at skyde en masse penge i at åbne en ny bar i de usikre corona-tider.

“Jeg har fået et rigtig godt samarbejde med min udlejer, som også ejer El Mundo’s lokaler. Vi var begge enige om, at der trængte til at ske noget i de her lokaler, der har stået tomme i et stykke tid,” forklarer Mads.

Derfor har Mads og Co. knoklet siden 1. september for at indrette Hugo’s Garage efter alle kunstens regler.

Overtager historiske lokaler: Her åbner ny fest-bar i Aalborg

Det kan vi se frem til

Og hvad bliver Hugo’s Garage så for et sted?

“Hugo’s Garage bliver den uartige lillebror til El Mundo. Det bliver en rigtig partybar, hvor der er gang i fællessangen og masser af festligt live-musik.

Groft sagt kan man sige, at man kan gå på førstesalen (El Mundo red.) for at snakke, og herned (på Hugo’s Garage red.) for at danse og feste,” fortæller Mads.

Der vil, indtil videre, være livemusik både torsdag, fredag og lørdag indtil kl 01.00, inden en DJ tager over og sørger for, at festen fortsætter til den lyse morgen – når corona altså er ovre.

Indretningen i Hugo’s Garage minder cirka 0 % om de tidligere Fame-lokaler, og Mads er kendt for at indrette efter sin helt egen stil – og give den fuld gas.

Derfor finder man både knallerter på væggene, (ret uhyggelige) dukker, graffiti fra en lokal kunstner på toiletdørene, gamle malerier, masser af planter, retro-lamper osv. osv.

Overtager historiske lokaler: Her åbner ny fest-bar i AalborgOvertager historiske lokaler: Her åbner ny fest-bar i Aalborg

“Corona har virkelig givet os tid til at give den hele armen, og vi har nærmest ikke købt noget nyt til indretningen af baren. Alt er second hand, som vi har hentet rundt i hele landet.

Baren har jeg eksempelvis selv udsmykket efter at have set en 1,5 times video på YouTube,” siger Mads med et grin.

Lækker terrasse til de varme sommerdage

Selve indholdet i baren tæller alt fra kolde fadøl til White Russians, Gin&Tonic og Aperol Spritz, som man kan nyde i solen på den store terrasse, som hører til baren.

Overtager historiske lokaler: Her åbner ny fest-bar i Aalborg

Hugo’s Garage holder foreløbelig åbent fra 12-23 under corona-restriktionerne, mens man holder åbent helt frem til 05.00 om natten, når situationen igen er normal i landet.

Baren følger naturligvis de gældende corona-restriktioner, så man skal (som det ser ud nu) booke bord 30 min. før ankomst og have et gyldigt corona-pas.

“Man kunne jo eksempelvis tænke, at man nød en kold fadøl ude på vores terrasse i cirka 30 minutter, indtil ens bord er klar,” siger Mads.

Mads oplyser desuden, at Borgergade 2 foreløbelig holder lukket, mens El Mundo vil holde åbent torsdag – lørdag under de gældende restriktioner.

“Hver lørdag har vi på El Mundo lavet et fedt samarbejde med Jazz9tus, som sørger for, at en jazz trio spiller lækre toner til lige så lækre cocktails,” siger Mads.

Du finder mere info om Hugo’s Garage her.

Del artikel

Andre læser også