ANNONCE
Tilmeld dig MigogAalborg Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få weekendguiden samt alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAalborg Nyt accepterer du vores samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

En hyldest til mangfoldigheden: Her åbner en ny bar i Aalborg

Af Nathalia Hentze Nielsen

Som en hyldest til mangfoldigheden får Aalborg endelig en LGBTQ+ venlig bar, når QBAR fredag den 29. juli slår dørene op.

Det skriver indehaveren, Søren Als, i en pressemeddelelse.

Helt i tråd med udviklingen i landets øvrige større byer, får Aalborg nu en bar, der henvender sig til det stærkt voksende LGBTQ+ miljø.

Med en ideel placering i Håbets Gård ved stranden 9B i Aalborg, bliver det nuværende RETRO BAR – NATKLUB lavet om til QBAR.

En hyldest til mangfoldigheden: Her åbner en ny bar i Aalborg

”Det er helt fantastisk for hele LGBTQ+ miljøet, at der endelig åbner et sted i Aalborg, hvor mangfoldigheden kan hyldes, og hvor alle er velkomne uanset seksuel orientering eller præferencer” siger Martin Christensen som bliver manager i QBAR.

”Vi har i de forgange måneder afholdt specielle events i samarbejde med Aalborg Pride, og det har været nogle helt fantastiske fester. Vores gæster har været meget glade for stedet, og for placeringen der er trukket lidt væk fra den travle Jomfru Ane Gade.

Der har været en fantastisk stemning hver eneste gang, og derfor har vi besluttet, at vi vil ændre vores koncept, og dedikere QBAR til mangfoldigheden” fortsætter han.

”LGBTQ+ miljøet vokser hele tiden, og det er intet mindre end fantastisk, at Aalborg nu også får et sted, hvor glade gæster med forskellige præferencer kan holde fest og hygge sig uden at føle sig ”udstillet” og kigget skævt til.”

Plads til alle

Tanken er, som det står i barens logo, at QBAR skal være for alle. Gennem de seneste arrangementer, har de set, at der er et stort behov for at skabe et sted, hvor alle kan føle sig velkomne, og hvor alle kan feste med alle.

”Det er slet ikke tanken, at man skal tilhøre LGBTQ+ miljøet for at være en velkommen gæst på QBAR, det er snarere tanken, at vi skal skabe et sted, hvor der netop er plads til alle, der har et fælles ønske om at holde en fed fest,” siger Martin.

QBAR vil præsentere en velassorteret bar med et godt udvalg af øl og drinks. Baren har lagt sig i selen for at kunne tilbyde nogle attraktive priser på drikkevarer.

LGBTQ+  miljøet spænder bredt i alle aldersgrupper, og de har tilgodeset alle med dres prisstruktur.

“Vi glæder os helt vildt til at åbne den 29. juli, og vi opfordrer alle til at ligge vejen forbi i åbningsweekenden, ligesom vi håber, at folk vil holde øje med vores sociale medier, for det er planen, at vi skal holde en masse fede events på QBAR”, fortæller Søren og Martin afslutningsvis.

Hvad: QBAR åbner
Hvor: I Håbets Gård ved stranden 9B, tidligere RETRO BARS lokaler
Hvornår: Fredag den 29. juli,

Del artikel

Andre læser også